sunnydayka napisal/-a:js sm pa pr eni na msnju vidla da ma napisan da pridejo u slovenijo 7.6. sam še nikol nisve vle tko skupi na msnju da bi jo prašala
ja tko piše na eni strani, sam nič še ni 100%, tako da ne verjet, da ne bomo pol nakonc razočarani
Js sm pa čis obsedena ratala s temi rbd. In s skupino in z nanizanko. Na enm forumu (nam reklame delala, k ne smem) si dol vlečm dele, k jih nism vidla pa rbd la familia...2 albuma mam že na compu ... obsedenc u glaunm Da ne govorim o tem, kok je Poncho (Miguel) hot!!!
muffin napisal/-a:Js sm pa čis obsedena ratala s temi rbd. In s skupino in z nanizanko. Na enm forumu (nam reklame delala, k ne smem) si dol vlečm dele, k jih nism vidla pa rbd la familia...2 albuma mam že na compu ... obsedenc u glaunm Da ne govorim o tem, kok je Poncho (Miguel) hot!!!
Uuu ja men so tud ful ušeč. Jz sm si tud zdej zrihtala prvih pet delov iz druge sezone in so čist hudi .
Hm..jst bi pa imela eno prošnjo začela sem šele zdej spremljati tole nadaljevanko pa me zanima, kako se je sploh vse skupaj začelo... kaj je bilo na začetku? a bi bila katera tako prijazna in mi povedala mal obnovo
Elite Way School je elitna privatna srednja šola, ki jo obiskujejo najstniki iz premožnih družin in si s tem ne zagotovijo le dobre izobrazbe, temveč tudi razne kontakte, ki jim bodo koristili v prihodnosti. Šola ima tudi program za revne dijake, ki so si s svojimi talenti prislužili štipendijo, čemur pa mnogi bogataši nasprotujejo. Obstaja celo nekakšna sekta ''La Logia'', katere cilj je vzdrževati nivo prestižnosti šole, zato nadlegujejo in ustrahujejo revne dijake.
Med učenci so tudi Mia, Miguel, Diego in Roberta, ki so si zelo različni, a jih druži ljubezen do glasbe.
Roberta, hči znane pevke, ne prenese pravil, privilegijev in raznih prepričanj. Odraščanje v senci svoje matere je v njej vzbudilo negotovost tako glede svoje lepote kot tudi glede glasbenega talenta.
Miguel prihaja iz Monterreya, kjer je živel z materjo in mlajšo sestro. Na šolo se uspe vpisati zaradi štipendije, toda njegov cilj ni doseči visok nivo izobrazbe, temveč se želi maščevati moškemu, ki je kriv za očetovo smrt. Kmalu odkrije, da je ravno Mía, ki mu je postala takoj všeč, hči tega moškega.
Diego, sin pomembnega politika, vidi glasbo le kot hobi. Že od nekdaj ve, da je njegova usoda politika. Po očetu, ki ni nikoli zadovoljen z Diegovimi dosežki, je podedoval aroganco in ošabnost.
Mía je hči prestižnega podjetnika v modi in ne prenese slabega okusa. Je popularna, vesela in zelo odprta.
Rebelde je zgodba o najstnikih, ki bodo na šoli doživeli razne izkušnje, ki bodo močno vplivale na njihov moralni in intelektualni razvoj. V elitnem svetu, kjer prevladujejo moč, privilegiji in materializem, se bodo morali boriti proti socialnim oviram za pravico do čustev in ljubezni.
hmm...kaj se samo meni zdi, da je alma mati od mie? Ker ne vem no, ko sem danes pa včeri gledala, se mi je ful tako zdelo... Sam to najbrž ni res...al je kaj možnosti, da bi blo? jaoo s čim se jst ubadam