2.občasno sexava s kondomom da miškotu ne pride tok hitr. bla sva pr men v dnevni k ni blo nobenga doma, in nama je poču pa ga je dol dav pa sva naprej sexala k sm itak na tabletkah. pa sma čist pozabla na tist kondom k ga je prej dav na mizco. in med akcijo je očitno padu na tla. in pač vsega konec greva midva mal vn. pridem zvečer domov, tastari v dnevni pa mi mami reče kaj je to na tleh in pokaže na kondom. v momentu sm bla rdeča, pobrala , rekla da nevem točn pa šla v sobo.
3. z lubijam sva v dnevni gledala tv, mami pa je kuhala. pač ne vid se iz kuhnje v dnevnu tko da je mev on roko v mojih hlačah in men je blo ful smešn in po ene 5 minutah mami reče: zakaj pa ne gresta v sobo? pa js rečem: tv gledava. pa ona reče, no tv glejta tuki tist kar pa res delata pejta pa v sobo počet. od takt lubi ful nerad srečuje mojo mami

pr men je tud blo pred kratkim kr pestro... enkrat sem bla jas pr njemu,pa cela familija doma dopoldan ker je brat praznoval,pa pride še teta,stric,babica...vglavnem cela vojska
sma bla tolko v elementu da nisma opazla da se je blazina začela ribat ob radiator in je grozno škripalo 

)
potrka na vrata njegova sestra in mi rece : "mobitel sm ti prnesla, mami te klice". jaz pa sam