treba je probat. kupi si en bon pa bos videla za naprej...
aderyn napisal/-a:Miss_M napisal/-a:aderyn napisal/-a:^^ Ok, hvala, nočem priti čisto neinformirana tja![]()
Je katera že jedla v Ajdovem zrnu, kako je kaj tam?
EDIT: Pozabila sem vprašati, kako je v samopostrežnih..prideš in si naložiš kolikor hočeš in kar hočeš za en bon ali imajo tudi ločeno?
Men ni všeč v ajdovem zrnu..Prou razočarana bla nad hrano.
Sem bila enkrat in sicer mi je natakar razlagal, kaj vse dobim za bon, ampak ga nisem prav nič razumelaVgl. na koncu sem dobila dva zelenjavna zavitka, žepka ali karkoli sta že in skledico solate pa eno jabolko. No ja, za kakšno malico bi že bilo dovolj, ampak za pošten obrok po celem dnevu na faksu pa niti ne
Ne vem pa, če so vsi obroki tako mini, saj imam še nekaj bonov, ampak se nekako ne morem spravit tja ker ne razumem sistema, kaj lahko sploh vzameš in česa ne
Mimi123 napisal/-a:punkie_ napisal/-a:Mimi123 napisal/-a:punkie_ napisal/-a:ko je mal časa, potem Šumi pod ekonomsko fakulteto. mi je edina dobra menza u tej okolici.
drugače pa mi je fajn DaBuda
šumi je pod FDVjem. a ni pod ekonomsko desetka al neki tazga? pa 5minut.
ja maš prav, se mi je zatipkalo. desetka mi sploh ni ušeč
kok pa je bon za 5 minut in kaj vse dobiš zanj?
cene ne vem, dobis pa kr dost zdi se mi da dva sendvica pa krof, al pa jogurt, solato, lahko mas tud dva krofa, neki tazga je fora.