Joj, ko tole berem, mam res filing, da gre prej za 15-letnico kot za 21-letnico. Brez zamere, ampak a boš zdaj vsak dan spraševala tukaj, ali si mu res všeč, če ti ne bo takoj odpisal? To, da je med vikendi rad nedosegljiv... hm, tega pa še tudi nisem slišala od nikogar, razen kakšnih über zaposlenih ljudi, ki imajo samo med vikendi priliko pobegnit pred obveznostmi.
Fancy Nancy napisal/-a:Joj, ko tole berem, mam res filing, da gre prej za 15-letnico kot za 21-letnico. Brez zamere, ampak a boš zdaj vsak dan spraševala tukaj, ali si mu res všeč, če ti ne bo takoj odpisal? To, da je med vikendi rad nedosegljiv... hm, tega pa še tudi nisem slišala od nikogar, razen kakšnih über zaposlenih ljudi, ki imajo samo med vikendi priliko pobegnit pred obveznostmi.
ok bad, očitno mu je sprehod res 2 much, ker sem namreč dobila shoking odgovor, da kako si predstavljam odnos med nama in da njemu ni do zveze da ima rad svobodo brez obveznosti. pa zakaj jst zmer naletim na take???jst sm pa to obdobje že dala nekak skoz, pa še on se mi je zdel nekak resen, men pa ni do sam f**frendovstva... pa ne zdej razumet da neki silm itd, pač sm mela napačen vtis o njemu...
lely_be napisal/-a:ok bad, očitno mu je sprehod res 2 much, ker sem namreč dobila shoking odgovor, da kako si predstavljam odnos med nama in da njemu ni do zveze da ima rad svobodo brez obveznosti. pa zakaj jst zmer naletim na take???jst sm pa to obdobje že dala nekak skoz, pa še on se mi je zdel nekak resen, men pa ni do sam f**frendovstva... pa ne zdej razumet da neki silm itd, pač sm mela napačen vtis o njemu...
ah, da ga nisi mal ustrašla s tem klicanjem... ne vem no.. pol ga pa pusti stat, lahk d se ti bo zdel lame odgovor, sam je res, bo že pršu tud tisti mimo....taprav...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
vem saj je kruto pa zalostno za njo samo jaz, ko nisem osebno prizadet in sem samo nakljucni opazovalec mi je pac smešno pa nic slabega misljeno samo no.... tak se je punca sekirala pa bla cela paf, pol pa ji ovi najprej napise PO (ponavljam PO) vikendu, da ma rad mir med vikendi, pol pa ji pove, da sploh ni zainteresiran za zvezo in da ma rad svobodo... men je to pac smešno...
ded je pa tud en prasec
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
sam je res... zdj me je še dodatno zabil dol...je rekel da ga pač srbi in da bi rad sam... ja ok i get it. glede tega da je bral pa dvomim, ker je rekel da je ful malo na netu, pa da bi še un cajt bral cosmo forum- i highly doubt it. ma fora je, ker jst sam na take naletim. prav res nimam sreče