softTouch napisal/-a: jest bi tud vprašala,glede na to da v drugi temi očitno ne bom prišla na vrsto...
-kako kaže glede službe?mi bo uspelo najti kaj pametnega nekje do začetka drugega leta?
Prehajaš počasi v fazo novih začetkov (karta otroka). Odpirajo se ti energije financ in priložnosti v zvezi z njimi. Ena od prošenj (karta sporočila) v blžnji prihodnosti zadane jack-pot (karta upanja, ki včasih namiguje na menjavo letnih časov (naslednje tromesečje), včasih pa na to, da gre v 'tretje' rado).
Odgovor na tvoje vprašanje (če najdeš kaj do začetka drugega leta) bi po teh kartah bil en zares gotovi ja.
softTouch napisal/-a:
-mi bo uspelo uresničit načrte glede faksa?
Ja.
Karta ljubezni, zvestoba sebi (in svojim ciljem), direktna diagonala, ki se konča s karto hiše (očitno točno veš, kaj hočeš in kam greš) in pod njo karta svadbe v bližnji prohodnosti - vse te karte kažejo, da z vztrajnostjo in vizijo spelješ stvari k uspešnemu koncu.
Edina slaba karta je karta na direktni diagonali in se tiče sedajosti. To je karta sovražnika, ki pa glede na to, da je obkrožena samo z lepimi kartami namiguje, da sovražnik ni toliko zunaj tebe, kot v tebi sami. Če te kaj v zvezi s faksom zelo skrbi, če že ne mori, je to odveč. Ti slej ko prej vse spelješ k zadovoljivemu koncu.
softTouch napisal/-a:
-se kaže kakšen napredek oz. kakršnakoli sprememba v moji zvezi?
Premica sedanjosti je malo mrka. Karta hrepenenja (pogrešanja, distanca - fizičen ali čustven umik, pomanjkanje nečesa ...) in pod njo karta sodnika (odločitve, tehtanja), ki se najbolj tiče tebe. Ti si tista, ki v bližnji prihodnosti odločiš, kam se bo nagnila tehtnica in kaj bo s tem razmerjem: premik v višjo prestavo ali kaj drugega. Mogoče bo katalizator za spremembe kar ljubosumje (ki pa ne bo problem, je takoj karta darila padla nanjo).
Drugače pa, tule boš morala pri razlagi še sama malo pomagati, ker ene karte ne razumem: gre pa za isto karto, ki se je pojavila že pri prvem vprašanju (je sploh nisem omenjala, ker se tiče bolj preteklosti) - to je karta vdove. Tu se je spet odprla na istem mestu, takoj pod karto vprašanja, in to, da se je ponovila, kaže, da je očitno njeno sporočilo bolj pomembno, kot se mi je zdelo. Ko sem vrgla nanjo še nekaj kart, so te nanizale zgodbo: starejši moški, smrt, precej zoprne posledice in izguba, ki doleti starejšo žensko in nekako vpliva tudi nate. Se je v tvoji družini kaj na to temo dogajalo?
Kakorkoli že, rečem lahko vsaj to, da se to slabo počasi umika lepšemu.
softTouch napisal/-a:
-se mi bo uresničil načrt glede dveh potovanj?
Čeprav so direktne diagonale še malo 'zapacane', povezano tudi s financami (karta drobiža, torej manjko denarja), pa imaš v zvezi s tem vprašanjem že odprto karto sreče in v bližnji prihodnosti srečanja. V zvezi s tem vprašanjem se ti vse razčisti že čez dober mesec. Tako da če boš takrat še imela to željo, boš načrte veliko lažje speljala ...