Srhljive zgodbice..
Jap, men tud....že čakam na drugo stanvanje
Včasih res ne vem, al se že men meša, al kaj zaboga....pa tko, nisem verjela v take stvari prej, ne rečem, me je blo strah, sam, da bi pa pomisla, da bom kdaj kej tacga na lastni koži dožvela
Že to mi je čist odveč, da ne upam tu not sama spat...k tak otročiček

Včasih res ne vem, al se že men meša, al kaj zaboga....pa tko, nisem verjela v take stvari prej, ne rečem, me je blo strah, sam, da bi pa pomisla, da bom kdaj kej tacga na lastni koži dožvela

Že to mi je čist odveč, da ne upam tu not sama spat...k tak otročiček

-
- Kofetarica
- Kontakt:
oooooo grooooza...kuko sploh loh še normaln žviš tm joj
valda da se ti ne meša...kr ogledalo na glavo obrneno joj...pa tole za mucko...res grozn...ti maš srečo da vsaj fant živi s tabo če sm prou razumela....k jest mam tudi stanovanje v najemu pa sm sama notr in mi je včash tut kr mal čudno pa se pol samo tolažm da se mi dozdeva...sam zgleda se mi ne 

Moji frendici so se dogajale podobne zadeve, živela je v Portorožu flat v najemu...ne morem vrjet kar sem prebrala zdej ji verjamem ....Sekhmet napisal/-a:Tle pišete večinoma o stvareh za katere ste slišale in tko...jst mam par svojih zgodbic...
...mam namreč v najemu stanovanje, v katerem se rahlo čudne stvari dogajajo![]()
Sumim, da je to posledica tega, ker sva s tipom zmetala vn prastaro pohištvo, ki je blo not ob vselitvi pa nekomu to ni blo najbl po godu..
Da ne bom na dolgo in široko pisala, nej skrajšam sam na par dogodkov.
Npr...zadnjič smo mele babnce rahu sprostitveni večer (beri žur) in ker smo mal zakadile zrk, sem vrata od dnevne zaprla in med tem ni nihče hodu v dnevno. Ko sem pršla drug dan not, je bil špegu obrnjen na glavo, vaza je drugje ležala in pa sredi dnevne je bil kamen. pa ne, nismo se ga nabile.
Ko to ugotovim, kličem v službo eno, k je bla pri meni tisto noč in v tistem, k ji to razlagam, mi v študijski sobi tko začne pokat, da joj. Ji povem v smislu, lej, sej zdej, ko ti to razlagam pa spet ni ok pa v trenutku potihne.
Par dni nazaj leživa v postl in moj prjav, a slišiš mačko kake počne in tko čepiva na postli pa poslušama kiti, kako se ji puli, razgrajala je sto na uro. No in se spomneva, da bi šla prečekirat, kaj ji je...mačkonka pa v košarici spi, ko klada.
Spet drugič spi pr men ena kolegica in se gre rihtat za v službo, js pa še spim, mačka je zaprta v kuhinji. Naslednjič, ko me vid, mi pove, da je slišala enga, k je šou od spalnice proti kopalnic pa je pč misla, da sem jst dokler ni vidla, da še spim in da je mačka zaprta v kuhinji. Pa mi ni upala takrat reč, da me nebi še bolj prestrašla, ker sem že tko čist na konc z živci.
Punca, ki je bla prej tle doma, se je enkrt sred noči zbudla, ker je nekdo okol pojstle hodu. Ko se je zbudila, je blo vse normalno.
Ženska, ki je živela tu še prej (je že pokojna) pa je imela varovanje stanovanja in tri ključavnice, ker je imela fiksno idejo, da ji nekdo hodi po stanovanju...
Kaj pa naj si človek v takem primeru misli? Po moje se mi meša....

mycosmogirl napisal/-a:Majbi bi bilo pametno ghost busters poklicat
V primeru, da si tole misla rahlo zejbantsko, te vabim, da pri meni prežviš par dni. S tipom se bova odstranla, pustila, ti bom mal junk fooda, da si v miru, na lastne oči ogledaš zadevšno.
In, če ti bo še potem do heca, si zame največja carica, dil?!
Verchyka, ja tule živiva skupaj, sej če bi bla sama, bi jo že davno pihnla nazaj domov, problem je le v tem, ker ma dragi tako delo, da je vsak mesec skor po kak teden v tujini, tko da...
Upam, samo, da po teoriji verjetnosti, naslednjič ne bova naletela na stanovanje z ekstra opremo

Sej si nimaš kej pomagat....pogumna pa res nisem, čez dan se sicer kr okej počutm, ko se pa stemni, sem pa ko tak pet let star otrok. Včas sem prou smešna že, res
Nazadnje je blo to, ko sem opisala, da je mačka spala. To je blo med vikendom. Večjih pretresov od takrat ni blo.
Razen tega, da sem prej po telefonu čvekala z eno bejbo pa ji glih o tem razlagam in so se mi vrata od kuhne odprla. Sem misla, da me bo kap. Sam sem bla sama kriva, ker jih nisem dost zaprla, da bi zaskočile in je blo sam vprašanje časa, kdaj se bodo vdale, ampak je bil vseen tak hecn moment. Če bi me vidle, kok sem skočila

Nazadnje je blo to, ko sem opisala, da je mačka spala. To je blo med vikendom. Večjih pretresov od takrat ni blo.
Razen tega, da sem prej po telefonu čvekala z eno bejbo pa ji glih o tem razlagam in so se mi vrata od kuhne odprla. Sem misla, da me bo kap. Sam sem bla sama kriva, ker jih nisem dost zaprla, da bi zaskočile in je blo sam vprašanje časa, kdaj se bodo vdale, ampak je bil vseen tak hecn moment. Če bi me vidle, kok sem skočila

-
- Kofetarica
- Kontakt:
Enkrat sva bila s kolegom v stanovanju katerega namen je bil peljanje deklet tja(zgolj zaradi motečih dejavnikov ki se ponavadi zgodijo ko pripelješ dekle domov) :anonym: ...in zvečer gledava film s kolegom preden sva šla ven žurati in začne zvoniti stacionarni telefon naenkrat...potem pa se še sama od sebe čez par sekund izklopi televizija...naklučje?
No ko sva pogledala na telefon na njem ni bilo neodgovorjenega klica...televizijo sva prižgala nazaj iz preventivnega razloga(morda je crknila)...prižgala se je...potem pa sva po kratkem postopku zapustila stanovanje,ccc
Morda je to stanovanje kakšna bivša obiskovalka preklela
Naj povem da to stanovanje zdaj pripada nekemu znanemu politiku, ki ga je kasneje kupil,hahaha...me zanima če se njemu tudi kaj takega dogaja sedaj,ccc
Temu dogodku nisem posvečal pozornosti...ampak še vedno mi pa ostaja v spominu...ni zdaj uno ful scary scena...ampak vseeno ni prijeten občutek...naj povem da smo včasih v tem bloku klicali duhove...morda se je kakšen poigraval z nami...glede na to da smo se mi z njimi
No ko sva pogledala na telefon na njem ni bilo neodgovorjenega klica...televizijo sva prižgala nazaj iz preventivnega razloga(morda je crknila)...prižgala se je...potem pa sva po kratkem postopku zapustila stanovanje,ccc

Morda je to stanovanje kakšna bivša obiskovalka preklela

Naj povem da to stanovanje zdaj pripada nekemu znanemu politiku, ki ga je kasneje kupil,hahaha...me zanima če se njemu tudi kaj takega dogaja sedaj,ccc

Temu dogodku nisem posvečal pozornosti...ampak še vedno mi pa ostaja v spominu...ni zdaj uno ful scary scena...ampak vseeno ni prijeten občutek...naj povem da smo včasih v tem bloku klicali duhove...morda se je kakšen poigraval z nami...glede na to da smo se mi z njimi

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE