Fant drugačne rase

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Kaj je to lepa črna?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

sončk napisal/-a:Kaj je to lepa črna?

Tko kličem mojo kolegico. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Jst se pa zmer znova sprasujem kaj mislis s tem :) No zdej vem hehe :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Definitivno svoje srce!
Zart barve kože pa res nebi poslušala rasistov.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Zaljubila v Arabca (sam ok oni niso tko drugačni od nas), in pred tem sem skos govorila kako pač to ne gre, da nikoli ne bi mogla bit z nekom ki ni popolnoma bel- pa nisem rasistka,s am pač nikol me ni še nobena drga rasa tko prtegnila. No pa me je treščil po glavi. Zdej vem da ko se srce zaljubi, pamet odpove. LOL
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

p!ka, to, kje cigani zivijo, nima veze. No, tudi ima, ampak malo drugace, kot si ti povedala. Sama sem pol romkinja, imam veliko prijateljev romov in seveda tudi pol familije so mi cigani. Cigani v srbiji se veliko lepse obnasajo od teh ciganov pri nas. Skoraj ne govorijo cigansko, govorijo lepo pravilno srbscino, vecina tudi nemscino. Sram jih je priznati, da so romi. Medtem ko te pri nas (no ja, spet odvisno kateri cigani), npr. tisti iz Kozeljeve (bosanski cigani) so najhujsi med cigani, mislijo da lahko delajo vse, da za njih ni zakona (po vecini ga res ni, policija nic ne naredi, ker so podkupljeni). Te se s svojimi zenami obnasajo zelo grdo. Zato od teh cim dje. Je pa pri nas se veliko makedonskih ciganov, te so pa tako-tako. Slovenski cigani (druzina strojan) so pa cisto druga zgodba. To so dejansko vec kot pol slovenci, saj njihov jezik po vecini razumes, tudi obnasajo se dokaj normalno.
in ja, ne recem, se najdejo izjeme kot je npr. tvoja prijateljica, ampak ona je zenska (dobro, z bosanskimi cigankami se ni glih za zajebavat).
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

shtrukeljchek, jaz sem pa od zmeraj sanjala o arabcih :lol:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz sm govorila prou o moji lepi črni in njeni bližnji+daljni familiji. Nism mislna ciganov na sploh.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

metuljčica* napisal/-a:^ Ja, ampak Romi niso druge rase. Punca je malo pomešala pojme.

Kj niso?kaj so bela rasa al kaj?Romi so rasa za sebe,dej malo preštuderaj situacijo pol pa meni pamet soli.
Kaj se tiče delenje v rase se ljudje na podlagi tega razlikujemo po barvi kože,videzu,zgradbi.
P ne da se mi zdej o tem pv tej temi,ki ki prejšnje nima veze z elektriko čist nč.
Ja neznam sam zak se boji folk vezat s človekom druge barve.Kak tabu je to še dandanes?Saj ljubezen ne pozna ne barve ne nacije,ne bogastva ne revščine in ne izobrazbe.Če ti je človek kul ga sprejmeš takega kot je ne glede na to,kaj bi si mislili drugi.
Poznam kar nekaj romov s katerimi sem v pravih prijateljskih odnosih.Sam folk ma pred njimi nek mističen strah,ki se ga ne da razložit.Pa preveč jih je jako zazrtih v preteklost(od teh ljudi s predsodki mislim).Pr njih bogme niso ženske zatirane,kot pišete.Živijo res lagodno lepo življenje in majo vsega na voljo.In ni res,da varajo pa da se zgodaj poročajo in majo otroke.Ok tisti,ki gojijo tradicijo da,sam vse več se jih odloča za poznejo poroko in nimajo tak zgodaj otrok(vsaj jaz take poznam).Bolj kritično je za ženske,ki se ga zgodaj,sam tud to več ni,da ae poročijo pri 16ih.
No pa dost o romih.
Ena znanka je nekej cajta hodla s črncem in sta po pol leta končala,ker je bla ženska zafrustrirana zarad tega,kaj pravijo drugi in zijajo v jih,ko se sprehajata,zdaj pa lahk joka.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterflychek »

Js se pa s takimi stvarmi ne obremenjujem.. Moj fant je črnc oz. mulat in men je še posebi všeč barva njegove kože.. mmm... :P
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnjaL »

Js sm pri sebi opazila, da me druge rase že od nekdaj bolj privlačijo..
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Fant drugačne rase

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

lolita napisal/-a:Ciao!

Mene pa zanima, kako ve gledate na to, če je fant, v katerega ste se zaljubile, drugačne rase, npr. da je črnc? Pri meni se je to zgodilo, pa so vsi govorili, da to pač ne gre. On naj bo s črnko, jaz pa z belcem. Kako se vam to zdi- veza z nekom, ki ni iste rase? Ali bi poslušale mnenja drugih in ne svojega srčka?

Sem prepričana, da se v črnca ali pripadnika katerekoli druge rase ne bi mogla zaljubit (in ne nisem rasist, sem zelo proti temu), ampak pač me ljudje druge rase ne zanimajo, niti me ne privlačijo. Če pa bi se slučajno zgodilo, da bi se zaljubila, bi poslušala najprej moje srce, ne ostalih :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

AnjaL napisal/-a:Js sm pri sebi opazila, da me druge rase že od nekdaj bolj privlačijo..

mene pa ne.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

rammsteingirl napisal/-a:
AnjaL napisal/-a:Js sm pri sebi opazila, da me druge rase že od nekdaj bolj privlačijo..

mene pa ne.

mene niti :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

merisima pri svojih 24 bi pa res lahko vedela da romi spadajo v belo raso. Faaak kaka bruka :lol:

Romi so etnična skupina.
Odgovori