Higiena pred in po spolnem odnosu
LanaMaxim napisal/-a:Ker je potem lažje biti sproščen.
Tebi ja, ne pa tistemu, ki liže tvojo polulano luliko.

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Ma joj ti osvežilni robčki so sam sranje, nč druga. Okej je že res da pol diši in ne vem kaj vse, dobr pa vsekakor ni. Ni čudn da ma pol tok žensk probleme z vnetji - ker si umivajo in brišejo z vsem možnim, v želji da bi čimbolj dišale. Pol pa vnetje fašeš in morš res blazno dišat, heh.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
no angel napisal/-a:Ma joj ti osvežilni robčki so sam sranje, nč druga. Okej je že res da pol diši in ne vem kaj vse, dobr pa vsekakor ni. Ni čudn da ma pol tok žensk probleme z vnetji - ker si umivajo in brišejo z vsem možnim, v želji da bi čimbolj dišale. Pol pa vnetje fašeš in morš res blazno dišat, heh.
če pa od bejbi robčkou dobiš unetje, pol pa najbolj da jih ukinejo, ker če moje telo ne prenese tega,kaj šele otroško?
ryu, osvežilni robčki in robčki za intimno nego oziroma otroški robčki...med temi je velika razlika

jst mam otroške šampone za tuširanje, otroška mleka za telo, otroške robčke,otroške kreme...in nikoli nikdar nobenga problema z ničemer.Tko, da priporočam

se pa strinjam, na ceu dan nestuširani luliki, tud vlažilni robčki ne morjo narest čudeža.To se mi zdi primerljivo z deodorantom na švic.
mam pa rada sproščen lajf, ne da bom študirala da se morm prej prec umit.učas tud tko nanese, da sva delč od vode in jebat ga...akcija tko al drgač

*purple* napisal/-a:ryu, osvežilni robčki in robčki za intimno nego oziroma otroški robčki...med temi je velika razlika![]()
ja, to mi je jasno že doug cajta, veš?

-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa