orhideja1 napisal/-a:Ni bojazni, da bom mimogrede nekoga srečala in še tisti dan skočila z njimu v posteljo, da bi zaradi tega rabila zobno ščetko in frišne gate. Jaz hodim tudi drugače s frišnimi gatami in umitimi zobmi okrog in tudi doma mam frišne gate.
moj prijatelj je nekoč rekel: vsaka ženska je kurba z mojo mamo vred... sicer se grdo sliši, ampak je res... jaz sem imel kar nekaj ONS-jev, z več ženskami sem pristal "v postelji" po nekaj urah poznanstva, spomnim se ene, ki je rekla, da sicer bi, ampak ona ni lahka in ne želi, da bi jo imel za lahko, itd...pa sem jo pomiril, naj se sprosti in uživa...in se je sprostila, itd...
kaj hočem reči? prepričan sem, da bi vsaka ženska, če bi spoznala tipa svojih sanj (z zgornjim odstavkom nisem hotel reči, da sem bil moški njihovih sanj), prelomila svojo "samoobljubo" in bi se "pregrešilo"... poglej v temo "če bi lahko izbrale kateregakoli tipa na svetu"...prepričan sem, da bi vsaka ženska (če bi bila samska-ali pa morda tudi ne), izkoristila priložnost...in takoj skočila v posteljo...
verjamem, da hodiš s frišnimi gatami okoli, ampak ko si 8 ur v službi, greš potem še na kakšno kavico, verjetno po pol dneva ali celem dnevu nisi glih najbolj frišna, kajne?
kaj sem hotel s tisto potovalko povedati...šel sem zvečer ven, logično da sem se prej stuširal, oblekel sveže obleke...sem spoznal žensko, je bila priložnost, da greva k njej in naneslo je, da sem "prespal"...po seksu je seveda tuš in po tuširanju sem pač oblekel sveže gate... to je vsa umetnost...
mimogrede, nekoč se mi je zgodilo tudi to, da bi ženska seksala, ampak mi je direkt rekla, da ni depilirana...ja buh pomagej, boš pa drugič...
tista ženska, ki reče, da se zase ureja, je lažnivka...ureja se zase kvečjemu zato, da se bo v družbi drugih bolje počutila...