vse 4 so ZAKON!!!! res hudo izdelani liki, saka po svoje škoda ker so jih nehali snemat, pomojem da še dolgo ne bo na TV tako izvirne in duhovite nanizanke.
saj je blo povedano v enem iz med zadnjih dveh delov, da je najboljše nehat, ko si na vrhu, ker se v tem primeru še lahko vrneš. upam, da še bojo posneli kakšne nove, mogoče jim je zmanjkalo navdiha in boljše, da so zaključili, kot pa da bi se začeli ponavljat(je rekla ena iz med ustvarjalk, da se niti 1x niso ponavljali, mogoče je to razlog) . mi pa zdaj res nekaj manjka, točno zdaj bi biu na sporedu seks v mestu
DOra. napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=KWSbCfKu-Ao - Tu sem se tolk jokala...
O moj boooog, js tuuuuuuut. Pa prou na msnju mam napisan: Today I had a thought.. - what if I had never met you? Tok lepo, my favourite moment od Seksa v mestu.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
vcasih se ne zavedamo da nam najblizje osebe lahko tolk dosti pomenijo pa jih prav nic ne cenimo tolk kolk si zasluzijo...jaz sem se danes imela tolk dobro s prijateljicami iz osnovne..pa smo frendice ze lep cas in sem jim po res dolgem casu povedla kolk mi pomenijo!
Torrenti, e-mule,...magari dvd-ji (če je kriza) možnosti kolikor hočeš
Men je Carrie zakon-js bi tud mela tolk čevljev (sam js bi se ubila v njih...bi jih sam gledala )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Plot points: Carrie is writing, once again, for The New York Post. Her career has accelerated, and she is forced to hire an assistant, Louise (Jennifer Hudson), to help her keep up with her career and manage her now valuable time.
Sex and the City: The Movie is currently set to be released May 30, 2008.