renatka_ napisal/-a:Se mi pa zdi, da mi znamo velik bolj sproščeno zažurat, kot pa npr. Ljubljančani. Se mi zdi, da se ne znajo tolk sprostit pa to. Da bi jim kej preveč odf****.

Jaz mam tudi takšen občutek oz. izkušnje. Večina lublančanov (mojih kolegov, za ostale ne vem in nočem posploševat) ima drugo predstavo o tem
dejmo se ga napit.

Enkrat smo šli jaz, trije kolegi iz mojega konca in ene par kolegov iz lj pit pri njih, pa so rekli
dons pa se toook napijemo ko svine, pol je blo pa na koncu tako, da so nekaj malo jegra z nami pili, tisti ki pa smo najmanj govorili, da se ga bomo napil, pa nam je res dogajalo koliko smo spili.

Pa drugače jaz ne pijem pogosto, niti ni moj namen, da mora nekdo isto spiti kot jaz (takrat ko dosti pijem kakšen vikend). Ne silim nikogar z alkoholom, ampak mi je blo takrat hecno, kako so cel dan govorili, da bojo pijani in sem mislila, da morajo bit pa res hudi žurerji. No, saj za družbo so se izkazali ful vredu, še zdaj se kaj slišimo in gremo kdaj k njim (no, oni so bli pri nas sam enkrat, ker se jim je muka mal iz lj pelat, pa ne poznajo cest pa nič kaj dosti

).