Sama sem v precej podobni situaciji; vse od njegove starosti, pa do enormne cifre in njegove neresne "preteklosti"... (edin najina zveza ni ravno cvetoča trenutno

) Koliko časa sta že par?
Meni se zdi normalno, da te take stvari zanimajo; še posebno zato ker so tebi tuje. Tudi jaz sem se vsak dan pred "velikim razkritjem" potihem spraševala, koliko jih je blo, kakšne so bile, bala sem se da so ble boljše in lepše od mene itd..
Prvi vtisi so grozni, ampak vedi, da je še vedno tak človek kot je bil pred "velikm razkritjem"... Poglej; lahko bi se zlagal, in rekel da je bil samo s 10imi babami; ti bi mu vrjela, in on bi se rešu "težav" in pravljica bi se srečno nadaljevala...Česar ne veš ne more bolet... Ker pa je iskren in te (predvidevam) ima rad, je povedal resnico, če prav mogoče ni najbolj ponosen nanjo. Preteklosti ne bo mogu spremenit, in vrjemi, da je blo tut njemu težko ko ti je vse to razlagal.
Glede na to, da se je odločil da bo s tabo, mu za razliko od ostalih nekaj pomeniš. Pri meni je blo celo tako, da sem bla pri njegovih 25ih edina ki jo je sploh "priznaval" za punco, pred mano ni nobene predstavu staršem, niti je objel in držal za roke pred kolegi... Zvedla sem da je mel pred tem celo namenoma v različnih mestih material, in da se je priskrbel redno družbo povsod kamor je zahajal, da slučajno ni ostajal na suhem ko je moral zapustit svoje gnezdo..

... In včasi me je stisnilo pr srcu, ko sem zvedla takšne stvari...
Ampak to je nekaj kar je BILO. Zdaj pa si ti, vajina zveza, in vajina prihodnost... Pozabi vse dirty elemente, in vrjemi, da mu v primerjavi z vsemi joškastimi blondinkami in ritastimi črnolaskami pomeniš vse, ker drugače bi vrjetno nadaljeval svoj način življenja. Očitno mu je ljubše tako kot je sedaj, ker drugače ne vem zakaj bi rinu v zvezo.
Mogoče bo zate vsaj zdaj na začetku, ko si zvedla vse o vsem marskikaj drugače. Svojega partnerja gledaš v povsem drugačni luči kot pred tem, ko si si sama pri sebi ustvarila določeno sliko o njegovi preteklosti. Ampak takšen pač je; še vedno te ima rad; in upam da boš lahko čim prej sprejela kar si zvedela.
Moj mi je enkrat (ko sem "slučajo" od njegovga sodelavca zvedla da je po**** tud svojo šefico, in sem se začela zgražat in ga obsojat) reku, da vrjame, da mu bom težko zaupala, ampak da če nebi on zaupl meni, mi nebi priznal vsega tega.
In da se lahko človek hitro spremeni, če ima ob sebi nekoga, zarad katerega se je vredno spremenit in poboljšat.