kako zapecati natakarja :P

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

tamagaro, ti izredno občutljiva deklica, mislim da se je ryu10kyu obregnil v moj post, ne v tvojega. In tudi moj se ni nanašal na tvojega... Malo sarkazma in zajebancije v določenih postih ni škodljive, zdj pa ne vem ali šolani ljudje tega ne razumete ali dejansko vse jemljete preveč dobesedno.
In ni vsak post namenjen komentiranju nekega določenega posta, ampak se samo "obregne" v določene stvari v nekem postu, kar pa ne nujno pomeni, da se z napisanim (ne) strinja.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

Tonja brez zamere, ampak mogoče si opazla da sem tle kr precej frišna in daj pusti mi malček tega veselja, da se razpišem. Zaenkrat sem še zagreta, se pa strinjam z tistim kar si napisala...res nisem prebrala vse odgovore, komentarje, tko da sem res kr površinsko gledala in verjela, da je to letel name. Sorry
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

tamaragro...kmalu se boš iz sramežljivke spremenila v komunikatorko in tako dalje..zdaj si pa še sramežljivka :lach:

Saj tukaj čvekamo in se zabavamo in komuniciramo in naj bi se imeli luštno...tudi če se kdo s kom ne strinja je vse lepo in prav...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

pika 991...čist navdušeno zdele prebrala celo tvojo temo :D
je kj novega?
no da še js pristavim svoje mnenje o natakarjih.... aja pa še preden razvijem teorijo naprej, vse kar bom govorila, leti na natakarje, ki delajo kot študenti...da me ne bo kdo napadu slučajno :twisted:
uglavnem...eni so ženskarji, eni pa tudi ne. in zakaj pravite da si ne želijo spoznati nobene? mogoče pa si on želi kako punco spoznati? ni nujno da je samo vljuden, lahko mu je punca dejansko všeč.
imam kar enepar kolegov, ki so delali ali pa še vedno delajo kot natakarji in eden je recimo spoznal na ta način svojo punco, s katero sta zdaj že lep čas skupaj.
tudi jaz sem enkrat enega hotela opecat, pa sm mu na račun napisala telefonsko. in je poklical :D sicer mi je bilo potem, ko sem ga malo bolj spoznala, kar malo žal da sem to naredila, ker se ga je bilo težko znebiti...ampak kaj pa čmo. če ne bomo tvegali, ne bomo nič pridobili.
tako da pika 991 kar lepo v akcijo :wink: samo enkrat se živi, in uživaj na polno dokler lahko.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

v soboto smo šli s familijo na kosilo, k je mela tamala birmo in smo mel res najhujšga natakarja :clowm: ... čist sm se zagledala... pol smo se neki slikal pa je lih mim pršou, pa me kr stisnu in so pol še naju slikal :oops: ...
in pol tko gremo domov in gre on pri drugih vratih ven in čakat d mi je loh reku "adijo madame!"... :clowm:
tko mtki povem d mi je čist hud, pa jo vprašam kok misle d je star... pa pravi "okol 30 al pa še čez... "
in v čem je zdj problem? :)
kva naj nardim? kako ga naj dobim? res mi je sanjski :clowm:
kakršen koli nasvet, ideja...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ja, nč, od zdej naprej doma več ne kuhaš in se saj trikrat tedensko po dve uri nažiraš u dotični gostilni, prporočam slow food :D . Ma da mu kapne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

^ joj težka bo tkole, k nimam nobenga d bi z mano sedel na kosilu... sama pa res neb šla...
kej druzga?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

ja v vsakem primeru moras tja a ne?ce je to bolj fancy gostilna najbrz ne mors sam na pijacko ampak na eno izi kosilo.Sej se hitr najde kdo(bai,dedi,prjatlce..)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

bleona
lakeesha napisal/-a: k nimam nobenga d bi z mano sedel na kosilu...

ja ok... grem tja :P ... in kva naj pol? :oops: kva naj mu rečem? ne vem... res mi je tko :oops: ... k je mal starejši...
karkol...
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Jst bi sla recimo tja in ga vprasala ce je mogoce nasel moj sal, zapestnico, nekaj pac ker si kao zadnjic pozabila tukaj.. Potem ga pa malo lepse poglej pa zacni u izi pogovor recimo... :)
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a urš* »

uuu tema zame :D Jas sem na istem ko pika991...

Sam je pri meni situacija taka, da ga že kr poznam in se vedno ko pridem na kafe menima, se usede zravn mene in steče pogovor=)
Mam že njegovo telefonsko, sam kaj ko sem prpa :D in ne upam nič napisat al pa ga poklicat... Ah.. strah me je da bi reku ne...

Sam je pa pridn in študira pa mal je shy.. =) wa, komi čakam da grem spet v tist lokal :oops:
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ A ti je sam dau telefonsko?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

^^ o ti maš vsaj cifo :) ... pr men je še daleč do tja (če sploh) :flehan:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

lakeesha napisal/-a:v soboto smo šli s familijo na kosilo, k je mela tamala birmo in smo mel res najhujšga natakarja :clowm: ... čist sm se zagledala... pol smo se neki slikal pa je lih mim pršou, pa me kr stisnu in so pol še naju slikal :oops: ...

če pa to ni idealna prilika za prvi korak :)
razviješ sliko in mu jo prineseš tja ;)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

keepsake
ta je pa res zmagala pomoje... :respekt:
kva pa druge mislte?

lih dons sm vidla to slikco (za spremembo sm si celo všeč na sliki... kr tko nekak... žarim... :P )
Odgovori