A se v študentskem domu kaj seksa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Če s ''take dogodivščine'' misliš seksanje s cimri, socimir, folkom iz doma, sosednjega doma, na študentskih žurih v Brlogu, stari Gerbi.... pač o tem kar sn js govorila, pol ja, sem bla ena od unih čudakinj. Nisem pa bla zaprta med 4imi stenami in se ogibala žurov.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

zakaj pa ti tega nisi delala?
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrocamucka »

Če bi ble punce iste kot tipi bi se dogajalo tako kot pravi dearjacker. sex vsepovprek. Dežuren/dežurna bi posexala vsakega ki gre mimo. Bila bi tudi dežurna punca za sex, do katere gre lahko vsak prebivalec štud. doma. Bilo bi tudi kroženje: danes js sexam z punco iz sobe 100, jutr 101, pojutrišnjem 102.
Seveda kdor nebi imel dovolj sexa bi si zalepil na vrata roza ali plav list, ki bi po dogovoru pomenil "hočem sexat".
Ampak ker punce niso kot tipi se ne dogaja nič posebnega. Punce so velik manj potrebne kot tipi. Tipe zrajca že to da vidijo eno v kopalkah. In punce imajo zadržke pred biločim takim. Punca ki se zažval z neznancem se potem počuti kot da je kurba. Tako da vse predstave fantov da se v štud. domu velik sexa padejo v vodo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

vrocamucka napisal/-a:Če bi ble punce iste kot tipi bi se dogajalo tako kot pravi dearjacker. sex vsepovprek. Dežuren/dežurna bi posexala vsakega ki gre mimo. Bila bi tudi dežurna punca za sex, do katere gre lahko vsak prebivalec štud. doma. Bilo bi tudi kroženje: danes js sexam z punco iz sobe 100, jutr 101, pojutrišnjem 102.
Seveda kdor nebi imel dovolj sexa bi si zalepil na vrata roza ali plav list, ki bi po dogovoru pomenil "hočem sexat".
Ampak ker punce niso kot tipi se ne dogaja nič posebnega. Punce so velik manj potrebne kot tipi. Tipe zrajca že to da vidijo eno v kopalkah. In punce imajo zadržke pred biločim takim. Punca ki se zažval z neznancem se potem počuti kot da je kurba. Tako da vse predstave fantov da se v štud. domu velik sexa padejo v vodo.

not true. kot meni kar naprej tulijo: ne posplošuj. problem je pač da so samo je*ači opazni, mi pa ne... ker nismo je*ači.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^Ti imaš mal skrivljeno sliko al pa ne znaš dobro brat. Toliko skoncentiranega folka na malem placu ima pač posledico da se folk spozna in se posledično ''kaj zgodi''. Sploh v appju kjer so ljudje v stiku vsak dan. To kar sem jaz opisovala se je zgodilo vse v roku cca. 3h let, ljudje so se medtem poznali, sklenili prijateljsva ali vsaj bežna znanstva, ne pa kr prvi dan divja orgija.

@delusional: kaj pa vem, očitno se mi v tistem času, ko sem bila samska, leidig und frei pač ni nihče iz tistega okoliša dopadel do take mere.

Edit: tisto zgoraj je bilo mišljeno na post vrocemucke, ne slovenca79 ;)
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 29. Sep. 2011 15:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

slovenc79 napisal/-a:not true. kot meni kar naprej tulijo: ne posplošuj. problem je pač da so samo je*ači opazni, mi pa ne... ker nismo je*ači.

Mogoče maš pa previsoke kriterije pri izbiri punc? :roll:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

vrocamucka napisal/-a:dearjacker.

:D

Ahm muci, ne gre to tak. Morata si biti simpatična in čutit privlačnost, energijo. Mislim, da si še zelo mlada al pa te ni še noben vredi nategno. Al pa maš pač zelo drugačne predstave o sexu kot jaz in ti sex predstavlja neko sveto dejanje, eno telo pa take fore...čeprav zanimivo, mi to ful ne gre skupi s tvojim nickom. Zato mislim, da si najverjetneje še mlada ali pa se sprenevedaš, želiš si bit bad girl, vroča mačka, čeprav si v resnici siva miška ;)

vrocamucka napisal/-a:Punca ki se zažval z neznancem se potem počuti kot da je kurba.

Dobr, da veš za vse punce na svetu, kak se počutimo po žvaljenju z neznanci :D Priznam, da tega že lep čas nisem počela, ampak definitivno sem se počutila vedno zelo dobro :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

positive vibration napisal/-a:Priznam, da tega že lep čas nisem počela, ampak definitivno sem se počutila vedno zelo dobro :D

+1 :D
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

v-e-s-n-a napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:not true. kot meni kar naprej tulijo: ne posplošuj. problem je pač da so samo je*ači opazni, mi pa ne... ker nismo je*ači.

Mogoče maš pa previsoke kriterije pri izbiri punc? :roll:

kako si prišla do tega zalkučka? jaz pravim da niso vsi moški taki da mislijo samo na sex, čeprav se vam ženskam tako zdi, ker vas očitno pritegnejo le taki...

...in potem praviš da imam jaz previsoke kriterije?

Ko ravno o kriterijih... punce zahtevajo da je njen tip sanjski v postelji, ljubeč in romantičen kadar njim paše, zvest... če je ena od teh stvari manjka pa je konec zveze. In potem imam JAZ previsoke kriterije??

ej, moj kriterij je da ima punca pošlihtano v glavi in bi rada bila v vezi, brez bedastih igric, testov, statistik, ocenjevanja, in da ve kaj si želi. To je to. Od zunanjosti, lep obraz, postava normalna, velikost jošk me, verjamete ali ne, ne briga. To je to...

morda pa imaš prav, da imam visok kriterij, ker je takih punc dejansko malo...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Že večkrat sem napisal, da tega, ko ženske naštevajo, kaj vse hočejo pr tipih, ne jemat resno. Dobijo ponavadi itak pač onega, ki ob pravem času gre do njih. Tiste, ki vztrajajo pri svojih utopičnih kriterijih, pa ostanejo samske, ali pa dobijo enega, s katerim nikoli niso zadovoljne, ker še dalje sanjajo o nekih sanjskih tipih.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

če bi bile punce kot tipi, bi šle s tapravim vezo in tam uživale, ne pa gruntale s kom se bolj splača bit, pa ostale bedaste psiho igrice...

tiste ki so pa potrebne pa itak vedno dobijo, pa je vseeno...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

vrocamucka napisal/-a:Seveda kdor nebi imel dovolj sexa bi si zalepil na vrata roza ali plav list, ki bi po dogovoru pomenil "hočem sexat".

ko sem jaz pred več kot 10 leti bla na obisku pr bratu, ki je bil v mestnem logu, je dejansko blo tako, da je bil na sobi list. točno ne vem kaj je pisalo. v glavnem, da je potrebna in da lahko vstopi kdorkoli.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Džeki napisal/-a:Že večkrat sem napisal, da tega, ko ženske naštevajo, kaj vse hočejo pr tipih, ne jemat resno. Dobijo ponavadi itak pač onega, ki ob pravem času gre do njih. Tiste, ki vztrajajo pri svojih utopičnih kriterijih, pa ostanejo samske, ali pa dobijo enega, s katerim nikoli niso zadovoljne, ker še dalje sanjajo o nekih sanjskih tipih.

Tudi če tega ne mislijo resno, pa so s tipom ki vse to zna, se preklet hitro naveličajo...
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrocamucka »

delusional napisal/-a:
vrocamucka napisal/-a:Seveda kdor nebi imel dovolj sexa bi si zalepil na vrata roza ali plav list, ki bi po dogovoru pomenil "hočem sexat".

ko sem jaz pred več kot 10 leti bla na obisku pr bratu, ki je bil v mestnem logu, je dejansko blo tako, da je bil na sobi list. točno ne vem kaj je pisalo. v glavnem, da je potrebna in da lahko vstopi kdorkoli.

To je bil hec. Kot tisti listki "ne vsopaj, sexam".

Ma punce ko se žvaljo jim je všeč. Občutek "js sm kurba" pride pozneje ko se punca strezne.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Mogoče samo pri tebi, če si z enim, k ti je kul samo, ker si pijana. Ne pit, pa ne boš s tipi, k ti niso kul.

p.s. pa tut tvoj nick dost pove, kako hočeš, da te vidijo ostali ;)
Odgovori