žura in ne pokliče

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Po eni starni je.jaz skos povem kam in skom grem in kolko cajta me približno ne bo tak da ni v skrbeh,ker itak so moški tisti,ki poženejo največ panike.
pa ko sm jezna,če kam tak odpeketa ne da reče in ga nakurim da zakaj sm lahk jaz fer on pa ne,pa mi nabije,da me noben ne prosi,da mu kaj povem in da zakaj bi on meni govoru.al jih je pol slišal...vse kar mu gre.Pa ni v igri nobenga ljubosumja in nezaupanja,ampak se bolš počutim.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Pr ns doma je od nekdaj tko, da se sporoči, če kdo kam gre (in ne, da se pou ure dereš po bajti in lutaš po sobah, medtem k osebe sploh doma ni) in (če gre za daljšo pot) ko tja pride.

Smo se že znal konkretno skregat, kr sm kdaj pozabla/nism takoj utegnila/mi je crknla baterija/je pršlo kej umes, ... in me nista dobila na telefon (pa drgač resnično nikol ne špilamo nobenga nadzora).

Sicer razumem, da ju (za)skrbi, ampak so pa momenti, ko me to tko izžiucira (sploh, če gre za "višjo silo", ne za malomarnost), da si zaželim žvet drugje in se tut po par dni ne slišat (s tem pa ne met obveznosti takojšnjega obveščanja).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

[quote="Aloha"]Pr ns doma je od nekdaj tko, da se sporoči, če kdo kam gre (in ne, da se pou ure dereš po bajti in lutaš po sobah, medtem k osebe sploh doma ni) in (če gre za daljšo pot) ko tja pride.

Smo se že znal konkretno skregat, kr sm kdaj pozabla/nism takoj utegnila/mi je crknla baterija/je pršlo kej umes, ... in me nista dobila na telefon (pa drgač resnično nikol ne špilamo nobenga nadzora).

Sicer razumem, da ju (za)skrbi, ampak so pa momenti, ko me to tko izžiucira (sploh, če gre za "višjo silo", ne za malomarnost), da si zaželim žvet drugje in se tut po par dni ne slišat (s tem pa ne met obveznosti takojšnjega obveščanja).[/quote]
enako zna tud meni naredit...in me res prime,da se spokam magar k seki pa se mu ne javim in čez 3 dni pridem domov,kot da se ni nič zgodilo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

mi2 sva zmenjena da ko gre on od mene in da je z motorjm mi napiše sms ko pride domou da vem da je use ql, isto napišem jst njemu ko prispem od njega.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js osebno mislm da te zato ne poklice, ker pozno prihaja domov in ga je strah da bi mu ti težila. Pol se pa raje nrdi neumnga, in te ne pokliče in nasledn dan te pa itq nadere zato da lahko prevali krivdo nate....poznamo take primerke.....
Live your life like you want
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A pa bi ona res lahko upravičeno težila, ker je prišel pozno domov?
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Ne nebi upravičeno težila, noben ni reku tega, samo pravim da mu je lažje vrjetno narest to in se izognt vprašanjem in tako dalje nakonc pa še zvalit krivdo na njo da je tečna...če sta se nekj zmenila pol nej se on tega drži, ne pa da jo naslednji dan nadere. Dogovor je dogovor, a ni to tko?
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

kiny napisal/-a:Ne nebi upravičeno težila, noben ni reku tega, samo pravim da mu je lažje vrjetno narest to in se izognt vprašanjem in tako dalje nakonc pa še zvalit krivdo na njo da je tečna...če sta se nekj zmenila pol nej se on tega drži, ne pa da jo naslednji dan nadere. Dogovor je dogovor, a ni to tko?

Moški funkcioniramo drugače in določene zadeve jemljemo ful bolj na izi, kot ve ... Res pa je da ni vedno razlog samo to :twisted:

Kakorkoli ... ja, dogovor je dogovor ... samo ne rečt, da se ve vedno držite dogovorov :twisted: :cool:

(Pa ne zdej tega kar sem napisal preveč ozko jemat ....)
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

DrFreud napisal/-a:
kiny napisal/-a:Ne nebi upravičeno težila, noben ni reku tega, samo pravim da mu je lažje vrjetno narest to in se izognt vprašanjem in tako dalje nakonc pa še zvalit krivdo na njo da je tečna...če sta se nekj zmenila pol nej se on tega drži, ne pa da jo naslednji dan nadere. Dogovor je dogovor, a ni to tko?

Moški funkcioniramo drugače in določene zadeve jemljemo ful bolj na izi, kot ve ... Res pa je da ni vedno razlog samo to :twisted:

Kakorkoli ... ja, dogovor je dogovor ... samo ne rečt, da se ve vedno držite dogovorov :twisted: :cool:

(Pa ne zdej tega kar sem napisal preveč ozko jemat ....)

Jp jp tut to je res, da se ženske tut včasih ne držimo dogovorov. Sam js se jih čimbolj poskusm držat. Ja sj ste tipi bolj na izi pa zlo radi kej "pozabte" :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, radi "pozabimo" ... in to se z leti zna samo stopnjevat (čeprav seveda ni pravilo). Štos je v tem, da to tipi ne delamo iz "zlobe", maščevanja ... ali česarkoli slabega ... vse skupaj izvira pač iz tega da funkcioniramo drugače in take zadeve "se zgodijo".

In take situacije morate bejbe znat reševat bolj elegantno, ker če potem dejansko "zatežite" v smilslu: "slet nisi pklical ko si prišel domov", ta "očitek" zveni kot: "spet nisi spustil školjke na wc-ju" al pa "spet si prišel domov pijan" ... ipd itd

Torej gre za to, da so si ti očitki podobni in podobno zvenijo, čeprav so eni izključno dobronamerni, spet drugi pa .... včasih že malo zbadanje :wink:

Aja - samo še to: razumeti moške, je bistveno lažje kot razumeti ženske :D
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

najboljse se je pa ne truditi razumeti ene druge :D :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ma?!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:in nevem kaj fante tolk moti če jim punca pošlje sms ali jih pokliče ko je zunaj s kolegi.. in zakaj jim je tolk težko poslat sporočilo da so doma?!

Nia, lubica, poglej ... še enkrat in samo zate :D Tipi funkcioniramo drugače kot bejbe in zato tega ne razumeš - brez heca :wink:

Dobit sms ni noben problem in če koga moti sms med tem ko je s kolegi, pol je navadna budala, nevredna pozornosti (enako je s klicem). Ampak ta sms al pa klic naj bo v smislu: hej ... "rada te mam, ljubim te .. pogrešam te ..." in NE v smislu: "kje si, kod hodiš, noht sem si zlomila, zakaj nisi še doma" .. itd ipd

Ampak ko pride domov pa lahko pozabi - še enkrat - ponavadi to ni namerno!

Moped .. prav maš ... bolje je tako, da se niti trudit se razumet, ker to pelje v slabo neskončnost razpravljanja o tem, da individuum ne more biti svoboden če je ljubljen in ko je ljubljen - ali je sploh svoboden ... da pa o razmerju med enim in drugim sploh ne govorimo :D :D :lol:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js sm nazadnje ko sem bla celo noc na koncertu ga res pogresala, ker on je pa bil doma (in mi je pol povedal, da je bil budn, in ga je mal skrbelo zame - kaj pocnem... :D ) in sem mu ene tri smse u stilu: rada te mam..napisala, pa mi je cist lepo odpisu

ce gre pa on vn pa ponavadi tut ne zdrzi brez da bi me poklicu, in me to moti, kr pol me zbudi :D al pa si piseva smse...ampak itak ne hodi dosti ven, od septembra je biu mogoce 3x =)

ne vem res kaj tok panicarite da se mu bo kej zgodilo :lol: tok slabih misli, da se mu bo res :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

DrFreud napisal/-a:Moški funkcioniramo drugače in določene zadeve jemljemo ful bolj na izi, kot ve ... Res pa je da ni vedno razlog samo to :twisted:

no sej, to eno od bistev problema... moški samo določene zadeve jemljete bolj na izi, tiste za katere vam tako ustreza... če bi ble pa vloge v štoriji iz te teme obrnjene in bila ženska tista, ki bi moškemu obljubila da se mu javi, pa bi pozabla al kej podobnega, bi pa večina dedcev popizdila do konca oz. v skrajnem primeru skenslala punco ker bi si v glavi ustvarl stoinen scenarij kako ga je baba zihr srala okol z drugimi... tazadna stvar na ktero bi pomisll bi bla ta, da se ji je kej zgodil al pa da je enostavno sam pozabla... skratka po načelu quod licet iovi non licet bovi :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
Odgovori