sam se prijavil,ter bil le v prvem krogu.V drugega nisem bil izbran.Drgač sta pa bila dva modela v komisiji.Notri nas je šlo 10.Ponavadi se taki castingi zavlečejo,ter moraš kakšno 1,5 h čakati da prideš na vrsto,čeprav si imel določen termin.Oba modela v komisiji so bila fizično že zmatrana,ter sta imala že poln kufer vsega,po mojem sta le čakala da bo konc dneva

Vprašanja so pa dajal zelo butasta,ter poniževalna,da vidijo kako boš odreagiral.Npr. ena punca je mela kdaj je prvič izgubila nedolžnost,ter je morala opisat....drug je dobil vprašanje kerga bi vzel v hišo in zakaj....tretji je spet moral odgovorit kerga ne bi vzel v hišo.Spomnim se modela ko je rekel,da ga ne bi vzel zaradi tega,ker ga kamere ne bi marale preveč(a sam je bil tud neprivlačen).In pol se je drugi moral branit,ter povedat zakaj bi moral notri.
Sam sem imel super feeling in sem mislil,da bom prišel na easy v drugi krog,saj sem bil sproščen in komunikativen,ter zabaven seveda

))) A zgleda da to ni to

) Drgač pa kandidati odgovarjajo z bolnimi prigodami,samo da probajo očarati ista dva junca v komisiji.
V naši skupini enga tipa sploh niso nič vprašal,pa stavim da ne bo prišel v drugi krog.Čeprav sem se v predverju mal menil z njim in stavim,da je pravi kandidat za BB.Nažalost je mal močneješi i ne bo prišel notri.
Drgač pa naj bi bil letošnji BB bolj zanimiv,ter naj bi imel več dela.