positive vibration, saj sem jaz tudi 22. A bi morala imet enega fotra? Pa po možnosti še brez avta & da bi živel pri svoji 73 let stari mami

Horus napisal/-a:Me pa res zanima, kaj vse gospodicne, ki imajo tako visoke kriterije glede materialnega stanja moskega, imajo same njemu ponuditi
Tananda napisal/-a:In recite temu pohlepnost ali kakor hočete, ampak če tip pri 21ih že 3 leta dela v tovarni za mizerno plačo in nima nobenega namena ali ambicij si najti kaj boljšega/dobiti boljšo izobrazbo, z njim ne bom vztrajala. Ne glede na vso ljubezen tega sveta. (primer vzet iz RL, s takim neambicioznežem se ukvarja moja sošolka iz 2. letnika faksa)
positive vibration napisal/-a:Dejansko mi je to celo bolj všeč, kot pa, da bi imela s službo in kariero obsedenega managerja s 3700€ plače, s katerim ne bi mogla počet nič drugega, kot pa it za dva tedna poleti na jahto in dva tedna pozimi smučat.
jullia_ napisal/-a:O, preberem. Napisala si množinsko "Tako da tile kriteriji, ki jih postavljate se mi zdijo brez veze." Kako naj bi na podlagi tega razbrala, da govoriš o zgolj eni uporabnici in ne o vseh, ki smo na zadnjih dveh straneh pisale o tipovem premoženjskem stanju?