Pred tem sladoledom bi pa kar bežali

roxy* napisal/-a:Nepremišljen poskus podjetja Snapple, da sredi vročega dne na Union Squareu na Manhattanu postavi pokonci največji sladoled na svetu v obliki popularne lučke, se je končal s "sladkim potopom" tega trga v New Yorku
Pred tem sladoledom bi pa kar bežali
 ravn dons sm mela srečo, da sem ugotovila da skrinja ne dela in vse kar je bilo notri.......................
  ravn dons sm mela srečo, da sem ugotovila da skrinja ne dela in vse kar je bilo notri.......................  obup...... in moj sladoled
  obup...... in moj sladoled  

glamBABY napisal/-a:ma men je sladoled zakon-še posebi se pa nažrem ampak dobesedno nažrem s sladoledom če kakšnega tipa prebolevam

bubyka napisal/-a:glamBABY napisal/-a:ma men je sladoled zakon-še posebi se pa nažrem ampak dobesedno nažrem s sladoledom če kakšnega tipa prebolevam
To sem tud js pocela ja...kot v filmu k vidis...Banjco sladoleda, razvleceno pizamo in pred tv en cmerav film gledat in se smilit sam sebi

LycHee napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:the best mi je čokolada in to pr oni stojnici v mb,tam poleg h&m-ma,tam je pa res the best sladoled,ZAKON,nisem še nikjer boljšega zasledila.....mmmmmmmmmmmmmmmm
Res je, tam je najboljši sladoledNe samo da je dober, tudi kepice so precej velike