Uh ja, ki si tega tipa staknla? Ku je hoooot , s tatujem al pa brez . Drgač je meni ušeč, če ma tip na vratu kej tetovirano (kej majhnega) al pa na roki,
A to je nacionalni simbol slovenije? Jst trapa sem pa mislila, da imamo zastavo, grb in himno.
Sporen je pa zaradi bedakov v stilu tu-je.si. Tudi če ti nisi nacionalističen kreten, pa si greš vtetovirat takšen simbol in čistega patriotizma, te bodo ljudje povezovali z njimi.
Si pač mislim, da je treba malo premislit pri tetoviranju, ker je strav precej permanentna. Mladostno navdušenje nad kontroverznimi simboli pa ponavadi zbledi.
the big red machine napisal/-a:karantanjski panter in ne zmaj btw..In zakaj bi bil sporen glede na to, da je to nacionalni simbol Slovenije?
Ravno v tem je sporen... Ker se nonstop prepiramo z ostalimi narodi (Avstrijci) o tem, čigav simbol je. Mi lahko na veliko trdimo, da je bila Karantanija naša prva država, a nam tega ravno ne bodo priznali.
Poleg tega velja za nacionalistični simbol, za kar pa vemo, da mnogi tretirajo kot sth. rasističnega (po vrhu tega se nekateri nacionalisti celo obravnavajo kot rasiste).
V bistvu je nacionalni simbol ker je to simbol naše prve države Karantanije (ki je tudi več kot zgolj simboličnega pomena za Slovence)...in zato se kot tak smatra. Se pa povsem strinjam s tabo glede tu-je.si...nekaterih njihovih pogledov ne sprejemam pod nobenim pogojem.
Men so tatuji všeč, dokler so v mejah normale.
Moj bivši je začel z enem - takrat mi je blo to všeč, sm šla še sama po tatu (lover back) - pol je začel pa pretiravat. Zdj ma dejansko cele roke potetovirane - na vsaki enih 5 tatujev al še več, tko da se koža sploh ne vidi več, pa mi je reku, da si bo tetoviru še noge pa hrbet Kr neki, to mi je grdo. Vse je lepo, dokler je v mejah normale.
moi T napisal/-a:Uh ja, ki si tega tipa staknla? Ku je hoooot , s tatujem al pa brez . Drgač je meni ušeč, če ma tip na vratu kej tetovirano (kej majhnega) al pa na roki,
Moj ma na desni roki,tko na spodnji strani(podlaht al kaj je ) vtetovirane 3kitajske simbole...pa mi je ful lepo. Zdj pa razmišlja da bi si ga dal še na vrat,čeprov nevem,sj mi je všeč,sam k mi je ful lepš če ma sam enga nek,ne pa da bo na koncu ceu potetoviran