pecanje po netu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ja lepo da ste tko permisivne. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Sej to debato o zaupanju mava midva kr velikrat...sam hudič k nič ne pomaga...zanimivo je da mu zaupam...sam glede interneta mu ne..ne znam razložit tega...k mi na miljon načinov zna pokazat da me ima rad, to je verjetno edini razlog da sva šla čez tist in sva še skupaj....sam k je v moji glavi vedno vprašanje a je to dovolj? trenutno pač dajem času čas in najini ljubezni priložnost..loh pa da bom čez dva tedna pisala, da me vara...sej to ne morem nikol vedt...
Aja mahagonij..če sm prov zastopla..babe smo marsikej zmožne k se gre za ljubezen...če bi se to kar se je men dogajal zgodil prijateljici bi ji svetovala naj kretena pusti...ker sm bla pa js v tej koži, pa gledaš na to čist drugač :cry:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Sej če smo iskreni debata v takih primerih ne pomaga zares. Tip lahko zatrdi, priseže, vse živo, ma če ni zaupanja, ga ni. Mogoče se s časom vrne, samo za to so po navadi potrebna dejanja.

So pa eni tipi glede neta res zanimivi. Imajo ene svoje teorije, ki jih rešujejo slabe vesti. Se spomnim kar dveh primerkov, ki sta želela furat nekakšno net-fuk razmerje češ, da to pa ja ni varanje. Oba seveda srečno zasedena. :lol:

Samo, da ima tip prek neta kar drugo babo, pa da ji razlaga, da jo pogreša, da jo ima rad? Smo resni? Saj je še niti videl ni!
To je pač moška oblika attention whore-ovstva.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

trapa napisal/-a:
Samo, da ima tip prek neta kar drugo babo, pa da ji razlaga, da jo pogreša, da jo ima rad? Smo resni? Saj je še niti videl ni!
To je pač moška oblika attention whore-ovstva.

Ma točno to ja. Rabi filat svoj ego z nečim, pa tud če je to kr neki nerealnega - glavno da mu ena (pa sploh ni važno kera) piha na dušo, pa že pade not. Sej ne moreš verjet.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

Tut js sm podobnega mnenja. To ne počne zato, ker je v vajini zvezi kaj narobe oz. da kaj manjka, ampak preprosto ker rabi za svoj ego potrdilo, da je še vedno zaželjen in sposoben osvojiti katerokoli dekle. Zdi se mi, da bolje to, kot da se kje zuni z vsako, ki jo sreca pri šanku zaplete v spogledliv pogovor, čeprav tut to bi js razumela. In potem bi bila samo še bolj srečna, ker bi vedela da čeprav je prsata blondinka izpred šanka kapo dol huda, je nima nič rad in sem js tista, ki ga znam okol prsta zavrtet, da mi ustreže, če si kej zelim, da sm js tista za katero bo tekel če bom hotal it.
Ne vem.. to je moje mnenje. Zdi se mi, da v zvezi štejejo največ čustva in ker vem da je na svetu veliko lepih žensk mu ne morm zamerit da se zdijo tudi njemu hude..
Odgovori