Poletne oblekce
Jih je še kar nekaj, ja. Js sm bla v centru. Pa majo poleg teh 2, še črno-belo kombinacijo, pa še eno z drugačnim motivom (samo isti model) in v 2 barvah (modra in črno bela). Pa tud številke so še.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Nisem še prepričana, če jo bom obdržala (ma kompliciram, nisem navajena oblekc, pa se mi zdi, da prevelik dekolte, ampak ok, še zmer jo lahko vrnem).
Zakaj je ne bi obdržala? Če ne drugega jo imaš lahko na morju za nad kopalke, tam je pa itak vseeno kako velik je dekolte in kako kratka je.

lorelaj napisal/-a:Zakaj je ne bi obdržala? Če ne drugega jo imaš lahko na morju za nad kopalke, tam je pa itak vseeno kako velik je dekolte in kako kratka je.
Sej jo bom obdržala. Če ne zarad druzga ker je fant čist navdušen da me v oblekci vid

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.