Ok, če prav razumem, se je tu zdaj pričel napad na dve pupi, ki mata 15 let, zaradi tega ,ker ma ena 27 let starega tipa, druga pa 41 let starega tipa.
Oba tipa sta bla menda označena kot prfuk**na, ker mata tolk mladi dekleti. Predvsem shy girl se poskuša neke ubranit, ampak ji ratava sam tolko, da si še bl jamo koplje. Zato shy gril, tiho bodi, če nočeš postat hrana lačnim tigricam

.
Razlika v letih je dejansko velika. Napadene sta pa obe predvsem, ker sta stari 15 let in bi morali v teh letih živeti za drugče reči, ne pa da sta se obe spustili v neke resne zveze.
Če bi imeli 20 let in bi pisali, da je partner star 35 ali pa 50 let, bi katera sicer kaj krementirla, ne bi pa to bil neki hud problem.
Tle se pač gre predvsem zato, da sta obe zelo mladi in zaradi tega je starostna razlika zelo opazna. Ne rabita se razburjat in neke branit, se zagovarjat... ,ker tako pač je.
Jaz če bi imela npr. hčero, ki bi mela 15 let, pa bi zvedela, da sexa z 40 let starim tipom, bi se dejansko vprašala, kaj se dogaja v njeni glavi.
Za avtorico teme... Glej, če se mata rada vidva s tem modelom prikrivajta zvezo še nekaj časa. Ko boš mela 17,18 let razlika ne bo tolk opazna.
Moja nečakinja ma tut tipa ki je od nje starejši (ne vem čisto točno) med 10 in 13 let. In zveza laufa zlo dobro.
Jaz sem tudi zapaljena na tipa, ki je 11 let starejši od mene, pa me baš briga, kaj si kdo misli!
Konec koncu je to tvoje življenje, tvoj tip, tvoja prihodnost, .... in ti moraš živet tak ko tebi paše!
Kaj mi lahko poveš zakaj bi tvoja sestra karkoli povedala naprej? Je slučajno lubusumna na tvojega dedca? Kaj pa njo sploh briga, s kom sexaš in koliko je stara oseba, s katero sexaš??? Če maš poskrbljeno za zaščito, če sta entolk odgovorna, se naj mirno za sebe briga. Če bi bla to neka vredi sestra, bi ti svetovala pa stala ob strani, ne pa drkala neke brezveze in grozila da bo zlapala naprej. Glede sestre ne vem kaj ti naj rečem, res ne... Jaz vem, da če bi mela tako sestro, se ji nebi dobro pisalo. Meni bi taka oseba zagrozila samo enkrat pa nikoli več.