Kaj če ženska porabi za videvanje več denarja kot moški?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Saj ravno to. Jaz ne pričakujem od tipa, da je poln denarja. Bolj mi je pomembno, v kaj vloži tisto, kar ima.

positive vibration, saj sem jaz tudi 22. A bi morala imet enega fotra? Pa po možnosti še brez avta & da bi živel pri svoji 73 let stari mami :D
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cant_sleep_tonight »

moski je financno neodvisen, dokler ne spozna zenske-BANKROT
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ja pa ja.Kot da so ženske pijavke in načrtno tu samo za nižanje stanja na tekočem računu.
Take izjave me malo fejst razkurijo.Ali ženska mogoče moškega prisili v npr kupovanje stvari, plačevanje zmenkov itd?
Veliko tipov je, ki razmišljajo v smeri, za primer-punca je študentka, jaz delam, meni je lažje dati teh nekaj evrov.Seveda to ne pomeni, da je punca potem oproščena vseh nadaljnih plačevanj :P
Pa tudi če je obema škoda dati nekaj evrov za fajn preživeti čas, pa tudi.Je bolje kvalitetno živeti zdaj ali pa biti škrt in sedeti na kavču?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Cant_sleep_tonight, moje sožalje za tvojo nesrečno zgodbo.

Julč, sn te mela za starejšo. Da si že tam nek, proti diplomi. Ma sj to nima veze, 22 so lepa leta, ja...tud jz uživam v njih :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cant_sleep_tonight »

se opravicujem, na koncu sem ''pozabil'' :D
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Cant_sleep_tonight napisal/-a:moski je financno neodvisen, dokler ne spozna zenske-BANKROT

hahahahahahahahahahaha :lol:
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Nesanica kaj si pa ti že ustvarila v življenju?
In v temi je govora o tem, da ženska plačuje več,...
Nivea
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Horus napisal/-a:Me pa res zanima, kaj vse gospodicne, ki imajo tako visoke kriterije glede materialnega stanja moskega, imajo same njemu ponuditi :P

Pravilno bi bilo višino kriterijev za materialno stanje moškega prilagoditi svojemu materialnemu stanju. Torej ženska dobi toliko, kolikor moškemu lahko ponudi sama.
To velja seveda za vsaj približno isto starost obeh; če je ona stara 20 in on 30-35, itak ne moremo govoriti o enakovrednosti. Bi pa sama v takem primeru pričakovala od moškega, da je pri 30ih glede financ približno tam, kjer se pri tej starosti vidim tudi sama.

In recite temu pohlepnost ali kakor hočete, ampak če tip pri 21ih že 3 leta dela v tovarni za mizerno plačo in nima nobenega namena ali ambicij si najti kaj boljšega/dobiti boljšo izobrazbo, z njim ne bom vztrajala. Ne glede na vso ljubezen tega sveta. (primer vzet iz RL, s takim neambicioznežem se ukvarja moja sošolka iz 2. letnika faksa)
Because I can.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Meni se zdi bolj pomembno obremenjevati s tem kakšno izobrazbo, plačo in podobno bom imela jaz. Za fanta mi je vseeno ali je navaden delavec v tovarni s 500 euri, ali direktor podjetja s 5000 euri. Važno mi je, da ta denar zasluži pošteno in ga potem smiselno porabi. Kajti lahko se zgodi, da si nekdo s 500 euri nekaj ustvari, nekdo drug bo pa 5000 eur porabil za neumnosti in ne bo imel nič.
O letih se mi zdi spet brez veze razpravljati. Nekdo bo študiral do 25ega in si ne bo mogel še nič ustvariti. Medtem, ko drugi se bo pri 15ih zaposlil in bo pri 25ih lahko imel že hišo.
Nekdo ima lahko nov avto, kredit za avto in prazen račun. Medtem, ko drugi ima star avto, nima kredita in na računu 50.000 eur.
Tako da tile kriteriji, ki jih postavljate se mi zdijo brez veze.
Nivea
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Me smo napisale točno isto kot ti (tipovo finančno stanje ni nepomembno, bolj bistveno je, kaj z denarjem počne, kot koliko ga dejansko ima, gadno je, če vse zapravi in nima na koncu nič).
Ampak naši kriteriji se ti zdijo brezvezni, same zase pa ziher misliš, kako si nekaj revolucionarnega napisala.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Tananda napisal/-a:In recite temu pohlepnost ali kakor hočete, ampak če tip pri 21ih že 3 leta dela v tovarni za mizerno plačo in nima nobenega namena ali ambicij si najti kaj boljšega/dobiti boljšo izobrazbo, z njim ne bom vztrajala. Ne glede na vso ljubezen tega sveta. (primer vzet iz RL, s takim neambicioznežem se ukvarja moja sošolka iz 2. letnika faksa)

Jaz pa na to gledam drugače. Tudi, če tip dela v tovarni za nizko plačo, me to ne bi odvrnilo - če seveda po službi ne pride domov in se zvali na kavč, temveč ima druge stvari, ki ga v življenju izpolnjujejo. Službo pač opravlja zato, da nekaj zasluži, da ma za živet, sicer pa je npr. ful dober v nekem športu, ima uspešen band, je odličen fotograf, ga zanima mnogo stvari in vedno kaj počne, whatever pač.

Dejansko mi je to celo bolj všeč, kot pa, da bi imela s službo in kariero obsedenega managerja s 3700€ plače, s katerim ne bi mogla počet nič drugega, kot pa it za dva tedna poleti na jahto in dva tedna pozimi smučat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Julia, če je to name letelo. Te sploh nisem nikjer omenjala. Povedala sem svoje mnenje, post se je nanašal na Tanando.
In ne vem kaj sodeluješ v temah, če s svojimi komentarji samo blatiš druge in sploh ne prebereš zakaj se gre.
Nivea
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

O, preberem. Napisala si množinsko "Tako da tile kriteriji, ki jih postavljate se mi zdijo brez veze." Kako naj bi na podlagi tega razbrala, da govoriš o zgolj eni uporabnici in ne o vseh, ki smo na zadnjih dveh straneh pisale o tipovem premoženjskem stanju?
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

positive vibration napisal/-a:Dejansko mi je to celo bolj všeč, kot pa, da bi imela s službo in kariero obsedenega managerja s 3700€ plače, s katerim ne bi mogla počet nič drugega, kot pa it za dva tedna poleti na jahto in dva tedna pozimi smučat.

Tako nekako ja. Nekaterim več pomeni, da imajo zgolj za preživetje in dovolj prostega in skupnega časa. Drugim pa več pohlep za denarjem in materialne dobrine. Ni pa jim pomembno, da so skupaj z družino.
Nivea
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

jullia_ napisal/-a:O, preberem. Napisala si množinsko "Tako da tile kriteriji, ki jih postavljate se mi zdijo brez veze." Kako naj bi na podlagi tega razbrala, da govoriš o zgolj eni uporabnici in ne o vseh, ki smo na zadnjih dveh straneh pisale o tipovem premoženjskem stanju?

Sem ti že povedala, da če bi prebrala post od Tanande bi vedela zakaj se gre. In ker nisem tako nesramna kot ti jo nisem hotela imensko izpostavljati, poleg tega je podobnega mišljenja poleg nje še kdo. Nikjer pa nisem napisala, da si to ti. In če si tukaj samo zato, da se obešaš na besede, ki jih pišemo ostali, si zgrešila forum.
Nivea
Odgovori