sanjski poklic
Bageera napisal/-a:glamBABY napisal/-a:Bageera jest sm zdej na temu- grafično oblikovanje in mi je u ibr sux!
to je zame preveč natančno risanje juk juk
aja no sej jzt tut ne bi bla na akademiji mogoče sm se čudn izrazla. V mislih sm mela kakšno risanje konceptnih risb - ja res sm se čudn izrazla
jah jzt upam, da nardim maturo in pol pridm na arhitekturo...
Sam na arhitekturi je še več natančnega, tehničnega risanja kot na grafičnem oblikovanju.
Ja kaj in? A si napisala, da ne bi bla na akademiji (ki sicer sploh nima grafičnega oblikovanja), pa da bi risala risbe? Ja, na arhitekturi je jako malo risanja risb(mogoče kake skice), je bolj tehnično risanje.
Zato mi ni blo glih jasno, kaj zdej hočeš. Po postih sodeč ti pa ni do tehničnega risanja.
Zato mi ni blo glih jasno, kaj zdej hočeš. Po postih sodeč ti pa ni do tehničnega risanja.
Nič se pametne ne delam, ne vem, kaj se tako razburjaš.
ALU nima smeri grafičnega oblikovanja in niti predmeta grafično oblikovanje. Grafično oblikovanje je pa smer na Oblikovni šoli in na Grafični šoli, pa predmet tud.
Če sem pa narobe razumela, da nočeš bit na akademiji, pa da hočeš delat "konceptne" risbe, se pa opravičujem.
ALU nima smeri grafičnega oblikovanja in niti predmeta grafično oblikovanje. Grafično oblikovanje je pa smer na Oblikovni šoli in na Grafični šoli, pa predmet tud.
Če sem pa narobe razumela, da nočeš bit na akademiji, pa da hočeš delat "konceptne" risbe, se pa opravičujem.
Bageera napisal/-a:aja pa akademija ma grafično oblikovanje če smo že pr tem..
Deklica draga, ne kregaj se na ostale in starejše, ki smo alu dali že čez in menda ja vemo, kaj je in kaj ni?!?!?! Grafičnega oblikovanja ni. Je grafično oblikovanje na Naravoslovno tehnični fakulteti na ALU-ju imaš pa Vizualne komunikacije, kar nekateri zamenjujejo za Grafično oblikovanje. Tehničnega risanja imaš bore malo, skoraj nič, samo v prvem letniku pri izdelovanju modelov in morda malo pri Industrijskem oblikovanju. Torej kaj bi ti sploh v bistvu rada?
Bageera napisal/-a:ALU IMA grafično oblikovanje...... nič se ne razburjam ampak povem, da ALU ima grafično oblikovanje gor+da ne vem, kje si prebrala, da sm rekla, da ne maram tehničnega risanja??
Nima. Ti govori absolventka, tako da....... Imaš pri predmetu Ilustracija tudi grafiko, to je res in pri grafiki se dela mnogo stvari, kaj je grafika menda veš ... še enkrat Vizualne komunikacije so na ALUO, Grafično oblikovanje imaš pa na NTF
Bageera napisal/-a:http://www.alu.uni-lj.si/vsebina.php?p=0|9|&id=2000&mid=2130&ind=
Ja kaj bi rada s tem? To, da ti potrjuje v eni besedi da se ALUO-jevci ukvarjamo tudi z grafičnim oblikovanjem, ki je del oblikovanja vizualnih komunikacij? O čem je bilo pa malo prej govora? Da si trdila da je smer grafično oblikovanje, ali predmet? Česar ni! Tega predmeta ni. Niti ni smeri. Se pa ukvarjamo tudi z grafičnim oblikovanjem. Bravo, to si dobro ugotovila. Drugače imam pa končano Slikarstvo in sem abs. Vizualnih komunikacij, tako da če te kaj zanima česar ne veš, lahko mirne volje vprašaš...