za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a spermij »

Z Bandidosom v roki.

Bejbe pa pač nau. Se zveza ni izšla.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

men je nekako samoumevno, da bom s fantom, če so prijatelji zraven še toliko bolše. dve let zapored sva bila pri prijateljih in tudi letos greva še z enim parom v beograd. če bi bila sama nekje bi ga verjetno cel večer pogrešala in si želela bit z njemu in si uničla nov let in se tega preprosto izognem. pa pri nama je tako, da če bi on meu ful željo nekam it, kjer meni ne bi bila prva izbira, bi se prilagodila in šla in isto bi on naredil zame, tako, da ni panike.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

čeprov nimam tipčka mam pa enga k ga tko mau bluziva pa to traja že krepko dva mesca.Ampak če tko razmišlam sm bla učer pr njemu,pa sm se kr mau zalubla vanga.Pa mam občutek da ga bom kr mau pogrešala.Čeprov je pr nama tko da se itak ful poredno vidva amapk usen.Sej me bodo kolegice pa kolegi potolažl pa bo :zustimm:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jullia_ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:mene bi extremno prizadelo, da bi on šel raje na najino obletnico nekam žurat s kolegi.

midva sva morala to letos razčistit ja. njemu raznorazni prazniki pomenijo ful manj kot meni, ampak je razumel in se sprijaznil z mojo družbo :)

no sej ponavadi so deci pač taki, da dajo malo manj na obletnice in podobne zadeve kot ženske.sam nekak se je vseeno njemu lažje prilagodit, kot pa da se jaz s čim takim sprijaznim, ker ubistvu se nebi. :nixweiss:
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Midva bova skupej pri meni doma, verjetno se bova napila šampanjca in se stiskala do jutra :) mogoče pa se še kaj zmenimo s kšnimi par folka, ki nama ugaja in smo kje skupaj. Lansko leto sva bla na eni veliki žurki in je blo "kr neki", pa se nisva nč stiskala pa nč in mi ni blo sploh nč romantično ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ot: a sem slučajno tvojega fanta vidla v kranjčanki na sliki?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Novo leto nameravam preživeti z dragim. Upam, da nama bo čimbolj lepo ...
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Zoey »

Fant :hearts:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

midva sva tudi načrtovala skupi, zej swa pa povabljena na eno žurko pa bova šla tja mal prečekirat, kako bo. če bo vse ful zamorjeno ali pa pijano do konca, bova pokazala pete in zažurala sama!
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objava Napisal/-a AdidasGirl »

AdidasGirl napisal/-a:js pa nwem kai nei :cry: emm...mi2 swa skupi 4 mesce...drgač swa bla frenda prei...pa dost delč swa narazn...ful bi bla rada z nim res...sam on k je pjn je fuuul tečn,za swoj rd me sploh ni jebu :? pa nwem,sj poznam negowe frende sam ne pa wse pa mi je mal bed..pa d bi pol tm kr tko sama ostala...:( emm,sam hoče pa bit s frendi...js pa tut po eni strani..sam js sm prprawlena se temu odpowedat...sm mu tut to powedla pač,pa kai me mot...on praw d nbo tak pa to...sam...nwem kai nei :cry: :? :(

še kr nwem...a je kak predlog?? :? :oops:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

zakaj bi se odpovedala temu, da bi se imela za novo leto lepo s prijatelji, zaradi fanta, za katerega veš, da se ga bo napil in bo samo sitnaril cel večer?
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objava Napisal/-a AdidasGirl »

Jah nwem...rada ga mam :oops: ful mi pomen to d bi bla skupi za now let..sj on praw d se nbo tok napiu sam...nwem če mu to lah zaupam :? drgač maš pa prow ja!!
drgač je pa tut zj možnost d pridejo še moji frendi tja tko d to bi bla ful wesela...k se drgač oni tut poznajo med sabo pa tko...bomo widl...upam d bo čimbolš no :wink:
missLavigne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a missLavigne »

povej da te to moti in da nej mav pazi kako se obnaša do tebe ko je pijan... drugače se ti pa ne splača da si pokvariš novo leto zarad njega... raj zažurej s frendi. :razz:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

spermij napisal/-a:Z Bandidosom v roki.

Bejbe pa pač nau. Se zveza ni izšla.

Ka pa šampanc? ;)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men bi blo najbolj brezvezno, preživet novo leto doma s tipom v postli ob gledanju tv-ja al pa kej podobno dolgočasnega. Za novo leto je žurka! :D Če bi mela tipa ki ne bi npr. hotu ven za novo leto, bi pač šla sama s kolegi, kar ne bi pomenlo, da ga ne bi mela rada al pa kej.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Odgovori