McLarnovc napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Na morju je bil v istem hotelu tudi lezbični par z otrokom. Ne vem sicer, kakšne so razmere v njihovi družini, ker se v intimo turistov v sosednjih sobah ne vtikam, ampak na pogled so delovali zelo podobno vsem ostalim družinicam na dopustu. Mali je sicer tulil vsakič, ko so ga hoteli iz vode ven spravit, drugače pa ni izgledal nič trpeče in prikrajšano.
In zdaj se mi poraja vprašanje, zakaj bi se mi moral ta otrok smilit, zakaj bi morala obsojat to situacijo, kaj je pravzaprav narobe s tem, da imata otroka radi dve ženski, namesto ena ženska in en moški?
Kako bi blo tebi, če bi pršla v šolo, pa bi te 20 mulcov vsak dan zajebavalo v stilu "Ej, ti maš pa dva fotra, ki se vsak dan porivata v rit....hahahahahah..."...bi ti blo to ok?? Dvomim. In tudi če boš ti svojim otrokom razložila, da je imet dva fotra/dve mami ok, bodo oni vseeno v šoli(kljub tvoji razlagi) zajebavali otroke istopolnih staršev, ker jih bo družba v šoli potegnila v to.
Pač jebiga, določenih naravnih zakonitosti se ne da premagat..nažalost, ali pa nasrečo...
Kakšen neverjeten absurd. Družba homoseksualnim parom ne pusti posvojitve, ker bi družba otroke gejevskih parov podjebavala. Družba je sama sebi največji argument.
Pri tem, da družba kot abstrakten pojem ne obstaja sama po sebi, zato omejenci, ki se zbirate v tej temi in poskušate svojo nestrpnost opravičiti s sklicevanjem na neko "družbo" streljate mimo.
Družba smo mi. Če jaz ne bom zajebavala otrok in jih tudi ti ne boš, kdo jih bo? Kdo so tisti, ki bodo vplivali na naše otroke in povzročili, da bodo le-ti zajebavali svoje vrstnike zaradi družinskih razmer, v kakršnih živijo?
(Vprašanja so seveda zgolj retorična, na podlagi te teme je točno razvidno, od koga se da pričakovat homofobne izpade in sovraštvo)
EDIT: 150 let nazaj je bil pankrt izobčen iz družbe in konstantno tarča posmeha. Danes se otroku iz enostarševske družine nihče več ne posmehuje. Toliko o tem, da se določenih stvari ne da premagat.