Seks v troje
Js sm za!
Vendar vem, da trenutno še nism sposobna tega nardit, če bo želja ostala dovolj močna, pa upam, da se mi bo v prihodnosti tudi uresničila. Sem pa za obe variante: MMŽ in ŽŽM.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
UF FFFFFFF
Itak, da bi si želela to probat!
Z eno sva se enkrat za foro plesali sexy ples.. tipi so naju res nadlegovali. No, potem sva se odmaknili.. prišli do poljubljanja.. sm ji jst predlagala, ker sem videla, da si me želi po tem, ko me je otipavala in.. heheh. Najprej sm debelo pogledala, potem pa: Zakaj pa ne?
čist pijani. Sm mene tud ženske mal privlačijo, tk da..
No.. in se je en model (poznam navidez..hodil v isto šolo), ki je sedel zraven tako ogrel.. da smo se pol mal tko poljubljali med sabo
Sm mu nisem pustila dalje, ker sm takrat preveč norela za nekom..
Pa tud z 2 tipoma bi blo pomoje še bolj zanimivo, ker jst mam res dost energije heheh.. kar se pa tiče js+tip+ženska.. no najprej bi to sprobala, sm me pa bolj privlači z dvema moškima.. ampak bi se pa prvič lažje spustila v odnos z M+Ž
pol pa naprej hehe Sm v tem primeru bi moral biti tip res v formi
No.. tega gotovo ne bi počela z zares dobrimi prijatelji ali resnim partnerjem
Ampak.. tko neobvezno, pa če je neka energija med nami. Akcija!
fak, sm že čist zrajcana, ko o tem razmišljam hehheh

Z eno sva se enkrat za foro plesali sexy ples.. tipi so naju res nadlegovali. No, potem sva se odmaknili.. prišli do poljubljanja.. sm ji jst predlagala, ker sem videla, da si me želi po tem, ko me je otipavala in.. heheh. Najprej sm debelo pogledala, potem pa: Zakaj pa ne?

Pa tud z 2 tipoma bi blo pomoje še bolj zanimivo, ker jst mam res dost energije heheh.. kar se pa tiče js+tip+ženska.. no najprej bi to sprobala, sm me pa bolj privlači z dvema moškima.. ampak bi se pa prvič lažje spustila v odnos z M+Ž

No.. tega gotovo ne bi počela z zares dobrimi prijatelji ali resnim partnerjem

marypa napisal/-a:UF FFFFFFFItak, da bi si želela to probat!
Z eno sva se enkrat za foro plesali sexy ples.. tipi so naju res nadlegovali. No, potem sva se odmaknili.. prišli do poljubljanja.. sm ji jst predlagala, ker sem videla, da si me želi po tem, ko me je otipavala in.. heheh. Najprej sm debelo pogledala, potem pa: Zakaj pa ne?čist pijani. Sm mene tud ženske mal privlačijo, tk da..
No.. in se je en model (poznam navidez..hodil v isto šolo), ki je sedel zraven tako ogrel.. da smo se pol mal tko poljubljali med sabo
Sm mu nisem pustila dalje, ker sm takrat preveč norela za nekom..
Pa tud z 2 tipoma bi blo pomoje še bolj zanimivo, ker jst mam res dost energije heheh.. kar se pa tiče js+tip+ženska.. no najprej bi to sprobala, sm me pa bolj privlači z dvema moškima.. ampak bi se pa prvič lažje spustila v odnos z M+Žpol pa naprej hehe Sm v tem primeru bi moral biti tip res v formi
No.. tega gotovo ne bi počela z zares dobrimi prijatelji ali resnim partnerjemAmpak.. tko neobvezno, pa če je neka energija med nami. Akcija!
Z bejbiko sem že sprobala, naju je opazoval moj srček,...
si pa želim kaj bolj konkretnega enkrat sprobat.

Drugače, pa se tudi jaz hitro narajcam ob mislih na varjanto ŽŽM.

Js sem tut že doživela to. In meni je bilo fenomenalno, tko da če je priložnost sem vedno za. V obeh primerih je bil to MŽŽ trojček in smo bili vsi trije v prijateljskih odnosih. Če bi bil v igri moj fant bi verjetno malo bolj premislila.
Tut MMŽ bi mogoče enkrat probala, sam zaenkrat še nisem pripravljena.
Anyway, vsem, ki še niste pa bi rade, vam svetujem da probajte, ker je res noro doživetje.

Anyway, vsem, ki še niste pa bi rade, vam svetujem da probajte, ker je res noro doživetje.

..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
Js sem tut že doživela to. In meni je bilo fenomenalno, tko da če je priložnost sem vedno za. V obeh primerih je bil to MŽŽ trojček in smo bili vsi trije v prijateljskih odnosih. Če bi bil v igri moj fant bi verjetno malo bolj premislila.

jst o tem nism nikol resno razmišljala..valda so padale fore in mogoče kdaj pa bi
pomoje je bol problem pri parih k verjamejo d so pripreuljeni d v neki tko intimnega kukr je sex, vstopi še tretja oseba. do tuki vse lepo in prou, mislim pa d pol zna prit do nelagodji še posebi iz strani punce če je to ŽŽM kombinacija...gledat svojga fanta kko uživa z drugo ni lahko pa tut če mata u nulo rasčiščene pojme. sigurno pa so pari k so tega zmožni in prou je tko...sm pa jst bol pristaš tega d se kej tacga razvije med kolegi in je bol u slogu one night stand-a za use trii ali več
zase ne dam roke u ogn d tega ne bom enkrat sprobala... 

An apple a day keeps the doctor away, but if the doctor is cute fuck the fruite.