Odprta zveza
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
dragana_151 napisal/-a:No samo da vam sporročim da je odziv zelo dober ker sva dobila nekaj ponudb,kar dokazuje da nisva drugačna od vas samo upava si narediti korak naprej in uživat v tem kar si želiva.
Ja res smo si podobni..neskončno si želim, da bi moj tip nategoval drugo punco.

sanjaanja napisal/-a:Razumem kaj je odprta veza, ampak kaj če enemu od partnerjev to ne paše, ampak rajši to dopušča, da ne bi izgubil partnerja.
Tudi taki pari so.

Taki so vsi tisti, kjer en vara, drugi pa to ve, mu sicer ni všeč, a ignorira. Tega je veliko.

sanjaanja napisal/-a:Ko greš z nekom v vezo, ne veš kaj si on želi in recimo, da se dobro ujameta, se razumeta, spoštujeta, se zaljubita, potem pa eden izrazi željo, da bi imel odprto vezo, drugi ne. Kaj potem?
To je potem podobna situacija kot v kateremkoli drugem primeru, ko imata partnerja konfliktne želje. Ali se en sprijazni, da ne bo po njegovem; ali najdeta kompromis; ali gresta narazen; ali pa vsak dobi svoje in se drug drugemu pretvarjata.
-
- Debatorica
Princeska** napisal/-a:dragana_151 napisal/-a:No samo da vam sporročim da je odziv zelo dober ker sva dobila nekaj ponudb,kar dokazuje da nisva drugačna od vas samo upava si narediti korak naprej in uživat v tem kar si želiva.
Ja res smo si podobni..neskončno si želim, da bi moj tip nategoval drugo punco...pa brez zamere. Tega ne moreš reč...ker to je pač stvar posameznika..in zdi se mi da si večina parov tega ne želi.
Tudi jaz si tega ne želim. In tip, ki bi to želel ni zame.
Smetka_ napisal/-a:No ja, jaz odkrito priznam, da večina mojih spolnih fantazij vključuje tri osebe ali več, velikokrat je tako, da mož gleda, kako mu nekdo nateguje ženo. In to me zelo rajca.
Jaz mojemu za moje fantazije (za katere sicer ne čutim, da bi jih morala uresničiti) ne bom povedala nikoli, ker si bo pač verjetno mislil da sem sick.
Tudi mene te vrste fantazije rajcajo, vendar zgolj kot fantazije. V resnici jih najbrž ne bi znala izživet, ker nisem dovolj sproščen človek na splošno.
Ampak ne razumem, zakaj bi partner mislil, da je zaradi tega kaj s tabo narobe? Jaz svojemu povem za te fantazije, pa jih sprejema čist normalno. Razume tudi, da gre zgolj za fetiš in fantazije in ne nekaj, kar bi želela uresničit. Mogoče pa ga podcenjuješ, da ne bi razumel?
O ostali vsebini teme pa: vsakemu svoje. Ker smo si ljudje različni, ne moremo en drugega obsojat zaradi drugačnega razmišljanja.
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
barbika_444 napisal/-a:dragana_151 napisal/-a: Zase pa trenutno ne iščem, ker sem noseča.
Baj d makadam....zakaj pa noseča ne bi seksala? Sej ni prepovedan. Tko da takele zgodbice si kr zatakn nekam....po možnosti si tip k si išče bejbo za pofukat, pa se mu zdi da bo tko prej najdu .......![]()
Svašta majka rodi.....
Pomoje je dejansko še katera nasela

Sicer pa, a nobena ne verjame da je taka situacija dejansko možna? Mogoče je tole res fake, ampak vseeno se take situacije komot dogajajo.
Če paru to ustreza in če je obema kul- zakaj pa ne?
To še ne pomeni, da morate ve isto naredit, ali pa da bi bile sposobne ve to naredit.
Je treba vse, kar ni po vaših merilih obsojat??
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pač stvar dogovora med dvema partnerjema, če lahk to prakticirata, zakaj pa ne? za sebe vem, da nikoli nism bla takšen človek, ker sem že v osnovi kr fejst ljubosumna..
sama se ne bi mogla pač sprijaznit, da bi moj nategoval eno drugo, medtem ko bi bla jst doma.. drugače pa ne, ne obsojam tega..
sama se ne bi mogla pač sprijaznit, da bi moj nategoval eno drugo, medtem ko bi bla jst doma.. drugače pa ne, ne obsojam tega..
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
- positive vibration
- Cosmofrik
Zase si mislim, da bi se lahko kaj takega šla s tipom, na katerega ne bi bla čustveno navezana. S kakim FF al pa z katerim, ki bi ga mela za dolgcajt preganjat...
V resni zvezi, ko bi gojila do partnerja čustvo ljubezni, pa teh zgodbic ne bi moglo bit...a-a, niti slučajno.
V resni zvezi, ko bi gojila do partnerja čustvo ljubezni, pa teh zgodbic ne bi moglo bit...a-a, niti slučajno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...