Izkazovanje ljubezni v javnosti ?
*hox* napisal/-a:Se lupčkava, drživa za roke, hodiva objeta, da bi bila pa non-stop zalimana en na druzga, to pa ne. V trgovini mi recimo čist paše da se ne drživa, da lahko obleko dvignem, pogledam, dam nazaj, kej probam..
Pri nama je tudi tako.
Zelo mi je všeč, da me drži za roko, me vmes prime čez rame, da kakšnega lupčka in tko

Trgovine s cunjami so pa nekak edini plac kjer mi zlo paše met free roke
Drgač pa vedno moja roka v njegovi, lupčki v javnosti so pa ponavadi bolj na lička naciljani
Pred starši (mojimi in tud pred njegovimi) mi je pa tud nice če me stisne v objem pa da lupčka.
Na ulici smo se pa lizal pri petnajstih, pa še to je mojo mamco po čudnih naklučjih dostkrat prineslo mimo ravno takrat

Pred starši (mojimi in tud pred njegovimi) mi je pa tud nice če me stisne v objem pa da lupčka.
Na ulici smo se pa lizal pri petnajstih, pa še to je mojo mamco po čudnih naklučjih dostkrat prineslo mimo ravno takrat

Dons sm skor živčnga fasala k sta dva v avtu pred mano skos en v druzga lezla...
če si v avtu voz tko k je treba, ne pa da se vsako minuto ližeš tm
drugač se pa midva ponavad drživa za roke pa včasih kšn lupčk pade, to je pa to...

drugač se pa midva ponavad drživa za roke pa včasih kšn lupčk pade, to je pa to...

Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
*hox* napisal/-a:V trgovini mi recimo čist paše da se ne drživa, da lahko obleko dvignem, pogledam, dam nazaj, kej probam..
Jz ga pa lih v trgovini držim za roko, da mi ne zbeži vn.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Re: Izkazovanje ljubezni v javnosti ?
Punchee napisal/-a:Heyla.
Kolk pa kej tuki uporabljaste izkazovanje ljubezni v javnosti? (lupčkanje pa to) ?![]()
Meni je ful lepo da se kdaj ustaviva pa objameva in lupčkava tud če sva slučajn na sred mesta pa naju usi gledajo. To ne pomen, da hočm bit v središču pozornosti sam ušeč mi je da ga ni sram pokazat pred vsemi da me ma rad.
Se strinjam s tabo

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
sonč|ka napisal/-a:Najbolj nadležno je, ko grem ven z mojim dragim..pa kolegico in njenim dragim..pa se pol večera sploh ne pogovarjamo, ker ona 2 ne morta 5min zdržat brez, da bi se na vlko lizala tam..
da ne!to i mene jako razživcira.ja neznam,ja i moj ni šans,razn se tu i tam malo stisnemo i to je to.to lizanje,ki ga ful folka v javnosti prakticira naj bi blo v njihovih glavah kot dokazovanje ljubezni,sam je sam igra...nekej v čem ni smisla.pa ne bi za nč tega delala.sploh ne maram,da me kdo gleda ko se s fantom poljubljam.to je nek najin mali skupni ritual pri katerem ne rabimo prič.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Mojga učasih tud prime fleš pa bi me skoz za ritko držau kr spred Špara/Kopra kjerkoli. Mi paše, ampak mi je nerodno in pol mu rečem nej neha, ker nočem, da bi si ljudje kej mislili, kako se obnašava.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema