sestra je mela 200€ na v prvih letnikih popolnoma dovolj. pa ni nic zraven zasluzla. aja to brez najemnine - to nama starsi placajo...
da se, obstajajo zivi dokazi da se da z minimalno denarja prit skozi mesec. ampak potem tut 1 evro ne smes kar tako zapravit. ker ce 1€ kar tako zapravis za nepredviden strosek (recimo 1 cokoladica) in to naredis 10x v mesecu, je to ze 10€, kar pa nanese dvajsetino celotnega zneska...in je ze ogromno (glede na to da je slo v nic). treba je bit izredno sparoven in se treba znat obvladat. jaz dvomim da bi mi uspelo, oz. bi mi samo ce bi bla res prisiljena v to
McLarnovc dnarja pa res ni tezko zapravit. midva ogromno zapravima za za hrano, ker pac doma kuhama, in mam vedno poln hladilnik in vse omare

da je vedno veliko izbire
medtem ko poznam ljudi ki v svojem studentskem stanovanju nimajo nic za jest, mogoce kak kruh in namaz...ali mleko in cokolino. to pojejo zjutri, kosilo na bone, vecerja pa kak fast food...no meni to ni neko normalno prehranjevanje, vsakodnevno hrana iz restavracij mi ne pase...max 2x na teden jem zunaj pa mi je ze dovolj. ko sama skuham tocno vem kaj vse je notri in naredim si tako kot je najboljse =)
no poleg hrane pa seveda se stroski za faks, mi ogromno printamo barvnih kopij A3, A2, A1...in to je zelo drago, sploh ce to potrebujes vsak teden, pa kake korekture, pa potem popravljat in spet printat. pa vse skripte, zapiski, terenske vaje, ekskurzije, malica dopoldne na faksu...
+ kaksen hobi, kino, zuranje...
kako pa ti zivis oz. koliko zapravis?