Jaz se pa strinjam z Džekijem. Nekatere jemljete seks kot nekaj, kar je sveto in ker so vam vcepili (družba, mediji, kdorkoli že pač) v betice, da je edino pravilno, če fanta pustite čakati mesece, ker bo potem pa zagotovo imel o vas dobro mnenje in boste videle koliko mu zares pomenite, se uklonite temu, ker mislite, da boste sicer izpadle neresne ali celo lahke. Potem takem nekatere smatrate seks kot nekaj, kar dajate, a same ne uživate v tem? Če temu ni tako, potem s to svojo bedno taktiko odlašate za brezveze, po eni strani pa mi take delujete že skorajda zavrte, da zdržite mesece ob fantu, ki vas ne pusti hladne, brez seksa.

Ko je med dvema kemija (ja, obrabljena fraza, a vsi vemo, da brez tega ni nič) v vseh pogledih, je seks nekaj, kar se zgodi spontano, ne pa načrtovano, češ ko preteče tretji mesec bova prišla do tega poglavja. Zakaj bi bil sam sebi ovira pred nečim, česar si želiš, a te neka nelogična načela prepričujejo v kontra smer? Ko se zgodi, se pač zgodi. Ne vem kaj bi naj bilo sramotnega na tem, da že po enem tednu seksate s fantom, ki vam je všeč, pa se recimo po tem ne razvije vse po pričakovanjih? (razen če vam je všeč prvi, ki se vam malce nasmiha in se že vidite v zvezi z njim - potem se številka lahko hitro nabere) Pač vidiš, da to ni to in greš naprej. Nekatere pa to razumete kot "dala sem mu, izkoristil me je in stisnil rep med noge ter ciao bella". V bistvu večina žensk ne more sprejeti dejstva, da moški (z zdravo mero samozavesti) lažje doumejo, da ženska A ni edina in da lahko najde kakšno drugo, s katero se bo prav tako (ali pa še bolj) ujel in ne bo igrala ledene kraljice z odlašanjem s seksom kot da je to nekaj, kar vsak moški išče pri ženski, medtem ko veliko žensk razmišlja v smislu, da je moški A edini, s katerim si predstavlja skupno življenje usw. Pa saj ne živimo v času, ko je Adam imel na izbiro samo Evo in Eva samo Adama.