prpl, ti pa maš velik sovražnikov

Jst mam pa na ignore listi samo Borisa pa še to samo zarad tega, ker mam s tem full manj za rollat, da pridm do konca teme in pogledam mnenja ostalih forumašev. And that is it.
moi T napisal/-a:Čeprav načeloma tem od Borisa ne spremljam (pa ga nimam na ignore), sem pršla mal pofirbcat, ker sm ugotovila, da me po novm ignorirata 2 osebi: Kajira in Mehagonij. Pa ne vem zakaj... Sam zdej mi je pa mal čudno, ker berm, da mata ti 2 osebi ful folka na ignore. Hm...
Drgač pa sama nimam nobenga na ignore, čeprav ne prebavm lih vseh, ma se mi zdi bedno dat na ignore, raje post spustim.
Vsaka podobnost je zgolj nakljucna. Poleg tega je nabrz moj seznam konkretno daljsi.metuljčica* napisal/-a:moi T napisal/-a:ker sm ugotovila, da me po novm ignorirata 2 osebi: Kajira in Mehagonij. Pa ne vem zakaj... Sam zdej mi je pa mal čudno, ker berm, da mata ti 2 osebi ful folka na ignore. Hm...
Meni se pa zdi čudno, da imata očitno isti seznam ignoriranih (po vaših postih sodeč). Kot da bi se dogovorila.
Dve leti bo že tega, kar sta študenta praške filmske akademije FAMU Vit Klusak in Filip Remunda posnela dokumentarec Češke sanje (Česky sen). Povod zanj je bil izreden porast porabništva na Češkem, saj so tam v letih od 1998 do 2003 odprli 125 hipermarketov. Avtorja, oba scenarista in režiserja, sta se odločila, da odpreta še 126. z imenom Češke sanje. V izmišljenih vlogah vrhunskih menedžerjev sta v sodelovanju z reklamno agencijo organizirala kampanjo, v kateri so hipermarket Češke sanje oglaševali v televizijskih in radijskih spotih, na osvetljenih panojih, v časopisih in brošurah ter na internetu.
Zanimivo je, da so pri promociji dejansko uporabljali negativno kampanjo s slogani »Ne pridite!«, »Ne kupujte!«, »Ne prerivajte se v vrsti!«. In kljub vsemu so prišli. Več kot dvatisočglava množica je nasedla marketinškemu poskusu in se zbrala pred fiktivnim hipermarketom Češke sanje …
miska13 napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:edino jošt me ima med prijatelji
lažeš
jullia_ napisal/-a:Jst ugotavljam, da sem res asocialno bitje tu na forumu. Nihče me nima med prijatelji, nikogar nimam med prijatelji, nikogar ne ignoriram, mene pa ignorira samo ena nepoznana bejba s 13 posti, s katero nisva nikoli niti sodelovali v istih temah in je očitno sfalila gumb. A me res nihče ne opazi?![]()