Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^a veš, da sem tud v tej smeri že gruntala. :D
Hm, ja..ne vem. :lach:
Spomnim se edino (najbolj sveže v spominu) za easyBus, da je treba označit, če "cardholder" tudi potuje s tisto rezervacijo ali ne :arrow: ni nujno, da tisti, ki plača, tudi potuje.

Bo treba raziskat tole. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, je treba razmislt, ker bi se js kar tebi prištulila :D :D (in seveda vrnila z obrestmi :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Itak, da gre :D (se potem spomnila, da sem tud jz že potovala z "nesvojo" kartico Slika)
yes it's possible to book tickets with another person's credit card - tle eni hočejo "strašit", ampak jim ne verjamemo :)
As long as Ryanair get their money, they don't care who pays - dober argument, hehe.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Uooooou, ratal ti je! Že en teden čekiram tole temo, da vidim, če boš kaj napisala... Mislim da bi blo fajn, če bi spisala kakšen vodič :P

(a to maš viso electron preko abanke pa potem tole naprej rihtaš?)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:)
Heh, sej dobit jo ni tolikšen problem (če imaš kakšno od drugih kartic, ki ni navadna bančna) - uporabljat jo me je malenkost še strah. :D
Dobila sem jo sicer v 7 dneh, kar jim je prvi "plus", glede na to, da pravijo, da v povprečju prispe v 10 do 20 dneh.
Jp, imam pa Viso Electron pri Abanki (:wtg: priporočam itak vedno in povsod :D).

Na neuradnem forumu Ryanair-a sem pa zasledila še eno tako predplačniško, ki jo ponuja wirecard (nemški ponudnik), je vidt še cenejša, ima pa samo "virtualno" kartico - se pravi, jo imaš na razpolago takoj (ima to sicer tudi Entropay, pri katerem sem se jz prijavila).

Eh, vodič :D
najprej met jajca & zaupat takim (internetnim) rečem, met kreditno/debetno kartico, poiskat enga od ponudnikov (tle je verjetno največji "catch", k jih je velik in ni vsem za zaupat) in met €€€ za zapravljat...et voilà. :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Daj kupi kšno pocen karto. Npr. Bruselj je 7€ brez taks v marcu smz, probi :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^če daš dnar, takoj. :P :D

Ne, sej mam v kratkem namen (ali 2 :D) zapravljat pri njih, tko da..poročam kasnej. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nč ne rabim (razen par tisoč € - anyone? :D), bi pa neki delila z vami:
sem naletela na 2 luštni strani, mogoče komu še kaj prav pride,
http://www.spottedbylocals.com
http://www.numbeo.com/cost-of-living
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Bo še prov prišlo :)

NOVO:
Sem lena, pa me zanima, kakšen je še kaj dodaten strošek pri Ryanairu poleg tistih 5€/funtov na let? A je še kaj slučajno? Da vem če se mi splača vsak let posebi rezervirat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

prljaga je 30 oz. 40 eur in 5 eur na let strošek. To je to...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hvala.
Prtljaga bo pa itak samo ročna :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Spet js :D

Ma kdo kakšno idejo, ali Ryanair iz Dublina prileti na Gatwick na South ali North Terminal?

Ker easyBus pobira na obeh, pa se mi niti sanja ne, kje bo bližje (ker se res nebi rada izgubljala na Gatwicku, ker vem kak je ogromen).
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ na južni :P (upam, da bo link še dost časa delal) (ccc, mal sem razočarana, bi pričakovala, da boš sama to zbrskala.. HEC; verjamem pa, da maš vrh glave že vsega, če dlje časa buljiš v te info.)
Sicer pa: "which terminal?"
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sej pol sem zbrskala, sam sem bla preveč lena, da bi update-ala objavo :P

Kako kej prepaid kartica? Že sprobana? Kolk skupno provizij? :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^hehe.

Slika, ne govor - potem sem, VALDA!, zamudila tisto ponudbo za 3 osebe za 60€ - pa tok sem bla pametna neki. :lach:
Nisem še uspela nč sprobat..

..ti, že maš karte vse? :cheer:
Ga [Ryanair] gledam zadnje čase mal bolj redno spet in je vidt, da so časi, ko je bla karta kao 1 cent (plus takse), mimo. :(
Odgovori