Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

torej, rihtaš se, da ti ne bi drugi govorili, kako si oblečena in ti kazali s prstom?
jaz se ne obremenjujem s tem. oblečem se, kar mi paše..za kako štacuno, za shiht v trenirki.lišpam se ne za druge, niit zase ne, ker mi ne paše, in niti me ne zanima.
ne vem zakaj rečejo bodi to kar si, kar v nekaterih primerih sploh ne drži.
saj sem bila pri 16 letih enaka, kakor so se oblekle druge sem se tudi jaz..a zakaj, če ni potrebno. če imaš športni stil, če te ne zanimajo elegantne stvari ok...mogoče je res, da obleka naredi človeka, a mnenja sem, da se rihtaš zase, kar ti paše, ne za druge, samo da ti ne bi kazali s prstom.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

orhideja1 napisal/-a:Ni bojazni, da bom mimogrede nekoga srečala in še tisti dan skočila z njimu v posteljo, da bi zaradi tega rabila zobno ščetko in frišne gate. Jaz hodim tudi drugače s frišnimi gatami in umitimi zobmi okrog in tudi doma mam frišne gate.

moj prijatelj je nekoč rekel: vsaka ženska je kurba z mojo mamo vred... sicer se grdo sliši, ampak je res... jaz sem imel kar nekaj ONS-jev, z več ženskami sem pristal "v postelji" po nekaj urah poznanstva, spomnim se ene, ki je rekla, da sicer bi, ampak ona ni lahka in ne želi, da bi jo imel za lahko, itd...pa sem jo pomiril, naj se sprosti in uživa...in se je sprostila, itd...

kaj hočem reči? prepričan sem, da bi vsaka ženska, če bi spoznala tipa svojih sanj (z zgornjim odstavkom nisem hotel reči, da sem bil moški njihovih sanj), prelomila svojo "samoobljubo" in bi se "pregrešilo"... poglej v temo "če bi lahko izbrale kateregakoli tipa na svetu"...prepričan sem, da bi vsaka ženska (če bi bila samska-ali pa morda tudi ne), izkoristila priložnost...in takoj skočila v posteljo...

verjamem, da hodiš s frišnimi gatami okoli, ampak ko si 8 ur v službi, greš potem še na kakšno kavico, verjetno po pol dneva ali celem dnevu nisi glih najbolj frišna, kajne?

kaj sem hotel s tisto potovalko povedati...šel sem zvečer ven, logično da sem se prej stuširal, oblekel sveže obleke...sem spoznal žensko, je bila priložnost, da greva k njej in naneslo je, da sem "prespal"...po seksu je seveda tuš in po tuširanju sem pač oblekel sveže gate... to je vsa umetnost...

mimogrede, nekoč se mi je zgodilo tudi to, da bi ženska seksala, ampak mi je direkt rekla, da ni depilirana...ja buh pomagej, boš pa drugič... :D

tista ženska, ki reče, da se zase ureja, je lažnivka...ureja se zase kvečjemu zato, da se bo v družbi drugih bolje počutila... :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

da bi se elvis presley pojavil pred tabo, bi ti bilo vseeno, kaj si oz. kaj nisi...po mojem bi se mu z veseljem prepustila...oz. ga celo prisilila, da se on prepusti tebi! :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Horus napisal/-a:claire, a si upas trditi, da nekateri ljudje niso le kup tezav? :P

tega nisem rekla, niti si tega ne bi upala trditi. a tukaj je govora o tem, da naj bi bile ženske na splošno v zvezi povzročale le težave. kakor hitro se to moškemu zazdi, je čas, da jo pusti.
toda obstaja mnogo imbecilov, ki mislijo, da ni možna zveza z razumevajočo, pošteno, ljubeznivo žensko. da so (smo) vse le prasice, ki zatirajo želje/ hobije/prijatelje/družabno življenje partnerja. in da so največji revčki, ker ne morejo popivati vse vikende s svojimi debilnimi, 100 let samskimi prijatelji, ki ne vejo kaj je zobna ščetka. če se kje najde moški, ki raje VSE vikende lazi naokrog, namesto, da je s svojo žensko, potem ta ni dorasel zvezi. ne govorim o tem, da se ne sme it na pivo, tekmo, karkoli. a da jim je prioriteta pivo in ne dober f**, je pa primitivno in za zbruhat.
in takih je ogromno. in pol stokajo in govorijo okrog kako imajo tečno babo, v resnici je pa nevzgojen kreten, ki ne ve KAJ ženska v resnici je, ne ljubi svoje ženske, kaj šele da bi jo spoštoval.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Haro
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Neprebrana objava Napisal/-a Haro »

delusional napisal/-a:Kaj je narobe s tipom, ki ga ukvarjanje z žensko izčrpava in mu jemlje energijo?
Kaj pomeni, če tipu trenutno ni do zmenkov z nobeno žensko, a pravi, da se to lahko obrne?

Imam npr. znanca, ki pravi, da noče met punce, ker da so to sami problemi. Je rekel, da gre raje enkrat na mesec k prostitutki in rešeno.

Razlog je to, da je veliko moškim edina motivacija sex..in tem moškim se ne da niti pogovarjati, če ne vejo, da bo dala.. in potem se niti ne spravljajo v to..se jim ne splača.. predstavljaj si, da gre tebi samo za sex pri moških.. a bi se ti dalo pogovarjat.. ne da se ti it na večerjo.. sprehod naj bo čimkrajši..žalostno a resnično.. poznam take tipe..
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

sirova štručka napisal/-a:Ker živimo v 21. stoletju, spada pri meni depiliranje k osnovni higieni.
Hodiš doma po hiši zrihtana, fajn oblečena, naličena?? No jaz ne. Sem pa to definitivno, ko kam grem, ker nikoli ne veš, kje naletiš NANJ, al pa na babe, ki te najprej pogledajo kako si oblečena, šele potem te pozdravijo.

No tudi pri meni je depiliranje osnovna higiena pa ne glede na to a kdo živi z mano, ali vsi okrog mene izumrejo. Doma po hiši ne hodim zrihtana in isto ne bi, če bi bil fant pri meni. Oblači se človek primerno okolju in delu, ki ga tam opravlja, ne pa glede na to kdo ga vidi. Naličena nisem ne doma, ne kje drugje, ker ne čutim potrebe po tem. (ko sem bla pa stara 20 let sem pa isto mislila, da je to pomembno). Ne rihtam se zaradi tega, če slučajno nekje naletim nanj, ker nočem, da me ima nekdo zaradi drage obleke, ampak zaradi tega kar sem kot oseba. Še manj si želim kolegice, ki bi jim bila pomembna moja obleka in ne jaz.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Jochie napisal/-a:kaj hočem reči? prepričan sem, da bi vsaka ženska, če bi spoznala tipa svojih sanj (z zgornjim odstavkom nisem hotel reči, da sem bil moški njihovih sanj), prelomila svojo "samoobljubo" in bi se "pregrešilo"... poglej v temo "če bi lahko izbrale kateregakoli tipa na svetu"...prepričan sem, da bi vsaka ženska (če bi bila samska-ali pa morda tudi ne), izkoristila priložnost...in takoj skočila v posteljo...

Jaz pač ne!!!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zarečenega kruha se največ poje! :wink:

nikoli ne reci nikoli... :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Jochie napisal/-a:zarečenega kruha se največ poje! :wink:

nikoli ne reci nikoli... :wink:

Ah daj no, jaz tudi ne bi z nekom, ki bi ga nekje spoznala kar v posteljo skočila z njim :roll:
Sploh pa ne hodim v posteljo brez čustev.

Res mate eni bolane izjave tukaj.
Odgovori