sanjski poklic

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

moja večna želja je bit modni oblikovalc al pa vsaj svetovalc...
bomo vidl kaj bo iz tega k nrdim sredno šolo
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a x_nika_x »

moj sanjski poklic je manekenka.....(sam to pac nikol nebi mogla bit) :lol: drgac mi je pa supr tut oblikovanje al pa kej tazga(modni oblikovalec,industrijski oblikovalec ,arhitekt.....)pa mogoce delo iz majhnimi otroki :D :D :D (that's it-my dreams)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Pa ne vem, delala bi v kakem arhivu, s starimi listinami (in ne, vonj po trohnecih listih papirja mi ne disi.. :D kot Vesni Milek :D) ali pa naredila zraven par izpitov za arheologinjo... :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

Bageera jest sm zdej na temu- grafično oblikovanje in mi je u ibr sux!
to je zame preveč natančno risanje juk juk :(
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

moj sanjski poklic je manekenka&modna novinarka. nič od tega nikoli nebom :cry: , bom pa zato, če bo vse posreči čez par let profesorca, to pa tudi ni tak slabo. :D
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Bageera napisal/-a:
glamBABY napisal/-a:Bageera jest sm zdej na temu- grafično oblikovanje in mi je u ibr sux!
to je zame preveč natančno risanje juk juk :(

aja no sej jzt tut ne bi bla na akademiji mogoče sm se čudn izrazla. V mislih sm mela kakšno risanje konceptnih risb - ja res sm se čudn izrazla :)
jah jzt upam, da nardim maturo in pol pridm na arhitekturo...

Sam na arhitekturi je še več natančnega, tehničnega risanja kot na grafičnem oblikovanju.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Ja kaj in? A si napisala, da ne bi bla na akademiji (ki sicer sploh nima grafičnega oblikovanja), pa da bi risala risbe? Ja, na arhitekturi je jako malo risanja risb(mogoče kake skice), je bolj tehnično risanje.
Zato mi ni blo glih jasno, kaj zdej hočeš. Po postih sodeč ti pa ni do tehničnega risanja.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Nič se pametne ne delam, ne vem, kaj se tako razburjaš.
ALU nima smeri grafičnega oblikovanja in niti predmeta grafično oblikovanje. Grafično oblikovanje je pa smer na Oblikovni šoli in na Grafični šoli, pa predmet tud.
Če sem pa narobe razumela, da nočeš bit na akademiji, pa da hočeš delat "konceptne" risbe, se pa opravičujem.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

No, saj to, verjetno sem slabo razumela, da ne maraš tehničnega risanja, ker si se pač tako izrazila. Ok.
Ampak prosim, če mi poveš, katera smer na ALU-ju ima Grafično oblikovanje.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Na ALU-ju al mogoče na Grafičnem faksu (Naravoslovno-tehnična fakulteta)?
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Žaklina »

Bageera napisal/-a:aja pa akademija ma grafično oblikovanje če smo že pr tem.. :roll:

Deklica draga, ne kregaj se na ostale in starejše, ki smo alu dali že čez in menda ja vemo, kaj je in kaj ni?!?!?! Grafičnega oblikovanja ni. Je grafično oblikovanje na Naravoslovno tehnični fakulteti na ALU-ju imaš pa Vizualne komunikacije, kar nekateri zamenjujejo za Grafično oblikovanje. Tehničnega risanja imaš bore malo, skoraj nič, samo v prvem letniku pri izdelovanju modelov in morda malo pri Industrijskem oblikovanju. Torej kaj bi ti sploh v bistvu rada?
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Očitno ne veš niti, kje si bla na informativnem.
Poglej si stran od ALU-ja pa mi povej, kje zaslediš grafično oblikovanje.Grafično oblikovanje je pa
tukaj
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka

Bageera napisal/-a:ALU IMA grafično oblikovanje...... nič se ne razburjam ampak povem, da ALU ima grafično oblikovanje gor+da ne vem, kje si prebrala, da sm rekla, da ne maram tehničnega risanja??

Nima. Ti govori absolventka, tako da....... Imaš pri predmetu Ilustracija tudi grafiko, to je res in pri grafiki se dela mnogo stvari, kaj je grafika menda veš ... še enkrat Vizualne komunikacije so na ALUO, Grafično oblikovanje imaš pa na NTF
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Bageera, na ALU-ju imaš smer oblikovanje (industrijsko, vizualne komunikacije). Na NTF pa imaš smer Grafično oblikovanje. Zakaj enostavno ne priznaš, da se motiš?
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka

Bageera napisal/-a:http://www.alu.uni-lj.si/vsebina.php?p=0|9|&id=2000&mid=2130&ind=

Ja kaj bi rada s tem? To, da ti potrjuje v eni besedi da se ALUO-jevci ukvarjamo tudi z grafičnim oblikovanjem, ki je del oblikovanja vizualnih komunikacij? O čem je bilo pa malo prej govora? Da si trdila da je smer grafično oblikovanje, ali predmet? Česar ni! Tega predmeta ni. Niti ni smeri. Se pa ukvarjamo tudi z grafičnim oblikovanjem. Bravo, to si dobro ugotovila. Drugače imam pa končano Slikarstvo in sem abs. Vizualnih komunikacij, tako da če te kaj zanima česar ne veš, lahko mirne volje vprašaš...
Odgovori