ej jošt u bistvu sm šla prebrat CELO TEMO ane...pa mi je po vsem tem hvalisanju, napihovanju, pretiravanju in sprenevedanju nekaj šinilo na misel...pa daj, lahko poveš po pravici.....SI SI SLUČAJNO V OŽJEM SORODU Z DAMJANOM MURKOTOM??
.drama.queen. napisal/-a:ej jošt u bistvu sm šla prebrat CELO TEMO ane...pa mi je po vsem tem hvalisanju, napihovanju, pretiravanju in sprenevedanju nekaj šinilo na misel...pa daj, lahko poveš po pravici.....SI SI SLUČAJNO V OŽJEM SORODU Z DAMJANOM MURKOTOM??
Prebrala sem celo temo, vsak post posebej...ampak moram pa pohvalit tega, je najboljši.
Jošt, jst sm s pedagoške fakultete, tk da če ti lahk kej pomagam sm reč. Nisem ta, ker živim v Grosuplju, ampak vrjamem v pravljico, zato PRINC, tell me and I will help you.
zvezdica17 napisal/-a:Jošt, jst sm s pedagoške fakultete, tk da če ti lahk kej pomagam sm reč. Nisem ta, ker živim v Grosuplju, ampak vrjamem v pravljico, zato PRINC, tell me and I will help you.
Mateja
Mateja....saj kolikor smo ugotovili je njemu vseeno katera je...tako da tudi če si iz Grosupljega si v redu zanj Samo zdaj se je on preselil v Dubai je tam hiško kupil od Bechama tako, da verjetno pride nazaj čez kakšnih par mesecev(srčno upamo, da se ne vrne)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Zakaj sem jst komi zdej odkrila to temo. Sm naprej prebrala zadnje poste pol me je pa ferbc matru in sm šla od začetka.
Tok so me nasmejale nekatere izjave . Jošt se je sesiril.
Emm sam drgač tale tema res nima nobenga pointa več oz. ga je sploh kdaj mela?
matjažka napisal/-a:Lep pozdrav na forumu.. Žal sem se mogla vmešati, čeprav to prvotno ni bil moj namen.. Pustite jošta pri miru...ima veliko srečo da si lahko privošči dubaj in egipt, tudi jaz bi si če bi lahko. Tako da ne bodite nevoščljivi in mu privoščite srečo. Žal mi je edino za tisto punco s postaje, ki je očitno ni našel. Bila bi srečnica, saj si takega moškega lahko le želiš. Očitno je da bi naredil za punco vse, kar pa mislim da si vsaka od nas neizmerno želi, kajne? Tako da je vse kar lahko še rečem...jošt srečno! Upam da ti kmalu uspe najti svojo ljubezen, saj si jo več kot zaslužiš. In upam, da bo srečnica znala to ceniti. Pa lepo se mejte!
Heh, ne vem zakaj sem dobil občutek, da je "matjažka" jošt v "ženski preobleki" ... še več - tega občutka se kar ne morem znebiti ... Le upam lahko, da se motim ...
oh bog se usmili, tale pa zveni tocno toliko premakjen kot bivsa od mojega. Cisto iste fore imata. Tezkokategoricna je*aca, pa totalno ooh wanna be high society.