*mala* napisal/-a:Moj nasvet: Obdrži otroka (ponavljam: moj nasvet, odločitev je itak tvoja), ker menim, da ko bo prišel na svet, ti ne bo nič žal in zdiš se mi dovolj sposobna, da ga sama vzgajaš. Sicer pa tvoja odločitev.
se strinjam

punkie_ napisal/-a:življenje velikokrat ni idealno oziroma tako kot bi si želeli. pač vsak gre skozi svoje preizkušnje, vsaka preizkušnja nas preoblikuje in nas dela take kot smo. seveda ni enostavno živeti brez očeta, tudi ni enostavno živeti s slabim očetom. ni enostavno ko se ti zdi da si izmed vseh razredu edini ki se mu to dogaja. ni enostavno da te ljudje sprašujejo. sploh za otroke ni enostavno. meni tudi ni bilo. ampak ko odrasteš vidiš stvari drugače, take stvari so čisto človeške, sej smo ljudje in delamo napake. idealno življenje ne obstaja. to je dejstvo in škoda je, da samo zaradi tega ker ne moremo živeti idealno, raje sploh ne bi živeli.
Anelise napisal/-a:da pa bi ze zacelo tko..ne..vsaj jst ne.
Am, jz bi pa tle sam tole rekla: posvojitev? Tolk je že otrok na tem svetu, ki nimajo doma & družine ter ljubezni & topline, ki le-te prinesejo, zato sem vedno za, če je tak dvom ali velik problem ali kakšna taka skrb, da se pač žal prekine nosečnost..ni treba še dodatno "prenaseljevati" tega planeta.čivava napisal/-a:Helene... jaz držim pesti da dojenčka obdržiš, zakaj, zato, ker vem za veliko parov, kateri ne morejo imeti otrok.
čivava napisal/-a:Helene... jaz držim pesti da dojenčkaobdržiš, zakaj, zato, ker vem za veliko parov, kateri ne morejo imeti otrok. In večkrat ko se z njimi pogovarjam pride do tega, da rečejo, "jaz ne morem imeti otrok, drugi pa delajo splave, ker otroka pač nočejo imeti", to jih stiska pri srcu. Če se ti zjoka v objemu, pa to še toliko bolj čutiš in vidiš, da je otrok tisto bitje, ki razveseli dušo in telo vsakega. Ne vem, jaz glede tega sploh ne bi premišljevala, obdržala ga bi, ker veliko žensk je potem bolnih na živcih, ker po kakšnem letu dojamejo, da so umorile svojega otročička, ki na vse zadnje ni nič kriv.
Razmisli, in poročaj...
Vrjamem vate in vem da boš zmogla!!!
*purple* napisal/-a:ja roberta, ampak otrok tega dekleta tukaj, nebi bil otrok pijancev in podobno.
*purple* napisal/-a:in četudi bi oče odšel to nebi igralo nobene vloge, ker jst svojega otroka ne bom zavrgla kot vrečko smeti.