Vsak hod - novo vino. Edino pravilno; le na ta način hrana dobi svoj pravi okus.
pap*
Lorelai20 napisal/-a:V Sushi mami so nama pa z mojim priporočili rdeče (ok no, ni navadna riba sam vseen). Sm blaampak ni panike, sm probala in je ql.
Lorelai20 napisal/-a:Potem bi za DrFreuda rekla da je klasik v pomenu tip s stilom (pa ne mislim oblačenja).
Lorelai20 napisal/-a:je mlad in se pač ne namerava odrečt "zabavi" pri 23ih letih. Da se mu trenutno pač ne da vs čas ukvarjat z žensko, pazit kaj bo reku pa kaj bo nardil. Vsaj odkrit je no
Mislm, kaj ti pa manjka ker si sama?spelca112 napisal/-a:POzdravljeni.
Imam en velik problem, sem že samska eno leto in pol. in enostavno ne zdržim več biti sama. Nobenega normalnega tipa zame ni!!!!!!!!!!!!! Lahko tipa spoznam na žurki, pa nič. Lahko grem ven preko neta, nič. JAz več res ne vem kaj naj počnem...včasih imam občutek, da bom ostala kr sama. Pa se potem počutim tak grozno osamljeno, da mi je kriza. POtem si pa mislim, da je moje razmišljanje grozno, da človek ful ne zna ceniti stvari, ki jih ima. ŽAl je tako.
resno sem se začela spraševati ali bom najdla kje tipa, ki bo zame pravi. NO saj vem da morajo biti kom promisi in to. vendar....
S.
Temida napisal/-a:Mislm, kaj ti pa manjka ker si sama?spelca112 napisal/-a:POzdravljeni.
Imam en velik problem, sem že samska eno leto in pol. in enostavno ne zdržim več biti sama. Nobenega normalnega tipa zame ni!!!!!!!!!!!!! Lahko tipa spoznam na žurki, pa nič. Lahko grem ven preko neta, nič. JAz več res ne vem kaj naj počnem...včasih imam občutek, da bom ostala kr sama. Pa se potem počutim tak grozno osamljeno, da mi je kriza. POtem si pa mislim, da je moje razmišljanje grozno, da človek ful ne zna ceniti stvari, ki jih ima. ŽAl je tako.
resno sem se začela spraševati ali bom najdla kje tipa, ki bo zame pravi. NO saj vem da morajo biti kom promisi in to. vendar....
S.Lahko se pa pač psredotočiš na druge reči v lajfu in nehaš polagat vso pozornost samo na to.
Možno, ja. Sama se takrat lotim na hitro nečesa, karkoli pač, da preusmerim misli. In mi kar uspeva, ker verjetno bi se v nasprotnem čisto predala temu filingu in bi postala zrela za v norišnico.DrFreud napisal/-a:Temida napisal/-a:Mislm, kaj ti pa manjka ker si sama?spelca112 napisal/-a:POzdravljeni.
S.Lahko se pa pač psredotočiš na druge reči v lajfu in nehaš polagat vso pozornost samo na to.
Saj verjetno je ne ... problem je verjetno v tem, ker ji to občasno precej manjka ... In takrat verjetno ni lahko preusmeriti misli ...
pap*