iluzija napisal/-a:Potem ti v lastno zaščito raje ne bi nič ukradel - se ti ne bi izplačalo

.
Takrat še nisem vedel, koliko močen je. Pa tudi nisem imel razloga zakaj bi mu kradel, saj mi ni povzročil nič slabega.
iluzija napisal/-a:To ne pomeni, da bi pa kar gladko spremljala, kako fant bolestno brska po moji pošti in prebira kje, s kom, kdaj se dogovarjam z določenim prijateljem.
Tudi jaz ne. Takoj bi se začelo psihoterapevtsko zdravljenje.
iluzija napisal/-a:Moj fant pozna moje geslo maila, kot poznam tudi jaz njegovega. Ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi šla brskat po njegovi pošti in prebirat pogovore, ki jih ima s kolegicami. V prvi fazi me ne zanimajo, v drugi fazi mu odkrito zaupam, vem, da nimajo nobenih opolzkih pogovorov. Njegovo geslo poznam za tiste primere, ko me sam pokliče, naj preverim njegovo novo dospelo pošto, ko sam ne more.
Moji pogovori so vseh sort, to tudi homorno žaljivi, sarkastični, izzivalni, norčavi, zajebantski... Skozi igro seveda.
Jih ne skrivam pred punco, in mi niti na kraj pameti ne pride, da bi mi na kraj pameti prišlo, da bi bilo s tem, ko bi jih punca brala, bil lahko za kaj prikrajšan. Morda bi mi bilo celo simpatično, če bi se spravila nad kakšen moj star zapis in me opozorila, da sem včasih imel glede česa drugačno mnenje, kot ga imam sedaj. Morda uspe razrešiti celo kakšen moj problem.
Tako da - branje mojih mailov je za mojo punco lahko zdravilno.

Ugodno za popestritev, za raziskovanje, za igrivost, za presenečenja, za samospoznavanje, za karkoli dobrega, kar lahko komunikacija prinese. Posledično pa je vse to ugodno tudi zame. So pa seveda na tem svetu še druge, bolj zanimive stvari, in zelo verjetno ji ni najbolj zanimivo sami prebirati mojih mailov.