As ti tud not padu!?
men je super tale oddaja...sm že spoznala oba voditelja v živo in v eni uri pogovara sem se tak nasmejala kot še nikol v življenju...face sta res...svaka čast..
poleg tega mi je ful dober kr majo take intelektualne fore not ko jih čist vsak ne more takoj zaštekat če ne pozna mal scene v sloveniji....

-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
Janja84 napisal/-a:meni je včerajšnja oddaja bila boljša kot prejšnjič. Špela mi je pa delovala zadržano, ko pa je kaj povedala, mu je pa živčno povedala. Nevem zakaj,, ampak tak občutek sem dobila.
Skoz je mela občutek ,da bota kako krepko čez atomike povedla...skoz je bla v prpravlenosti...pol pa ni do nč tazga pršl, in je bla čist presenečena...ni se znala zrelaxat pač
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Men sta tut dobra. Edina stvar k je pa resnično ne štekam je pa tisto, ko kažejo posnetke z državne proslave. Sploh zdej v zadnje k so kao kazal proslavo za martinovo pa kažejo te posnetke pol vmes pa enkrat uno mamo k štrika in to je to?!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
anahirbd napisal/-a:Men tut ta državna proslava ni glih jasna.
K ti posnetki so od leta 91 ko se je slovenija samoosvojila ane?
Matjaž Javšnik je biu legenda, prov najbolša oddaja do zdej
pr proslavi je finta tole: na proslavah ob dnevu državnosti majo v programu zmer neke točke kao oh in sploh umetniške, ki jih noben ne razume. al baletnike, al plesalce, al kako postavitev glupo in tedva se iz tega v tej oddaji norce delata. kao ko je una mamka štrikala; da se moraš kao poglobit, in boš v tem štrikanju našel globljo resnico ( kot se je jurij zajebaval, kao povežimo levo in desno nit...letel je na naše politike)
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
- Cosmopsiho
Oddaja všečna kakor tudi voditelja.
Vse je na nekem nivoju, če izvzamemo občasne Ladojeve izpade v smislu kontroverznosti (kot npr. v zadnji oddaji, ko je Javšnika vprašal kako se po štajersko reče fuknjen
), ampak to je del oddaje, ki je že v kontekstu taka bolj provokativna, kar mi je tudi všeč, sicer je ne bi spremljala. Zrnec pa ga itak zmaga. 

Men je tut čis gledljiva, čeprou je res, da se nikol ne usedem pa gledam, ampak zmer neki delam, pa z enim ušesom poslušam in enim učem gledam.
Določene scene so mi smešne, spet kšne ne preveč, Zrnec se mi itak ne more primerjat z Ladotom (čeprou mi ni napačn), kšni skeči so pa pač dost odvisni od samga gosta in če ta ni iz tacga testa (npr Grošelca), pol zadeva ne ispade boh ve kej.
Določene scene so mi smešne, spet kšne ne preveč, Zrnec se mi itak ne more primerjat z Ladotom (čeprou mi ni napačn), kšni skeči so pa pač dost odvisni od samga gosta in če ta ni iz tacga testa (npr Grošelca), pol zadeva ne ispade boh ve kej.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Tamala_mrha napisal/-a:/.../kot npr. v zadnji oddaji, ko je Javšnika vprašal kako se po štajersko reče fuknjen/.../
vsi, ki smo gledali oddajo tlp, vemo, kaj lahko pričakujemo od ladota in take besede bodo del oddaje.
meni sta ful zanimiva, vse tri oddaje sem gledala do zdaj in mi je bila z matjažem še najboljša. zaradi njega. ker jima je kot igralec ful "kontriral". in ko se je lado smejal, sem se morala tudi jaz. tistop na koncu je bila lepa gesta, ko so v oddajo povabili matjaževega prijatelja. solz nisem pričakovala, zato so me toliko bolj ganile. super je bilo.

tako juriju kot tudi ladotu ni para. dobra dva sta skupaj.
-
- Sramežljivka
men je oddaja kr v redu, vsekakor bolš kot mario... se pa vidi, da je zrnec izučen igralc in ima že kar nekaj izkušenj s komedijo, lado je pa pač pojava... še preden se je oddaja začela sem si jo pa jaz čist drgač predstavljala, v bistvu sem misnla da bo šlo bl za stand up comedy, ampak sej po eni strani še bolš da ni, ker se v sloveniji to šele razvija in dvomim, da bi bla zelo velka gledanost...
-
- Komunikatorka
- Kraj: kingdom far far away
ja tota oddaja je bla ful dora..itak če so bli 3 največje face v slo..no kak hribar bi še mankav (vsaj men so vsi toti face..)pa emeršič še no...
sam ful lepo majo to da kao gostom nekoga pripeljejo al pa kaj takiga...to je neki novga tud..pa še na hec vse naredijo..
sam uno je blo najbol svetovno:na koncu čist ko se je javšnik z mopedom odpelav-javšnik:a rabi keri prevoz??? lado:ne ne hvala...un pa: sej te tud nebi pelo!!
so bli face ko so se tk provocirali...
sam ful lepo majo to da kao gostom nekoga pripeljejo al pa kaj takiga...to je neki novga tud..pa še na hec vse naredijo..
sam uno je blo najbol svetovno:na koncu čist ko se je javšnik z mopedom odpelav-javšnik:a rabi keri prevoz??? lado:ne ne hvala...un pa: sej te tud nebi pelo!!

so bli face ko so se tk provocirali...
-
- Cosmopsiho