Zobna ščetka

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

rinca napisal/-a:
polly-polly napisal/-a:Men so pa curaprox zakon. Da ne razcveti je pa potrebno čistit na pravi način. Tko v krožnih gibih, vsak zob posebi.

a to ti je zobozdravnik tako rekel? ker men je rekel, da si ne smem s krožnimi gibi zob umivat. drugače pa jst tud samo curaprox kupujem, ultra soft mi je bila mal premehka in zdaj uporabljam super soft.

meni je prov zobarca to naročila: s krožnimi gibi in zajeti moraš tudi rob dlesni.
...just breathe...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ko govorite toliko o curaproxovih ščetkah: a to imate te čisto navadne ščetke z vsemi ravnimi ščetinami ali pač tudi tako, malo naresano (ne znam bolje razložit)?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Da, vse ščetine so enako dolge. Tiste, ki imajo različno dolge, so za čiščenje ortodontskih aparatov.
Te ščetke sicer res izgledajo kot tiste izpred 50-ih let, ampak ni boljših. Imajo izredno tanke ščetine, ki gredo kar med zobe.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

aha, mogoče si jo pa res še kupim. ne vem zakaj, samo ščetine različnih dolžin se mi zdijo bolj učinkovite.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Moja je pa Buzzzzzzzzzzz :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

rammsteingirl napisal/-a:aha, mogoče si jo pa res še kupim. ne vem zakaj, samo ščetine različnih dolžin se mi zdijo bolj učinkovite.

Ah ... Mislim, da nima to neke posebne veze ... Tako se ukrivijo, ko drgneš z njimi.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Ni je boljše zobne ščetke od Mercator popolna nega :D Res je fenomenalna, hvala bogu, da je splet okoliščin nanesu, da sem jo bla primorana kupt. Res je dobra! (mam rumeno pa ful je nežna)
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Jaz imam trenutno tisto od Aquafresha s strgalom za jezik pa mi je super ^^
Kar se nitke tiče pa.. svega i svašta, kar pač nanese :D
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Jaz pa trenutno že kake pol leta uporabljam ščetko Curaprox, od soft zdaj prešla na ultra soft. Res so super. Kombiniram pa z zobno nitko od Oral B - Essential Floss, ki je tudi krasna. Zobna pasta pa Colgate / Sensodyne za občutljive zobe. + zobozdravnica vsake tolko - redni pregledi :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez pa prisegam na zobno nego Aquafresh, mam use od njih, ker mi najbolj ustreza! :)
Just dance and everything it´s gonna be ok!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Sicer je tu tema o zobnih ščetkah, ampak bom vprašala glede zobnih past. A je katera že probala pasto od Paradont al neki takega (tista, ki jo reklamirajo da je proti krvavenju dlesni - ko unmu tipu u umivalnik pade zob :) )?
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

MilkyWay napisal/-a:Sicer je tu tema o zobnih ščetkah, ampak bom vprašala glede zobnih past. A je katera že probala pasto od Paradont al neki takega (tista, ki jo reklamirajo da je proti krvavenju dlesni - ko unmu tipu u umivalnik pade zob :) )?

Jaz sem imela Parodontax pa ni neke ful haska od te paste, so mi dlesni še kljub temu rahlo krvavele in skelele. Zdaj že nekaj časa uporabljam Colgate in Sensodyne za obcutljive zobe in omenjenih neprijetnosti ni več. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Te nisem probala, če pa že govorimo o zobnih pastah, bi iz srca priporočala AJONO. Moja najbolša prjatlca. Taka čist mičkena tubica je, pa ful mal se jo da gor, pa taka čist tanka črta pride. Ampak je res dobra. Baje da jo tud zobarji ful priporočajo. Dobi se jo pa v Mullerju pa Dmu (pa mogoče še kje).
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

moi T napisal/-a:Jez pa prisegam na zobno nego Aquafresh, mam use od njih, ker mi najbolj ustreza! :)

Se podpišem. :P
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

včeraj sem kupila tole curaprox ščetko, soft. samo mi je mogoče skoraj malo pretrda.

na voljo sta bili še super soft in ultra soft, samo ne vem, kje je razlika.
Odgovori