RBD

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jst bi zamenala, sam je tamala kupila dve une za 50 evrov. tko da če hočeš lahko zamenjava pa doplačaš :)
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

^^Aja, ne js če bi, bi zamenala isto za tribuno, kr ne bi bla v parterju - sm bolj mejhna, pa sm raj na višjem :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

:eek: Wow, tole se je pa RES prijelo med ljudmi ...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

OMG že kar tretji koncert :eek: :eek:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst jih pa zdele kr neki časa že poslušam..pa si prou zamislm kako bo na koncertu ;) oz kako uzdušje je..sm pogledala rio turnejo..ful dobr res.. ;)

Blagor unim k boste šli :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sej ti tud še vedno lahko greš :D Ravn sm dobla mejl iz vstopnice.com, da bodo za vse tri koncerte še karte, tiste, k so pršle nazaj, ker jih ljudje niso prevzel ... tko da šanse so še :ja:
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Mene je tud sam zanimal,kr mi delujejo pač tak bol za otroke.Sj je res,da ma pač vsak svoj okus,js pač poslušam skupine pa pesmi,ki so obstajale oz. ble napisane predn sm se js al pa celo moji starši rodil.Tk pač je :D .
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jagodka85 napisal/-a:Sej ti tud še vedno lahko greš :D Ravn sm dobla mejl iz vstopnice.com, da bodo za vse tri koncerte še karte, tiste, k so pršle nazaj, ker jih ljudje niso prevzel ... tko da šanse so še :ja:

Ja to že. Sam k ni res nobenga k ga poznam,k bi hotu it..Usi se smejijo :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Vem, da se vsi smejijo :D Briga me, jst sm si kupla karto in bom šla ... po vsej verjetnosti sama .... pa me sploh ne zanima, važn, da bom tm in bom uživala :P
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hehehe..jst pa ne znam sama s seboj uživat :D pa da bi si karto kupila..sam tku pač je..se morm sprjaznt..
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

pjt v bližnjo osnovno šolo kkšno tamalo prost da gre s tabo :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, na radiu Hit je ob nedelah zutri ena oddajca, kjer so moderatorji otroc, lih tko kličejo samo otroc ...

In ne mine oddaja, da si ne bi kšna punčka zaželela te skupine al pa da se ni bi razpraulal kej o nadaljevanki.

In pol se js spomnem na vs, stare kozmo kokoši :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

:oops: jst si ne morm pomagat ... rada pogledam nadaljevanko in rada jih poslušam ... jebiga , tko pač je, sej se mam za otroka, tko da je lahko to olajševalna okoliščina :P
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Heh, na radiu Hit je ob nedelah zutri ena oddajca, kjer so moderatorji otroc, lih tko kličejo samo otroc ...

In ne mine oddaja, da si ne bi kšna punčka zaželela te skupine al pa da se ni bi razpraulal kej o nadaljevanki.

In pol se js spomnem na vs, stare kozmo kokoši

taprava se oglaša.,ti itak verjetno nosiš iste gate in nogavice kot ti otroci, ki vodijo to oddajo :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Prvič, si čist OT (in zdej seveda tut jst).
Drugič, istih cunj pač ne morem nost.
Tretjič, dokler so cunje delane u cifrah 36, 38 in več, najbrž niso namenjene punčkam u vrtcu.
In četrtič, če se ne motm, smo nekoč umiral od smeha, ko si prlimu nekam svojo fotko, kjer so ble na omari napopane neke miki miške (or smth) :lach: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori