Jst sem pa slišala straight tipa izjavit, da se veliko druži z ženskami, da bi preko njihovih prijateljic spoznal kakšno sebi primerno partnerko. Ampak se zaradi tega ne izogibam prijateljstev z vsemi moškimi....
Matr si občutljiva.. "želeti nekomu zlesti v hlačke = osvajanje", nikjer ne namigujem na to, da greš z vsakim, ki te mal lepš pogleda.sanjaanja napisal/-a:Purple otročja zaradi izjave o hlačkah!! Lahko bi že razbrala, da imam resnega fanta, in da nisem tako otročja in nezrela, da bi z vsakim mulcom skočila v posteljo.
Ti je to povedal, da jih prezira (to bi lahko prej omenila, bi se lahko lepo ognili tejle zmešnjavi), al imaš ti tak občutek, zato ker raje sexa z moškimi?sanjaanja napisal/-a:Ampak on je z ženskami zaradi koristi, drugače jih prezira. To zame ni prijatelj.
barbie_girl_85 napisal/-a:Jst sem pa slišala straight tipa izjavit, da se veliko druži z ženskami, da bi preko njihovih prijateljic spoznal kakšno sebi primerno partnerko...
Nič ni narobe; če sem prav razumela, je to barbie hotela poudarit, kot tud ni nič narobe z razlogom, zakaj se gej druži s puncami (ki ga navaja sanjaanja).v-e-s-n-a napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Jst sem pa slišala straight tipa izjavit, da se veliko druži z ženskami, da bi preko njihovih prijateljic spoznal kakšno sebi primerno partnerko...
kaj pa je narobe s tem?? Jaz ne vidim tukaj nič napačnega.
purple_rain napisal/-a:Matr si občutljiva.. "želeti nekomu zlesti v hlačke = osvajanje", nikjer ne namigujem na to, da greš z vsakim, ki te mal lepš pogleda.sanjaanja napisal/-a:Purple otročja zaradi izjave o hlačkah!! Lahko bi že razbrala, da imam resnega fanta, in da nisem tako otročja in nezrela, da bi z vsakim mulcom skočila v posteljo.Ti je to povedal, da jih prezira (to bi lahko prej omenila, bi se lahko lepo ognili tejle zmešnjavi), al imaš ti tak občutek, zato ker raje sexa z moškimi?sanjaanja napisal/-a:Ampak on je z ženskami zaradi koristi, drugače jih prezira. To zame ni prijatelj.
Ne, ker še vedno govorimo o M-Ž prijatelstvih.v-e-s-n-a napisal/-a:OT: a niste malo zašle????
Ti pa sisanjaanja napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Partnerko. Ne znaš brati ali je kakšen drug razlog, da moram dvakrat pisati?
Kaj bo geju ženska?
sanjaanja napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Jst sem pa slišala straight tipa izjavit, da se veliko druži z ženskami, da bi preko njihovih prijateljic spoznal kakšno sebi primerno partnerko. Ampak se zaradi tega ne izogibam prijateljstev z vsemi moškimi....
Partnerko ali partnerja?
??!?!!sanjaanja napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Matr si občutljiva.. "želeti nekomu zlesti v hlačke = osvajanje", nikjer ne namigujem na to, da greš z vsakim, ki te mal lepš pogleda.sanjaanja napisal/-a:Purple otročja zaradi izjave o hlačkah!! Lahko bi že razbrala, da imam resnega fanta, in da nisem tako otročja in nezrela, da bi z vsakim mulcom skočila v posteljo.Ti je to povedal, da jih prezira (to bi lahko prej omenila, bi se lahko lepo ognili tejle zmešnjavi), al imaš ti tak občutek, zato ker raje sexa z moškimi?sanjaanja napisal/-a:Ampak on je z ženskami zaradi koristi, drugače jih prezira. To zame ni prijatelj.
Si ti občutljiva, saj si se ti zapela ob moj komentar.
Ne vem, ni to moj prijatelj.