Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Pa blea s kakšnim napisom gre tud pomoje zravn ... ne vem no, sej je ogromn kombinacij, sam če pa ne maraš takih barv, pol je pa res lh hudič ja. Ampak maš zihr kakšno barvo rada k gre tud k sivi zravn :)
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Yazmeen napisal/-a:Al pa kva gre k sivi recmo??? Mam ene sive kratke hlače (do kolen) zdj za pozim, sam kaj zravn oblečt?! Cela siva vsekakor nočem bit.

Evo par kombinacij:
* siva + črna (sam, če so svetlo sive hlače, če ne je res preveč moreče)
* siva + rdeča :scherzkeks:
* siva + roza
* siva + zelena
* siva + vijolčna
* siva + siva ( pa maš recimo dodatke v kaki drugi barvi)
* siva + bela

skratka skor vse :wink: , edin kšna siva + rjava al pa bež mi je :tot:

Pa še glede črne + rjave:
Ok sej jest mam tut mogoče kdaj gor črne hlače pa kak rjav pulover pod pogojem, da je svetel odtenk pa da mam zraven kake bol poživljajoče dodatke sam sama črna + rjava sta mi pa tko mrtvaška pa pusta kombinacija.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja sj to se pol z dodatki poživi. kkšn rumen (una tanova rumena ) šal fol požvi..

mah to o črni pa rjavi je en mit, tko k to, da bi mogli bit čevli pa torbica komplet.. to je preživeto. črna pa rjava je čist kul, jest mam še nokio 7373 v tej barvi :D pa ji paše..
Slika

sj živalim tut paše :D

men je pa ful dobr svetlo siva s temno sivo. to no, k je letos povsod polhn sivih odtenkov. sam se mi ne da slikc iskt :D
cbr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cbr »

po vaših komentarjih sem ugotovila da mate vse (več al manj) "perfect" postavo, začudlo pa me je to, da prav nobena nima problema zato k NE najde npr. hlač k so večje številke (mislim od 44 naprej).
no tak problem mam jaz, pač nimam postave da bi lahko dala nase vse kar mi je všeč, še posebej pri hlačah mam probleme.

samo to sem hotela komentirat, drugače pa je ta tema zelo cool ;)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ne sej so prov samostojne teme kjer se pogovarjamo o večjih številkah. malo prebrskaj, more bit. in ne nismo vse popolne :D
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Ah to crna pa rjava je men kr neki. Js ce se bom v tistem trenutku tko kul pocutla, bom to pac oblekla, pa ce je in al pa out. Da to dvoje ne pase skup nekak ne mors rect, ker k crni pa res use pase.

Plus to, da ce pogledas zdej k so modni zivalski vzorci, da jih ma vecina umes med rjavim glih crno.

Drgac pa tko k je ena rekla, dodatki vse skup lepo pozivijo.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
cbr
Sramežljivka
Sramežljivka

jaz bi pa mela eno vprašanje

kupila sem si neke vrste srajčko,ki ima take svetleče tanke srebrne črte po dolžini.
bila sem v dvomih ali naj jo vzamem ali ne in sem jo, a vendar ko sem prišla domov mi je mama rekla, da je ta srajca samo za čas okoli novega leta,jaz pa ne mislim tako.
zdej pa vas sprašujem kaj mislite o taki srajčki-je samo za okoli novega leta ali se jo lahko nosi kadarkoli?
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ronnie »

Kakšne barve je pa tako drgač? Pomoje bi se dalo tako srajčko nosit tut navadno, sam da jo kombiniraš npr. h kavbojkam (če si jo nekak prou predstavlam :)). Sej zdej so itak use stvari bleščeče moderne. :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

cbr napisal/-a:jaz bi pa mela eno vprašanje

kupila sem si neke vrste srajčko,ki ima take svetleče tanke srebrne črte po dolžini.
bila sem v dvomih ali naj jo vzamem ali ne in sem jo, a vendar ko sem prišla domov mi je mama rekla, da je ta srajca samo za čas okoli novega leta,jaz pa ne mislim tako.
zdej pa vas sprašujem kaj mislite o taki srajčki-je samo za okoli novega leta ali se jo lahko nosi kadarkoli?

Seveda jo lahko nosiš tud takrat,ko ni novo leto.Jaz sem si pred kašnim letom v S.Oliverju kupila tako črno srajčko s tankimi srebrnimi črtami po dolžini in mi pride prav vedno,ko se hočem malo bol zrihtat :)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

cbr napisal/-a:jaz bi pa mela eno vprašanje

fajn pride na kake simple, temne kavbojke pa kak temen puloverček na V ali pa o izrez. js ful take reci kombiniram pa lusn ispade. bol spomladi z balerinkami, sedaj pa kakimi simple skornjcki.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
cbr
Sramežljivka
Sramežljivka

no hvala za vaše odgovore.
če bi znala bi tut sliko dala da bi si lažje predstavljali sam ni mi še uspelo tega sistema pogruntat;)

odgovor za Ronnie: srajčka je črna s črtami
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mam en vprašanje...

Kupla sm si eno tako črno srajčko, s kratkimi rokavi (ki so taki bolj nabrani) in je narjena na to foro kokr je zdj modern, čez rit, oprijeta, s pasom. Ful mi je huda, sam ne vem, kaj nej zravn oblečem, ker mi čudn zgleda met srajčko s kratkimi rokavi zdj (mislm tko, če si kje not ane). Če dam čez bolero, tko čudn zgleda, ker so rokavi taki bol nabrani in napihnjeni (pr srajčki mislm) in se tko grdo zmečkajo spodi. Ne vem sploh, kaj bi oblekla zravn al pa odspod... :nixweiss:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Kakšno tanko majčko z dolgimi rokavi?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

A to mislš spodi, pod srajčko, ane?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Aham. Tk k se zdj nosjo tisti puloverčki dolgi s kratkimi rokavi.
Zaklenjeno