ja kr.ena, smešne.
zakaj smešne?Ker verjetno cel lajf širijo raznorazna prepričanja na druge, kako je treba met nevemkaj use,kako je služba pomembna, kako pomembno je imeti denarja da si z njim rit ubrišeš, na koncu konceu, pa maš kaj?
denar, denar, denar, naziv dr-ja pred imenom in kariero.Od lajfa, oziroma tistega bistva, pa nimaš kaj dosti.
Primer od moje kolegice sestra.Tupila v glavo usem naokoli kako je šola pomembna, kako je doktorat pomemben, kako je pomembna kariera in denar...In na koncu jo najdeš v opisanem zgoraj.
sori, same so si tako želele, nihče jim ni tega narekoval.
treba je pač useen met neko mejo in neki razmišljat v tej smeri,ker te biološka ura ne bo čakala.
ne rečem, lahko se znajdem umes med neplodnimi,lahko se zgodi čist komot, čist usakemu.ampak načrtno se pa sigurno ne bom zezala s tem in čakala na zadnji moment.
pri marskteri ni bistvo to, da si otroka ne želi, ampak si ga, a jo prepričanje glede kariere premami.Najprej je treba poslušat srčne želje, šele na to tiste, ki jih lahko gradimo tudi kasneje.
potem jok pač žal ne pomaga....
tako je pač moje mnenje glede tega.ne bom nobenmu delala šlik šlak, mislna si pa bom svoje.nausezadnje je to samo tvoja kriuda, pa jo nosi dalje.
za nepreskrbljene in nesrečne otroke, bi morali pač psokrbeti njihovi starši, med drugim tudi država da se jih bi lahko psovajalo.Glede na stanje pri nas je vidt kot da nikjer ni nbenga nesrečnega otroka in da se majo očitno v sirotišnicah velik boljš,če ti ne boš znal enga kvadratka rešt na njihovem psihotestu

in ja egoistično ali ne, najprej je moje, potem je drugo,ki bi postalo moje.Ampak najprej moje!brez slabe vesti.
softtouch, tvoj post sem pričakovala.
ne govori se o načrtnem delanju otrok, ampak če se ponesreči.V tem primeru se mi zdi pač fer, otroka obdržati, oziroma pač sprejeti psoledice kakorkoli jih že boš.se tud dostikrat zgodi, da ugotovijo nosečnost po tromesečju, za katerega je namenjen splav in ti ga komisija neodobri.kaj pa potem?Primerm otroka in ga zabrišem v kanto za smeti, ker pač lih ne bo meu adidask superg?v teh primerih se da prit skos.
Sicer pa žival in človek..Žival je celo žiulenje odvisna od nas, odvisna od zdraustva ali jo bomo peljali in plačali ali ne, odvisna na useh področjih.Otrok tudi, dojenček sploh ja.Ampak ne vem če kšna mati daje svojmu otroku slabo hrano.Če pa ja je pa slaba mati, kot so slabi pasji lastniki!zdraustva ne rabiš plačevat dojenčku, ga samo pelješ in ga pozdravijo, itn....jst tuki vidm razliko.
aja, verjetno tud otroku ne boš dajala ko bo odvisn od tebe, hrano s katerimo ima lahko kronična unetja dlesni, odpovedi ledvic in če boš kdaj prebrala kje, da je kšna otroška hrana zanič, je tud ne boš več dajala otroku, right?
No torej, storimo isto pri živalih.