bodoči kmet s kmetijo velikosti nad evropskim povprečjem

*mala* napisal/-a:Samo še to, da te citiram:jaz sem napisala, če se vse te stvari (drugačen način življenja, razmišljanja, drugačne vrednote, naglas, glasba, oblačenje...) združijo, se komot da ločit kmeta od meščana. Jaz ga ločim. Pa če se ti zdi to primitivno al pa ne.
Glede česa drugače razmišljajo?
Kakšne drugačne vrednote ima en kmečki fant? Glede?
Kakšno glasbo poslušajo?
Kako se oblačijo?
Just a few questions.
.
. Ne, sploh ni nujno, da tkole hodjo okol, iskreno povedano, men tud kaki mestni fantje zgledajo kot da so s kmetije, ampak ti, ki pa dejansko so s kmetije, jih pa takoj prepoznam. Pač al imajo tak nek čuden naglas, da ga noben ne razume+se oblači meni osebno neokusno+dela v vinogradu ali v hlevu (medtem ko se mestni fant npr. kopa v atlantisu), na njivi, hrani pujse medtem ko gre mestni fant ob tem času v solarij al na morje, al v savno, al v šoping al rolat...ne vem lej, to so pač banalni primeri za primerjavo. Ne vem kaj bi ti rada, ne morem ti točno povedat, morala bi ga videt v živo, slišat, se pogovarjat z njim, da bi ti lahko rekla "No tale je zihr kmet!" Tkole neki govort je brezveze, ker tud kmet gre loh v savno, pa bom ko ga bom drug dan vidla, še vseen vedla da je kmet, ne vem zakaj je to tok težko verjet
. Pa ne mislm s tem čist nč slabga, res ne, enostavno opazim to drugačnost...