In ja, v osnovni šoli se tega sploh še ne uči, kakor se spomnim
Zadnjič spremenil *mala*, dne 02. Jun. 2010 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaenkrat čist brez potrebe delaš paniko. No saj jo ne ti, saj jo bolj druge. Naredi tako kot smo rekli, da lepo po ovinkih malo potipaš
(omeni kako bi bilo lepo, če bi to počela v postelji; vprašaj malo o dopustu kdaj si kaj časa vzame-mogoče te povabi zraven; probaj zvečer mal na njegov konec, če bo kdaj imel čas,...) Kako pa v javnosti kaj deluje s tabo?
nivea- Ja, dobri nasveti kako fanta najhitreje odgnat
In kje me delamo paniko? Nismo me odprle to temo o tem, kaj namerava fant po 1 mescu veze
Zadnjič spremenil *mala*, dne 02. Jun. 2010 13:20, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
No važno, da ene spet izzivate in skzšate spremenit temo in vsiljevat kaj je kdo rekel. Prav bistre že niste, če niste dojele, da bo ona njemu omenila kako lepo bi bilo v postelji.
Se opravičujem tistim, ki ste to dojele. Sicer se pa oglašajo tiste, ki se itak najmanj slovnično izražajo.
Žal nimam izkušenj s 36 let starimi tipi, ki se me ne upajo peljat domov
Tudi nimam izkušenj s tipi, ki bi hoteli 1 mesec v avtu seksat
Dodajam: men se zdi precej sumljivo to srečevanje na sredini poti, seks v avtu in kofetkanje/kosila le v mestih, ker verjetno njega itak nihče ne pozna.
Ali se nebi videla več časa, če bi ti prišla v mesto, kjer on živi in ga počakala da konča (tako pridobita še čas tiste polovice poti).