Zveza brez seksa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

P!ka, in zakaj bi bil stavek 'jaz bi te pofukal' s strani fanta mnogo boljši in želen kot 'jaz bi se lupčkal'? A se ti ne zdi, da kompliciraš?
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

Roberta R.
Ti povem moje mišljenje.Napisala si,da tvoja zveza lepo laufa,da je vse tako kot na začetku.Js ti tudi lahko povem,da imam zvezo,ki lepo raste,vedno bol,občutki so isti,močnejši kot na začetku,...ampak,to kar počne tvoj fant..to bi mene osebno zelo prizadelo.Meni se zdi to že vprašanje spoštovanja svojega partnerja in najine zveze.Ne moreš to delat,če veš,da tvojega partnerja to prizadene.Postavi mu vprašanje,kako bi se on počutil,če bi se ti tako obnašala.Zveza,ki ti jemlje energijo ne vodi nikamor. :roll:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

MsN napisal/-a:P!ka, in zakaj bi bil stavek 'jaz bi te pofukal' s strani fanta mnogo boljši in želen kot 'jaz bi se lupčkal'? A se ti ne zdi, da kompliciraš?

Mogoče res kompliciram... Ko sm slišala: "ko bi te pofukau" mi je blo tkoj uno ufau, fak, tip bi me res hotu. Ko neka nujna potreba je blo slišat, tip me res hoče. Ko pa Moj reče, da bi se ljubčkau pa zveni tko kr neki, ker pol če se hočem samo še 5 min malo pogovarjat on uzame kot da mi ni do seksa sploh.
Ubistvu ne vem, če sm točno razložila, ker je težko razložit. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Roberta R, mene je najbolj zmotilo to, da on s kolegicami odprto in brez zadržkov debatira o seksu, tebi pa skromno in povsem zadovoljno odgovori, da pri vajinem seksu ni treba nič spreminjat, dodajat oz. ga poživiti. V isti sapi si upam trditi, da tu nekaj ne štima, ker če bi, bi ti tako odprto, kot pove eni njegovi kolegici, tudi tebi zaupal kaj si želi novega. Saj fantje (vsaj večina) so ponavadi tisti, ki dajo prej pobudo kot ženske (čeprav se zdaj vloge že mogoče zamenjujejo, pa vseeno) in so navdušeni nad novim pristopom. Moteče pa je že (v prvi vrsti) to, da si o tem piše s kolegicami. :? Ljudje smo si sicer različni med sabo, ampak jaz sigurno ne bi zdržala v zvezi z nekom, ki bi se z neko drugo punco pogovarjal o intimnih zadevah. Kako pa veš, da ji ne natrosi še kup enih sočnih podrobnosti iz vajinega spolnega življenja? Ali pa mogoče ne to, pač pa jo sprašuje kaj ona rada počne. :? Ne vem no, ampak mene bi to razkurilo že na samem začetku ko bi izvedela za te vrste pogovorov. Že samo to, da si pogosto (!) piše z neko punco ali celo večimi, bi zamajalo moja prepričanja o njegovi zvestobi. Pa nikakor nisem posesivna in ljubosumna, ker sem do zdaj vsem dala (no, saj sta bila samo dva resna fanta) svoj prostor za živet in jima nisem dihala za ovratnik, ampak saj v končni fazi v resni zvezi ne čutiš potrebe po tem, da z nekom diskutiraš pogosto o ne vem čem, še najmanj pa o intimnih stvareh, če maš partnerja, s katerim lahko govoriš o tem in to počneš. Prijateljevanje je nekaj drugega, do tega ima vsak pravico, ampak tole me pa že preveč spominja na slab začetek konca. Premisli kaj želiš v zvezi in naredi kakor hočeš. :wink:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Jaz bom pa kar prvi Robertin post pokomentiral, ker se mi zdi nadaljevanje nekoliko nesmiselno ... morda pa kaj pomaga :wink:

Roberta R. napisal/-a:Evo da še jaz prislonim svoj piskerček.. zadnji mesec me ful razjeda vprašanje, če bi blo mogoče boljše končat mojo zvezo..

Ali končati to zvezo? Nikar .... vsaj po tem kar si napisala to niti pod razno ni kritično :wink:

Roberta R. napisal/-a:js mirno požiram stvari.. s tolažbo da me ima rad (ker nasplošno je zelo ljubeč in pozoren).. do varanja naj ne bi prišlo, mi je to sam zatrdil in mu vrjamem.

in

Roberta R. napisal/-a:rada ga imam, tudi on mene..

No, na besedo pa ni treba vedno verjet. Izjemno lahko je izustiti neiskrene besede. Veliko težje pa je neiskrenost zaigrati kot da je iskreno. Največjo uslugo si boš naredila, če mu ne verjameš vse kar ti reče ... Tipi funkcioniramo drugače kot punce :wink: (pa zdej nimam v mislih, da tipi lažemo, bejbe pa ne :D )

Roberta R. napisal/-a:sama sebi se čudim, kako mirno požiram vse to.. ultimat v smislu, nehaj s tem, ne pride v poštev, ker če je tak tip človeka, najbrž ne bo nehal..

Ultimat NIKAKOR ne pride v poštev. Vsaj ne v tej situaciji kot si jo opisala. To kar dela verjetno ni kritično. Malo mu prija pozornost drugih punc (saj tebi tudi prija pozornost drugih tipov, ne?), morda pa se ne zaveda točno meje, ki bi tebe motila (sploh če se njemu ne zdi nič takega to kar počne). Z ultimatom pa bi zadevo postavila na glavo: pojavili se bojo dvomi o zaupanju (to je sila lahko izkoristiti), začeli se bojo prepiri ... Če si pametna boš to rešila bolj elegantno - ultimati prihajajo v poštev v popolnoma drugih situacijah (tam so pa zelo učinkoviti :wink: )

Roberta R. napisal/-a:Po vsem tem, sem se začela bolj ozirat tut na najino celotno zvezo.. v kateri sigurno primankuje malo več pogovorov..

Temeljna napaka. Pogovori .... samo to je tako dolga tema, da ne bi končal danes, če bi začel včeraj :D

Roberta R. napisal/-a:Se mogoče zadeve samo stopnjujejo v varanje, ali so to "nedolžni" pogovori za bildanje ega?

Kot rečeno - ponavadi te zadeve niso kritične ... pač mu prija pozornost ... Kar pa ne pomeni, da to lahko mirno požiraš! Enostavno poskušaj te zadeve reševati elegantno - brez sporov, ultimatov, težkih in duhamornih pogovorov ali česa podobnega. Verjemi - mirni načini reševanja tovrstnih problemov so najučinkovitejši :wink:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

uf kako je blo fino slišat še eno moško mnenje.. :) in ja Dr. Freud razumem zakaj mu prija pozornost (ker to najbrž prija vsakemu) in vrjamem, da je drugače če ti tvoj fant že 100tič pove, kako si sexy, kot če to slišiš iz tujih ust.. na besedo js vrjamem zelo malo.. (me je že izučilo).. ampak kako on ravna z mano, kako se do mene obnaša, nimam nobenih dvomov o njegovih čustvih do mene..

Tamala mrha.. stvar je da tisto ni bla kolegica.. je bla pač ena punca - neznanka.. in ja vrjamem da je lažje povedat enemu neznancu, za katerega ti je vseeno kaj si bo o tebi mislil.. in sporočila tudi niso vsakodnevna.. kokr sm js razumela.. je to pač kakšno obdobje..

drugač sm bila pa v soboto pri njem.. in sem načela temo o najinem sexu z drugim pristopom, da sem najprej sama povedala, kaj bi želela probat.. in se je izteklo super :) sva preživela res lep vikend.. tako da me je minilo vprašanje, če je zvezo treba končat.. dokler so samo pogovori in stvari v prakso spravljava midva.. ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Če se je tako izteklo, potem super. :gut: Važno, da si ti tista, s katero si želi eksperimentirati v praksi in ne katera druga. :wink:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Roberta R. napisal/-a:Tamala mrha.. stvar je da tisto ni bla kolegica.. je bla pač ena punca - neznanka.. in ja vrjamem da je lažje povedat enemu neznancu, za katerega ti je vseeno kaj si bo o tebi mislil.. in sporočila tudi niso vsakodnevna.. kokr sm js razumela.. je to pač kakšno obdobje..

Lepo da se je vse izšlo, vsaj približno kot si želiš :wink: Edino malo pozornosti (ampak isto malo in nikakor ne preveč) bi posvetil temu kako to da o seksu raje govori s popolno neznanko kot s tabo ali s svojimi kolegicami. Jaz osebno o seksu govorim le s človekom ki ga vsaj malo poznam (razen pač v šali) ...

Pa še "obdobje" ... močno upaj, da je v tem primeru šlo za obdobje in ne za "značaj". Ker obdobje gre mimo, značaj pa ostane ...
Jaz imam vedno prav.Slika
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Huh...moje splošno mišljenje o tem tvojem ''bivšem'' problemu. Za uspešno zvezo je pomemben tudi seks, pač tako je moje mišljenje in sem ne spada samo spolni odnos (ko se združita moški in ženski spolni organ :D ), ampak tudi vse zraven.(dotiki,poljubi itd) Torej, četudi imaš človeka nevem kako rad( če te pa ne privlači, si pa njegov prijatelj)...si ga pomoje ne moreš cel lajf na roke metat, zato ker se te drug sploh dotaknit noče. Kaka zveza pa je to?? Saj smo ljudje...imamo potrebe :D , take in drugačne...
Tko da...jst tud ne bi mogla bit v zvezi z nekom, ki bi ga mogla prosit naj se me dotakne :eek:
Dolgo si zdržal...(bejba bi pa itak mogla poštimat sama pri sebi,kaj sploh hoče...ne pa se nekaj izmikat, tako da ja...to ni bil tvoj problem in menda ji je bilo jasno, da ne moreš bit s človekom brez česarkoli)
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Odgovori