Če bi lahko naredil/a kar hočem...
-šla v L.A na drinkića z Joshom H. , kakajem al pa christianom ronaldom 
-enga tipa brutalno prebila, k misli, da je boga za jajca primu
-povedla njegovi punci kaj se dogaja...sam da vidim reakcijo
-spoznala enga dečkota
-še zadnjič objela biušega
-povedla biušem za ene par stvari

-enga tipa brutalno prebila, k misli, da je boga za jajca primu
-povedla njegovi punci kaj se dogaja...sam da vidim reakcijo

-spoznala enga dečkota
-še zadnjič objela biušega
-povedla biušem za ene par stvari
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Preselila bi se v New York..
našla enga fajn tipa, k bi me mel ful rad, poročila se.. v Cancunu bi si kupila en vikend..
(I can dream cant I..
) Našla bi si dobro službo, k bi jo z veseljem opravljala pa še ob tem dobr zaslužila..staršema pa bratu bi pomagala z vsem kar rabijo..
...uh kje sm js zdele...

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
- Komunikatorka
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
jest bi tut prežvela zlooooooooooo nasiln dan
vse k jih ne maram bi zj***** do konca, tistim k si zdej ne upam, bi povedala kar jim gre, kakega k ga posebno ne maram, bi premlatla, pa še bogata bi bla ampak samo v namene da darujem revnim ljudem...
sam a bi se to drug dan zvedl, al bi se ta dan zbrisu, k če se ne, pol vse uzamem nazaj

vse k jih ne maram bi zj***** do konca, tistim k si zdej ne upam, bi povedala kar jim gre, kakega k ga posebno ne maram, bi premlatla, pa še bogata bi bla ampak samo v namene da darujem revnim ljudem...
sam a bi se to drug dan zvedl, al bi se ta dan zbrisu, k če se ne, pol vse uzamem nazaj

nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
bi zavrtela čas nazaj do četrtka in ga še enkrat videla
. bemuša! pa sploh mi blondinci niso všeč!
kaj je takega na njem, da se mi je tako vtisnil v spomin??
pa še tko lepo se mi je smejal in pol se še je ekstra dvakrat za menoj obrnu, jaz trapa pa sedela tam ko kip svobode.

pa še tko lepo se mi je smejal in pol se še je ekstra dvakrat za menoj obrnu, jaz trapa pa sedela tam ko kip svobode.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain