kako zapecati natakarja :P
tamagaro, ti izredno občutljiva deklica, mislim da se je ryu10kyu obregnil v moj post, ne v tvojega. In tudi moj se ni nanašal na tvojega... Malo sarkazma in zajebancije v določenih postih ni škodljive, zdj pa ne vem ali šolani ljudje tega ne razumete ali dejansko vse jemljete preveč dobesedno.
In ni vsak post namenjen komentiranju nekega določenega posta, ampak se samo "obregne" v določene stvari v nekem postu, kar pa ne nujno pomeni, da se z napisanim (ne) strinja.
In ni vsak post namenjen komentiranju nekega določenega posta, ampak se samo "obregne" v določene stvari v nekem postu, kar pa ne nujno pomeni, da se z napisanim (ne) strinja.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerska
Tonja brez zamere, ampak mogoče si opazla da sem tle kr precej frišna in daj pusti mi malček tega veselja, da se razpišem. Zaenkrat sem še zagreta, se pa strinjam z tistim kar si napisala...res nisem prebrala vse odgovore, komentarje, tko da sem res kr površinsko gledala in verjela, da je to letel name. Sorry
tamaragro...kmalu se boš iz sramežljivke spremenila v komunikatorko in tako dalje..zdaj si pa še sramežljivka
Saj tukaj čvekamo in se zabavamo in komuniciramo in naj bi se imeli luštno...tudi če se kdo s kom ne strinja je vse lepo in prav...

Saj tukaj čvekamo in se zabavamo in komuniciramo in naj bi se imeli luštno...tudi če se kdo s kom ne strinja je vse lepo in prav...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
pika 991...čist navdušeno zdele prebrala celo tvojo temo
je kj novega?
no da še js pristavim svoje mnenje o natakarjih.... aja pa še preden razvijem teorijo naprej, vse kar bom govorila, leti na natakarje, ki delajo kot študenti...da me ne bo kdo napadu slučajno
uglavnem...eni so ženskarji, eni pa tudi ne. in zakaj pravite da si ne želijo spoznati nobene? mogoče pa si on želi kako punco spoznati? ni nujno da je samo vljuden, lahko mu je punca dejansko všeč.
imam kar enepar kolegov, ki so delali ali pa še vedno delajo kot natakarji in eden je recimo spoznal na ta način svojo punco, s katero sta zdaj že lep čas skupaj.
tudi jaz sem enkrat enega hotela opecat, pa sm mu na račun napisala telefonsko. in je poklical
sicer mi je bilo potem, ko sem ga malo bolj spoznala, kar malo žal da sem to naredila, ker se ga je bilo težko znebiti...ampak kaj pa čmo. če ne bomo tvegali, ne bomo nič pridobili.
tako da pika 991 kar lepo v akcijo
samo enkrat se živi, in uživaj na polno dokler lahko.

je kj novega?
no da še js pristavim svoje mnenje o natakarjih.... aja pa še preden razvijem teorijo naprej, vse kar bom govorila, leti na natakarje, ki delajo kot študenti...da me ne bo kdo napadu slučajno

uglavnem...eni so ženskarji, eni pa tudi ne. in zakaj pravite da si ne želijo spoznati nobene? mogoče pa si on želi kako punco spoznati? ni nujno da je samo vljuden, lahko mu je punca dejansko všeč.
imam kar enepar kolegov, ki so delali ali pa še vedno delajo kot natakarji in eden je recimo spoznal na ta način svojo punco, s katero sta zdaj že lep čas skupaj.
tudi jaz sem enkrat enega hotela opecat, pa sm mu na račun napisala telefonsko. in je poklical

tako da pika 991 kar lepo v akcijo

Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
v soboto smo šli s familijo na kosilo, k je mela tamala birmo in smo mel res najhujšga natakarja
... čist sm se zagledala... pol smo se neki slikal pa je lih mim pršou, pa me kr stisnu in so pol še naju slikal
...
in pol tko gremo domov in gre on pri drugih vratih ven in čakat d mi je loh reku "adijo madame!"...
tko mtki povem d mi je čist hud, pa jo vprašam kok misle d je star... pa pravi "okol 30 al pa še čez... "
in v čem je zdj problem?
kva naj nardim? kako ga naj dobim? res mi je sanjski
kakršen koli nasvet, ideja...

in pol tko gremo domov in gre on pri drugih vratih ven in čakat d mi je loh reku "adijo madame!"...

tko mtki povem d mi je čist hud, pa jo vprašam kok misle d je star... pa pravi "okol 30 al pa še čez... "
in v čem je zdj problem?

kva naj nardim? kako ga naj dobim? res mi je sanjski

kakršen koli nasvet, ideja...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
^ joj težka bo tkole, k nimam nobenga d bi z mano sedel na kosilu... sama pa res neb šla...
kej druzga?
kej druzga?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
bleona
ja ok... grem tja
... in kva naj pol?
kva naj mu rečem? ne vem... res mi je tko
... k je mal starejši...
karkol...
lakeesha napisal/-a: k nimam nobenga d bi z mano sedel na kosilu...
ja ok... grem tja

karkol...
uuu tema zame
Jas sem na istem ko pika991...
Sam je pri meni situacija taka, da ga že kr poznam in se vedno ko pridem na kafe menima, se usede zravn mene in steče pogovor=)
Mam že njegovo telefonsko, sam kaj ko sem prpa
in ne upam nič napisat al pa ga poklicat... Ah.. strah me je da bi reku ne...
Sam je pa pridn in študira pa mal je shy.. =) wa, komi čakam da grem spet v tist lokal

Sam je pri meni situacija taka, da ga že kr poznam in se vedno ko pridem na kafe menima, se usede zravn mene in steče pogovor=)
Mam že njegovo telefonsko, sam kaj ko sem prpa

Sam je pa pridn in študira pa mal je shy.. =) wa, komi čakam da grem spet v tist lokal

lakeesha napisal/-a:v soboto smo šli s familijo na kosilo, k je mela tamala birmo in smo mel res najhujšga natakarja... čist sm se zagledala... pol smo se neki slikal pa je lih mim pršou, pa me kr stisnu in so pol še naju slikal
...
če pa to ni idealna prilika za prvi korak

razviješ sliko in mu jo prineseš tja

keepsake
ta je pa res zmagala pomoje...
kva pa druge mislte?
lih dons sm vidla to slikco (za spremembo sm si celo všeč na sliki... kr tko nekak... žarim...
)
ta je pa res zmagala pomoje...

kva pa druge mislte?
lih dons sm vidla to slikco (za spremembo sm si celo všeč na sliki... kr tko nekak... žarim...