Gossip Girl #2
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Enako.janeva napisal/-a:Dan&Vanessa: ju veselo in nestrpno pričakujem!!

Ostalo pa..hmm..smo vidl že boljše dele.
Sploh Nate&Serena - a-a, not feeling it.
Jenny - mi tud ni preveč všeč kam se razvija njen karakter (zihr pa lahko pričakujemo kakšne zaplete, takrat bo verjetno šele zanimivo postal

Rufus&Lily - bleh, ne vem kaj jim je blo treba tlele komplikacije delat, sta preveč kjut par..
Po zadnjem delu me pa še najbolj zanima kako bo s Chuckom naprej (unusual for me, hehe).
-
- Cosmopsiho
čisto brezvezne so ratale. gledam samo za to, da se lahko malo pi**** zraven, da kok je to neumno. da serena ne zna niti ust odpirat, da je vse dosadno. da je jenny kr neki. (mislim halo, tam za 50 enih ekstazijev cela frka. 50 ekstazijev kupiš za 70€, dej ne me jebat, al karkoli je že blo...pa še miljon enih takih bedniha failov).
skratka. ANTM je postal bolj zanimiv od gossip, vsaj smeješ se lahko unim nigga foram od tyre.
skratka. ANTM je postal bolj zanimiv od gossip, vsaj smeješ se lahko unim nigga foram od tyre.
-
- Cosmopsiho
No ja, nekak sploh nwm ka bi rekla za novi del.
Edino, kar mi je blo v tej epizodi res všeč je Serenin outfit
http://www.imdb.com/media/rm2365099008/nm0515116
http://www.imdb.com/media/rm1504939520/nm0515116
Pa tud men gre njeno (ne)odpiranje ust na živce...
Tist s Chuckovo mamo mi je kr neki, Serena&Nate sta pač skup in sta mi že brezvezna, za Vanesso in Dana pa nwm...ful sem več pričakovala, čeprav sta bla vseen kr kjut (tist prvi kiss
).
Rufus mi gre pa od vseh trenutno še najbolj na živce. Za Jenny tud nimam nekega komentarja...pač kao bad girl al neki...v glavnem že stara fora.
Če bi dali zraven mal več humorja al pa romantike bi blo men ful bolj všeč.
Ampak še vseen gledam
Edino, kar mi je blo v tej epizodi res všeč je Serenin outfit

http://www.imdb.com/media/rm2365099008/nm0515116
http://www.imdb.com/media/rm1504939520/nm0515116
Pa tud men gre njeno (ne)odpiranje ust na živce...
Tist s Chuckovo mamo mi je kr neki, Serena&Nate sta pač skup in sta mi že brezvezna, za Vanesso in Dana pa nwm...ful sem več pričakovala, čeprav sta bla vseen kr kjut (tist prvi kiss

Rufus mi gre pa od vseh trenutno še najbolj na živce. Za Jenny tud nimam nekega komentarja...pač kao bad girl al neki...v glavnem že stara fora.
Če bi dali zraven mal več humorja al pa romantike bi blo men ful bolj všeč.

Ampak še vseen gledam

-
- Cosmopsiho
Kje ste si ogledale najnovejši del? Jaz ponavadi gledam na klik, pa je samo en del naložen, pa še ta je odstranjen.
Kje si pogledati del, brez da ga preneseš na računalnik?
Kje si pogledati del, brez da ga preneseš na računalnik?
-
- Cosmopsiho
- Manca Smolej
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
purple_rain napisal/-a:^^ sidereel.com je še ena podobna stran.
Waha, hvala purple_rain.
Drugače pa ja, 3 sezona je zakon, sm glihkar pogledala 16 del in je božanski. Le tako naprej ...
- Ksenija Zupanc
- Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
-
- Cosmopsiho
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Meni pa prav obratno, vsi so mi ratal v nulo dosadni. Všeč mi je še edino Lily. Jenny bi najraj ploznala okol kepe, Dan in Vanessa sta tak zgrešen par da to res ni, Blair in Chuck sta dosegla najvišjo točko dosadnjaštva, Nate mi je bil ljubši ko je bil mal bolj packast pa se vlaču naokol z babami, Serena je pa ko en kip ko bi mu prežvečen čigumi prlimo na fris. Najhujše od vsega pa je, da zaj ko že tolk sledim zgodbi me pa vseen firbca kak se bojo stvari razpletale
(sam ponavad gledam z enim učem, z drugim pa berem knjigo).

- Manca Smolej
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Ksenija Zupanc napisal/-a:Jo Manca, js tudi js tudi, a ni super. Komi čakam torek da pride naslednji na partis...can't wait![]()
![]()
Ja no .. noro. Jz vsak torek to pogledam in tako za tem še novi trailer za naslednjo epizodo. Huh, can't wait. In ja ... mtka od Chucka je prasica, Chuck ful bogi.. Nate in Serena pa sta najlepši par. <3