Fant drugačne rase
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Zaljubila v Arabca (sam ok oni niso tko drugačni od nas), in pred tem sem skos govorila kako pač to ne gre, da nikoli ne bi mogla bit z nekom ki ni popolnoma bel- pa nisem rasistka,s am pač nikol me ni še nobena drga rasa tko prtegnila. No pa me je treščil po glavi. Zdej vem da ko se srce zaljubi, pamet odpove. LOL
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
p!ka, to, kje cigani zivijo, nima veze. No, tudi ima, ampak malo drugace, kot si ti povedala. Sama sem pol romkinja, imam veliko prijateljev romov in seveda tudi pol familije so mi cigani. Cigani v srbiji se veliko lepse obnasajo od teh ciganov pri nas. Skoraj ne govorijo cigansko, govorijo lepo pravilno srbscino, vecina tudi nemscino. Sram jih je priznati, da so romi. Medtem ko te pri nas (no ja, spet odvisno kateri cigani), npr. tisti iz Kozeljeve (bosanski cigani) so najhujsi med cigani, mislijo da lahko delajo vse, da za njih ni zakona (po vecini ga res ni, policija nic ne naredi, ker so podkupljeni). Te se s svojimi zenami obnasajo zelo grdo. Zato od teh cim dje. Je pa pri nas se veliko makedonskih ciganov, te so pa tako-tako. Slovenski cigani (druzina strojan) so pa cisto druga zgodba. To so dejansko vec kot pol slovenci, saj njihov jezik po vecini razumes, tudi obnasajo se dokaj normalno.
in ja, ne recem, se najdejo izjeme kot je npr. tvoja prijateljica, ampak ona je zenska (dobro, z bosanskimi cigankami se ni glih za zajebavat).
in ja, ne recem, se najdejo izjeme kot je npr. tvoja prijateljica, ampak ona je zenska (dobro, z bosanskimi cigankami se ni glih za zajebavat).
metuljčica* napisal/-a:^ Ja, ampak Romi niso druge rase. Punca je malo pomešala pojme.
Kj niso?kaj so bela rasa al kaj?Romi so rasa za sebe,dej malo preštuderaj situacijo pol pa meni pamet soli.
Kaj se tiče delenje v rase se ljudje na podlagi tega razlikujemo po barvi kože,videzu,zgradbi.
P ne da se mi zdej o tem pv tej temi,ki ki prejšnje nima veze z elektriko čist nč.
Ja neznam sam zak se boji folk vezat s človekom druge barve.Kak tabu je to še dandanes?Saj ljubezen ne pozna ne barve ne nacije,ne bogastva ne revščine in ne izobrazbe.Če ti je človek kul ga sprejmeš takega kot je ne glede na to,kaj bi si mislili drugi.
Poznam kar nekaj romov s katerimi sem v pravih prijateljskih odnosih.Sam folk ma pred njimi nek mističen strah,ki se ga ne da razložit.Pa preveč jih je jako zazrtih v preteklost(od teh ljudi s predsodki mislim).Pr njih bogme niso ženske zatirane,kot pišete.Živijo res lagodno lepo življenje in majo vsega na voljo.In ni res,da varajo pa da se zgodaj poročajo in majo otroke.Ok tisti,ki gojijo tradicijo da,sam vse več se jih odloča za poznejo poroko in nimajo tak zgodaj otrok(vsaj jaz take poznam).Bolj kritično je za ženske,ki se ga zgodaj,sam tud to več ni,da ae poročijo pri 16ih.
No pa dost o romih.
Ena znanka je nekej cajta hodla s črncem in sta po pol leta končala,ker je bla ženska zafrustrirana zarad tega,kaj pravijo drugi in zijajo v jih,ko se sprehajata,zdaj pa lahk joka.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
- butterflychek
- Sramežljivka
Re: Fant drugačne rase
lolita napisal/-a:Ciao!
Mene pa zanima, kako ve gledate na to, če je fant, v katerega ste se zaljubile, drugačne rase, npr. da je črnc? Pri meni se je to zgodilo, pa so vsi govorili, da to pač ne gre. On naj bo s črnko, jaz pa z belcem. Kako se vam to zdi- veza z nekom, ki ni iste rase? Ali bi poslušale mnenja drugih in ne svojega srčka?
Sem prepričana, da se v črnca ali pripadnika katerekoli druge rase ne bi mogla zaljubit (in ne nisem rasist, sem zelo proti temu), ampak pač me ljudje druge rase ne zanimajo, niti me ne privlačijo. Če pa bi se slučajno zgodilo, da bi se zaljubila, bi poslušala najprej moje srce, ne ostalih

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska