Super!
V šoli sploh ni važno kakše pasme so skupaj. Gre pa tako, da najprej psa vpišeš v malo šolo. To je prvi razred kjer so psi stari od 4-6 mesecev. Potem nadaljuješ s tečaji ( začetni tečaj, nadaljevalni tečaj, priprava na izpite..) Ne vem točno kako si sledijo, lahko pa najdeš na internetu. Pač glavno je da se začne z malo šolo, tam bodo vsi psi enake starosti ( 4-6 mesecev) ampak različnih pasem, kar pa sploh ni problem. Psa to ne moti
Ja, to da ima prostor na hodniku ali v sobi je čist okej. Pač, da ima nekje tisto svojo posteljo. Razen če si boš premislila in te potem ne bo motilo, da spi pri tebi. Ponavadi se pri majhnih pasmah zgodi tko in potem malo popustiš, ko so tko srčkani in ti je težko, ko spijo sami

Če ti pa to nikakor ni všeč ( vonj, dlake..) pa že kr prvi dan poskusi navajati, da spi sam.
Sicer se spomnem mojega, ker je bila prva noč kar malo težka. Zelo se je jokal, iskal mamo in po vsej sili hotel spati pri meni. In na koncu sem bila že tako utrujena, da sem ga sred noči vzela k sebi, da sem lahko mirno zaspala

Potem eno drugo, tretjo noč je že bilo bolje in je brez problema spal v svoji postelji. Aja pa imel je eno brisačo zraven sebe, na kateri je prej pri vrediteljih ležala mama in mladički, da jo je imel ponoči, ker menda pravijo, da ne smeš kar tko preklopiti na novo okolje in da je dobro, da se vonj mame še nekaj časa obdrži.
Ja zjutraj lahko pričakuješ kakšno lužico ali še kaj več, če sredi noči ne boš ravno vstajala

Mene je to tud dost utrudilo. Vem, da sem bila velikokrat preveč lena in mi je bila grozna muka zbuditi se sred noči, potem so me pa zjutraj čakala presenečenja

Kje, ti je lažje za pobrisat, tam ga imej.
Drugače pa ne, nimam čivave

Imam pa pomeranca. Kar se tiče navihanosti so si dost podobni