Ne maram oralnega seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

chiqqa napisal/-a:pa kaj prtisnš ga dol, da bo dojeu..

No, pri meni to definitivno ne bi užgalo. Če bi me pritisnil dol že takoj v prvo, preden bi to že kdaj počela skupaj, bi imela občutek, da me sili.
Mogoče pa njemu ni preveč do tega. Raje se mal prej pogovorta...povej mu mogoče, da bi te to vzburjal..vsekakor pa mu tega ne nakaži tako, da bi lahko dojlek kot, da ga v nekaj siliš.
Men to pri mojem še zdaj včasih ni všeč, pa že nekaj časa to počneva, ampak ok, važno, da sva oba zadovoljena :wink:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

small_star napisal/-a:
Shelve napisal/-a:Oo jst tudi ne morem njega oralno. No way, ne vem zakaj :? Enostavno mi ni do cuzanja predsemenske, omg :D Mislim pa, da oralc partnerja ne povezuje nekaj ful oz. vsaj zame to ni nekaj tako lepega, kar naj bi takoo povezalo 2 med seboj..

Meni se je isto zgodilo. Nekako nisem mogla. Je trajalo več kot 1/2 leta, da sem lahko. Začela sem počasi - vsakokrat malo dlje (od samo poljubčkov naprej). Zdaj mi ni več problem. Ponavadi se lotim, če sem jaz zgoraj in imam dovolj tega položaja. Pa predno zamenjava položaj še malo oralno.

O, jst ne morem, res :? Mooorda bi lahko na začetku, ampak vmes? Ko je vse vlažno itd., nekako ne morem, ne vem v čem je problem. Zadrta much? :D Glede tega, ko si rekla, da pomalo začneš. Meni je nekako nerodno mu dat ene 2 lubija potem pa it stran, ker se mi zdi, kot da bo potem razočaran :D Kaj pa vem, nerodna situacija.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Shelve napisal/-a:
small_star napisal/-a:
Shelve napisal/-a:Oo jst tudi ne morem njega oralno. No way, ne vem zakaj :? Enostavno mi ni do cuzanja predsemenske, omg :D Mislim pa, da oralc partnerja ne povezuje nekaj ful oz. vsaj zame to ni nekaj tako lepega, kar naj bi takoo povezalo 2 med seboj..

Meni se je isto zgodilo. Nekako nisem mogla. Je trajalo več kot 1/2 leta, da sem lahko. Začela sem počasi - vsakokrat malo dlje (od samo poljubčkov naprej). Zdaj mi ni več problem. Ponavadi se lotim, če sem jaz zgoraj in imam dovolj tega položaja. Pa predno zamenjava položaj še malo oralno.

O, jst ne morem, res :? Mooorda bi lahko na začetku, ampak vmes? Ko je vse vlažno itd., nekako ne morem, ne vem v čem je problem. Zadrta much? :D Glede tega, ko si rekla, da pomalo začneš. Meni je nekako nerodno mu dat ene 2 lubija potem pa it stran, ker se mi zdi, kot da bo potem razočaran :D Kaj pa vem, nerodna situacija.

Jaz sem začela z 2 lubijema, naslednjič jih je bilo več in več. Kar naenkrat je pristal v mojih ustih. Moj ni bil nič razočaran. Z njim sem izgubila nedolžnost in mi je všeč, ker ve, in greva bolj počasi (oralno, analno). Analno sva šele kakšen teden nazaj prvič poskusla. Pa sva par več kot leto dni. Cenim pri njemu, da me ne sili, se ne posmehuje in potrpežljivo čaka, da sem pripravljena. V nič me ne sili in ni razočaran. Počasi se daleč pride, pravijo ;).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Cherry24 napisal/-a:Mene pa zanima ena druga situacija...
namreč,s fantom sva skp že par mescou,razumeva se ful dobr,sex je full dobr. ampak...pr vseh prejšnih tipih se je vse začel z oralo,pr nama pa ne. nikol ne gre on dol,pol pa še js ne grem :D pa četud bi šla full rada...ne vem...enkat sm mu sicr na začetk veze rekla d mi to ni lih neki najbol če tip to men dela( pač mi je bolš čimprej preidt na sam sex,d ni predigra predolga)...ampak sm se tud popravla pol d sede to,sam da ni predolgo itd. ampak tud od takrat nikol ne gre dol. in ni mi jasn zakaj...ker drugo vse u NULO štima. js bi pa tud rada njemu fa***:D ampak ne vem,kr nočm bit jst prva k začnem s tem....al bi pač mogla,četud on ne gre dol nkol? mislte d bi pol šu? ker kokr je on reku mu je orala kul in tud mu ni to panike...

kolk si stara? 24?

meni tudi ni da meni tip to dela ne vem kaj. pomeni pa vseeno neko sprejemanje. če tip tega noče počet, in si njegova punca, pomeni da se mu gnjusi tvoja p. Pa ne samo tvoja, ampak nasplošno tega noče počet, ker ima psihične probleme.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Svašta, jst si brez oralnca kr težko predstavlam vse skupi. Ni mi čist jasn, zakaj mate ene zadržke glede tega. Ok, smo si pač različni, s tem ne mislm nč slabga.
Men je to ena najbolših zadev pr seksu, uživam, ko ga prejemam, (ker mi paše in ker me zrajca občutek, da me tip sprejema celo, brez zadržkov) in ko ga dajem (ko vidm, kako tip uživa in kaj mu delam, me sam še bol podžge :twisted: ). Glede oralca nism nikol mela kšnih zadržkov, ni važn, al sm bla s tipom v resni zvezi al ne.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Yazmeen napisal/-a:Svašta, jst si brez oralnca kr težko predstavlam vse skupi.

No comment.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Yazmeen napisal/-a:Svašta, jst si brez oralnca kr težko predstavlam vse skupi. Ni mi čist jasn, zakaj mate ene zadržke glede tega. Ok, smo si pač različni, s tem ne mislm nč slabga.
Men je to ena najbolših zadev pr seksu, uživam, ko ga prejemam, (ker mi paše in ker me zrajca občutek, da me tip sprejema celo, brez zadržkov) in ko ga dajem (ko vidm, kako tip uživa in kaj mu delam, me sam še bol podžge :twisted: ). Glede oralca nism nikol mela kšnih zadržkov, ni važn, al sm bla s tipom v resni zvezi al ne.

Tocno tkole bi js napisala. In res mi tisti "no comment" ni jasn. Pa sej ne da bi tko rada to razumela, ampak res ... oralc je zakon. :D :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

NoSex napisal/-a:

No comment.

Pr seksu sm misnla, smart ass :roll: In ja, vem, ti si aseksualn, ful sm vesela zate :roll:
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

NoSex napisal/-a:

No comment.

se globoko strinjam z Yazmeen. meni je tako dajanje kot prejemanje oralca ena najboljših stvari pri sexu!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Good for you girls. Meni ni ok, če se slini tam dol in da moram dati to potem v usta :D Če je suh, ni problema. Predigra je pa lahko tudi drugačna, ni nujno, da je samo orala.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst pa o takih stvareh sploh ne razmišlam med seksom, pa da bi se mi kej upiral, al pa gnusl, pa to. No sej, kokr sm rekla, kakor komu paše ane.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Samo oralni seks je nekaj nenormalnega.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

od kdaj pa lahko en člouk določa kaj je normalno in kaj ne? (sploh ti na tem področju?!) če ti tega ne maraš/delaš (vemo zakaj), to še ne pomen da ni normalno :eek: mislm ej... men je ušeč, velik puncam tu :eek: , zakaj bi blo to nenormalno?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

NoSex napisal/-a:Samo oralni seks je nekaj nenormalnega.

ojoj, noro :lol:
ti tip si enostavno za dat v vitrino pa sam občudovat :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Ja dobro, mene pa rajca, če drek jem. To je nekaj normalnega.
Odgovori