*lilica* ja zanimalo me je, če je treba pisat al se kje dobijo. Pa zdej smo mel recimo predavanje psihologija za soc.delo pa nam je dala vire pa dve skripti pa še baje se da prosojnice dobit v fotokopirnici al na netu. Nism zihr. To nam je ona rekla

Damyanchyka napisal/-a:BabySun em jst sm delala nemko. Na Aškrčevi. Pa lahku rečem, da nimam velik pojma o nemki..sam sm useen nardila..Ni take sile..
*lilica* ja zanimalo me je, če je treba pisat al se kje dobijo. Pa zdej smo mel recimo predavanje psihologija za soc.delo pa nam je dala vire pa dve skripti pa še baje se da prosojnice dobit v fotokopirnici al na netu. Nism zihr. To nam je ona reklaTku, da nism pisala sm pa pozorno poslušala
Damyanchyka napisal/-a:Aja to si misla..To maš prou. Ključne besede res ne povejo velik. Sam če maš skripto, sam zravn dopišš kake primere
Kir predmet ti je biu pa najtežji v prvem letniku? Pa a je kak profesor k je zoprn al pa da pretirava s strogostjo? Mene nemka skrbi..A utemeljeno?
Damyanchyka napisal/-a:A si ti skripte kupila u tajništvu..al si delala zapiske? Kaj mislš, da se bol splača?
Damyanchyka napisal/-a:Aha. Hvala ti za odg.
Še neki me zanimaA je Elena Pečarič kaka predavatlca al pa kej podobnga na faxu?